Štedrý večer (súťaž)

25. 12. 2020 · 4 016 zhlédnutí kelover

Volám sa Ľuboslav a porozprávam vám môj zážitok z tohtoročného Štedrého večera. Skôr ako začnem ozrejmím vám dve najdôležitejšie postavy:
Katka - moja manželka; Svetlana - sestra mojej manželky (švagriná). Katka ne je blondína a Svetlana brunetka. Obe sú štíhlej postavy s pevnými prsiami a dokonalým zadkom, proste typy, za ktorými sa večer v meste otočíte. Poznàm ich od čias vysokej školy, obe sa mi veľmi páčili, no vybral som si Katku, keďže som mal slabosť na blondíny. Koniec koncom, zobral som si ju za ženu. Prejdime však IN MEDIAS RES.

V predvečer Štedrého večera zazvonil telefón. Volala svokra, či prídeme s Katkou zajtra na štedrovečernú večeru k ním, vraj príde aj švagriná Svetlana so svojim novým priateľom, keďže sa práve vrátili z Mníchova, a napriek pandémii si spravíme pekne sviatky. Veľmi sa nám nechcelo a trošku sme sa aj báli (keďže zúri pandémia), ale nakoniec sme sa zhodli, že pôjdeme, keďže sme sa dlho nevideli so Svetlanou.

Ďalší deň sme teda zavítali k svokrovcom. Prišli sme skôr, aby sme pomohli s prípravami. Katka išla pomôcť svojej mame s chystaním štedrovečerného stola a ja som zamieril do kuchyne, aby som sa podieľal na príprave kapustnice, keďže som mal skvelý recept od môjho otca. Samozrejme v kuchyni už bola Svetlana a kto by to čakal prefarbila sa na blond... (už počas výšky sa mi páčila trošku viac, ale stavil som na svoj šiesty zmysel a vyberal som si typovo... vráťme sa ale k príbehu).

So švagrinou sme sa privítali a vyzvedal som, kede je ten jej nový priateľ. Vraj musel zostať s rodičmi v Nemecku. Tešil som sa neho, keďže mám rád spoločnosť na štedrovečerné popíjanie, ale čo už... ostali mi ženy a svokrovci. Začal som teda prirpavovať kapustnicu. Baby sa dobre bavili, otvorili vínko, nachystali zemiakový šalát a lososa, zatiaľ čo svokrovci si mohli oddýchnuť pri vianočných filmoch. Samozrejme, po pár pohároch vína sa rozbil prvý pohár. Čo čert nechcel, Svetlana si pri tom oliala žltý sveter s červeným vínom a rýchlo ho teda dala dole a do prania. Nehanbila sa, keďže sme rodina. Všetci sme už videli väčšinu z rodiny v spodnom prádle alebo v plavkách. Svetlana ma však zaskočila, pretože pod svetrom mala čiernu čipkovanú priesvitnú podprsenku. Ako každý chlap, na ktorého vyletia prsia, oči som nechal na Svetlane. Nemohol som si nevšimnúť postavené bradavky, ktoré priesvitali tak, akoby by žiadnu podprsenku nemala. Samozrejeme si ma všimla, obaja sme zčerveneli, pousmiala sa a rýchlo si šla vziať iný sveter na seba. Hovorím si: “nebuď úchyl, nebuď úchyl”. Ale moja perverzná stránka sa vo mne prebudila. Cítil som vzpruhy tam dole.

Zasadli sme k štedrovečernému stolu. Katka sedela vedľa mňa, svokrovic a Svetlana oproti nám. Dobrá nálada pokračovala, no so Svetlanou sa nám párkrát stretli pohľady. Večera prebehla hladko a rýchlo, bez akýchkoľvek rodinných nezhôd. Svokrovci sa pobrali spať a pri stole sme ostali iba ja s Katkou a Svetlanou. Popravde, vypúšťal som o čom sa rozprávajú, keďže ja som si užíval telku a whisky. Odrazu však cítim masáž chodilom vo svojom rozkroku. Trošku so mnou trhlo, ale nedal som na sebe nič vidieť, keďže som vedel, že to nemôže byť Katka, ktorá sedela veďla mňa. Hodil som pohľad na Svetlanu, ale ta pri rozhovore držala očný kontakt s Katkou. Bol som z toho rozčarovaný, nevedel som, čo si mám o tom myslieť. Táto masáž trvala asi 2 minútky, ale určite si viete predstaviť, čo to so mnou spravilo. Bol som tvrdý ako skala. Cítil som sa ako nevýburený tínedžer, ktorý má plné gule. Zhoda okolností, ale Katka si odbehla zobrať jedlo do kuchyne. Ostýchavo som sa pozrel s vypleštenými očami na Svetlanu a pýtam sa: “To, čo bolo?” Zasmiala sa a vraví: “Ty si videl moje postavené bradavky, ja chcem vidieť tvoj postavený penis.”

Znelo to ako z nejakého pornofilmu a nevedel som ako reagovať. Postavil som sa rýchlo zo stoličky a stiahol nohavice a boxerky. Mal som ho tvrdý tak ako ešte asi nikdy. Svetlana zvážnela a jej pohľad sa uprel na môj penis. Stál som blízko nej. Vôbec som nečkala, že to zájde až tam, ale chytila ho pevne do ruky. Párkrat ho pohonila a prestala. Uvedomovali sme si, že sa Katka o chvíľu vráti. Rýchlo som sa obliekol, ale nevedel som poriadne ani čo vlastne robím. Katka sa vrátila s jedlom a Svetlana mala ruku, ktorou ma pohonkávala pri nose a ústach. Ovoniavala si ju!

Potom ako sa Katka vrátila som teda povedal, že som unavený a idem si ľahnúť na gauč. Úchyl vo mne nevedel prestať myslieť na to, čo sa stalo. Napísal som preto Svetlane veľmi odvážnu sms: “Ty si videla môj postavený penis, ja chcem vidieť tvoju broskynku.” ... samozrejme, neodpísala.

Zaspal som na gauči... zobudil som až ráno. Pozrel som na telefón a zistil, že už je dosť hodín. Práve prišla Katka s tým, že balíme a ideme domov. Svetlana nikde nebola, asi ešte spala. Prešla asi hodinka a my sme boli nachystaní ísť preč. Išli sme sa rozlúčiť so všetkými. “Kde je Svetlana” pýtala sa svokra. Katka jej povedala, že ešte asi spí a že ju pôjde zobudiť. Zaklopala na dvere a asi po minúte vyšla Svetlana opäť raz v čiernej priesvitnej podprsenke! Rozlúčili sa s Katkou vo dverách. Katka už šla po schodoch dolea a prišiel čas rozlúčiť sa. Svetlana ma rýchlo vtiahla do svojej izby. Vôbec som netušil čo sa bude diať. Urobila krok vzad a stiahla sa si čierne tangá. “Chcel si ju vidieť.” povedala. Jemne si ju pretela s prstami a následne tou istou rukou prešla popod môj nos, po mojich ústach. Pri tom povedala “pekne voniaš, ovoňaj si aj ty mňa.” Volala ma už Katka, tak som teda rýchlo zišiel dole a odišli sme.

Už je to druhý deň, čo na to neviem prestať myslieť... nemal som ešte odvahu napísať jej, aby mi poslala nejaké foto