Erotická masáž

28. 12. 2020 901

Zacúvala som auto do medzery medzi stojace autá na jednom z bratislavských sídlisk ponoreného do večernej sychravej zimnej tmy. Vypla som motor a navigáciu. Tak som na mieste. Prišla som 25 minút v predstihu. Do masáže mi ostáva kopec času.
Hlavou mi letia myšlienky.
Čo tu vlastne robím? Čo tu ja dokelu vôbec robím? Čo ma čaká? Nebude to trapas? Som nervózna, nesvoja. Chvíľu sa pohrávam s myšlienkou na útek.
Nakoniec vo mne víťazí odhodlanie a takmer 2 hodiny poctivej prípravy na masáž. Sprcha, oholiť sa, vyfénovať vlasy, pedikúra, manikúra, čistý a voňavý zadoček. Ale veď na ten mi asi ani nesiahne. Rozhodla som sa prvý krát vyskúšať profesionánu erotickú masáž. Ja, vydatá matka troch detí, zo slušnej rodiny si ide nechať… čo vlastne si idem nechať urobiť? Orgazmus? Tak to sa už dávno nikomu nepodarilo. Nejakému neznámemu chlapovi budem vykladať zložitý postup vedúci k môjmu vyvrcholeniu. No to určite.
Tak čo to bude? Rozpačitá stimulácia klitorisu a po hodine si povieme: tak dnes to nevyšlo, dovidenia nabudúce. A ja si v duchu poviem - žiadne dovidenia, ale zbohom.

O masérovi netuším nič. Viem krstné meno a mám neurčitú referenciu - vraj je dobrý.

Snáď to fakt neskončí ako trápna naháňačka za orgazmom.
Pozitívum je, že to bude hodina len pre mňa. Len a len môj čas. Preč od pračky, sušičky, umývačky, sporáka a vysávača. Preč od detičiek, ktoré sú v jednu chvíľu neskutočne zlaté a vzápätí ich mám chuť zahrdúsiť. Preč od momentov, kedy rodičom vôbec nechcem byť. Od momentov, kedy polhodinu drhnem dieťa, stenu, dlážku, stôl od fixiek, sudokrému, kečupu, rozpatlaného dvodňového zaschnutého banánu, súčasne diktujem týždňový nákup manželovi a zachraňujem šálku s čajom na stole pred malými ručičkami. Najhorší na drhnutie je jednoznačne sudokrém. Z dlážky ide dole dobre. Ale z vláskov dieťaťa…
Je to neuveriteľné, ale hodinu nebudem počúvať žiadne otázky typu: Mamíííí, čo bude na večeru? Mamíííí, pozri čo som si našla v nose! Mamííí, on ma pokúsal! Mamííí, ona ma kopla medzi nohyyyy!

Dosť bolo myšlienok na nekonečný kolotoč domácich povinností! Je čas ísť sa venovať len a len sebe. Hlboký nádych a výdych. Vystupujem z auta do tmy a sychravej zimy. V duchu si vravím: Nedaj na sebe poznať nervozitu. Opováž sa pred ním usmievať ako naivné neskúsené teľa. Dáš to, moja. Odhodlala si sa, tak to dáš. Keď nič iné, poležíš si hoďku v teple na stole pri relaxačnej hudbe. Aj to bude pre teba luxus.

Vytáčam číslo, z telefónu sa ozve príjemný hlas. Naviguje ma k správnym dverám. Už ho vidím. Vysoký sympatický usmiaty chlap. Aspoň o hlavu a pol vyšší ako ja, v bavlnenom tričku a trojštvrťových nohaviciach, o pár rokov mladší.
“Ahoj Lucka,” pozdraví ma.
“Ahoj Marek.”
“Vitaj, poď ďalej, odlož si kabát a posaď sa.”
Nakráčam naoko sebavedomo do malej útulnej miestnosti s masérskym stolom. Okná na stene sú zatiahnuté nepriehľadným závesom od vrchu až po zem. Zariadenie je zladené do útulných zeleno-hnedých tónov. Potichu znie relaxačná hudba. Sadám si na gauč v rohu.
“Ták Lucka, čo by si si predstavovala?” prekvapí ma otázkou priamo na telo, keď sa ku mne bokom posadí na otáčavé kreslo.
“Ja… ja… hm… no… vlastne ani poriadne neviem, čo mám čakať,” vyjachcem zo seba.
“Vieš mi povedať, čo máš rada?” skúša zo mňa Marek vypáčiť aspoň nejakú informáciu.
“No… ehm… mám rada dotyky. Veľa dotykov. Samotný orgazmus nemusí byť. Baví ma cesta k nemu.”
“Takže dosahuješ ťažšie orgazmus?”
“Uhm,” zamrmlem nezrozumiteľne a začervenám sa. Takto rýchlo ma odhaliť.
“Je niečo, čo v sexe nemáš rada?”
“Noooo,” premýšľam. “Keď sa to tak vezme, myslím že mám dosť široko nastavené hranice. Takže asi ani nie,” váhavo dodávam.
“Dobre teda, tak sa vyzleč a poď si sadnúť na stôl, najskôr chrbtom ku mne. Nejaké úrazy alebo zranenia?”
“Nie,” znie moja posledná odpoveď z výsluchu.
Marek púšťa relaxačnú hudbu troška hlasnejšie.
Poučená z bežnej masáže si stiahnem zo zápästia gumičku a spravím si cop z melírovaných vlasov po ramená.
Vyzliekam sa. Bordové šaty, čierne pančuchy, čierna podprsenka a čierne nohavičky.
Moje telo nie je zrovna reklama na zdravý životný štýl. Malá 160 cm vysoká postava, cvičím maximálne okolo detí, behám akurát tak s prádlom z poschodia na prízemie, mám dosť kíl navyše, štvorky prsia by si zaslúžili spevňovacie cviky aspoň 3x denne, stehná široké.

Kašľať na moju nedokonalú postavu. Sústreď sa na svoj cieľ, ženská!
Relax is coming!

Otočím sa k stolu, ruky automaticky držím cez prsia a hladký Venušin pahorok.
Sadám si na stôl chrbtom k Marekovi.
Nahne sa ku mne a tichým hlasom, z ktorého mi v momente naskakujú príjemné zimomriavky mi pri uchu pošepká:
,,Najskôr si spravím diagnostiku chrbta.”
Moje nervy! Keď na triviálnu vetu reagujem zimomriavkami, čo bude, až sa ma naozaj dotkne. Veľkými silnými rukami prechádza po mojom chrbte od krku až po bedrá.
Blízko pri uchu počujem jeho hlboké výdychy a nádychy.
Zachádza mi rukou do vlasov, tak vysoko, pokiaľ mu to gumička v nich dovolí.
Presne takéto dotyky mám rada. Konečne sa začínam uvoľňovať, zatváram oči, ruky spustím vedľa tela a odovzdávam sa do Marekových rúk.
,,Ľahni si na brucho,” povie mi pošepky do ucha.
Vrrrrrrrr zase ten zimomriavkový hlas.
Líham si, hlavu si opriem do kruhu. Marek stojí pri mojej hlave.
Oči nechám zatvorené. Cítim, ako mi na chrbát dopadajú kvapky oleja.
O chvíľu mi jeho príjemná vôňa naplní nos.
Marekove silné ruky mi po chrbte rozotierajú olej dlhými, pomalými a pevnými ťahmi od hlavy až po kríže. Každý jeho pohyb sprevádzajú hlboké nádychy alebo výdychy v rytme jeho pohybov zaznievajúce pri mojich ušiach vždy, keď sa nado mňa skloní. Sú vzrušujúce, navodzujú vo mne pocit intimity a dôvernosti.
Rukami mi zachádza do vlasov, dáva mi dole gumičku, pohrá sa s mojimi vlasmi. Aha, tak na erotickú masáž sa gumička do vlasov nemusí nosiť. Nazhŕňa si vlasy do ruky a jemne za ne ťahá. Ďalej by ani nemusel pokračovať. Toto by som vydržala celú hodinu.

Vzápätí mi rozotiera olej po rukách, prechádza od ramien až po končeky prstov.
Chvíľu necháva svoju dlaň na mojej. O chvíľočku dlhšie, ako by som čakala od profesionálneho nezainteresovaného maséra. Podvedome rozťahujem prsty pod váhou jeho dlane. Jeho prsty vkĺznu medzi moje. Vyrazí mi to dych. Vzájomne prepletené prsty v geste navodzujúcom absolútnu dôveru.
Pripomínajú mi prvé rande, prvého frajera, s ktorým sa povinne chodilo po meste držiac sa za ruku, aby všetkým naokolo bolo jasné, že patríme k sebe.
Hlavou mi bežia splašené myšlienky. Ak existuje nejaký kurz erotickej masáže, je tam aj kapitola: podržte klientke ruku a prepleťte si svoje prsty s jej? Pochybujem.

Ale ak je Marekova stratégia navodiť pocit blízkosti a intimity, tak na mňa funguje dokonale.
Pri opakovaní na druhej ruke sa moje prsty samé obtočia okolo jeho.

Pauza v dotykoch. Oči mám stále zatvorené. Počujem šuchot oblečenia.
To sa mi zdá, alebo sa vyzlieka? Nechávam oči zatvorené ďalej, pousmejem sa.
Ktovie, ktorá časť Marekovho oblečenia šla dole? Pootvorím jedno oko a pozriem na dlážku pod stolom. Topánky to neboli, stále je obutý. Viac s hlavou v diere masážneho stola nevidím.

Prvý dotyk Marekových silných rúk na mojom zadku. Ale… to nie je také, ako som si to predstavovala… Predstavovala som si priamočiary postup: zadok, vagína, potom opačné poradie a čau.
Nie nie, on sa zámerne vyhýba mojim intímnym miestam. Pociťujem troška sklamanie. Masáž je príjemná, ale čakala som aj… ako to nazvať… jasný ťah na bránu. Ale polovica masáže je už určite preč a zatiaľ je erotická len podľa názvu a pocitu intimity.

,,Máš pekný zadok,” zase ten šteklivý hlas pri uchu.
No to určite. 6 rokov na rodičovskej sa o seba poriadne nestarám a ja mám pekný zadok? Neverím. Toto určite tiež patrí k stratégii ako dostať klientku viackrát po sebe na masérsky stôl a nechať si to pekne zacvakať.

Práve som dostala pusu na zadok. Čože? Skôr, ako mi to stihne od prekvapenia vyraziť dych, na predlaktí pocítim dotyk Marekovho teplého a mäkkého penisu.
,,Rada sa dotýkaš?” pýta sa ma potichu.
Odpovedám otvorením dlane, v ktorej mi pristane mäkký, nie práve najmenší penis.
Jemne ho láskam prstami. V tejto polohe mi to veľmi nejde, navyše keď Marek odíde z môjho dosahu, nedočiahnem naň. Určite to nie je rovnocenné dráždenie. Na to ho cítim v ruke príliš krátko.

Presúva sa k mojim nohám. Vezme jednu do rúk, oprie si ju o rameno, pomaly a dôkladne ju natiera olejom a masíruje od prstov na nohách až k zadku. A znova skončí tak, že sa vyhýba mojej vagíne. Nohu nechá na okraji stola. Musí mať božský výhľad rovno do môjho vnútra. Berie do rúk druhú a zopakuje postup.

Trvá mu to dlho a mne je jasné, že k orgazmu alebo k dráždeniu mojich intímnych častí tela nedôjde. Nestihne to. Už musí byť tesne pred koncom masáže, mám dohodnutú hodinu. Škoda, ale aj tak je mi príjemne.

Skončí s druhou nohou, položí ju na okraj stola. Teraz ich mám obe roztiahnuté od seba. Moja vagína sa leskne vlhkosťou, ktorú vyvolali Marekove dotyky a určite aj moje očakávania.

Postaví sa na chvíľu k môjmu boku a vloží mi do ruky svoje vajcia. Uff…toľká dôvera. Jemne ich hnetiem.
Chvíľku sa mi hrá s vlasmi a ťahá ma za ne. Tentoraz o kúsok silnejšie.

,,Ľahni si na chrbát,” zavelí Marek.

Púšťam ho z ruky, otáčam sa, no oči nechávam stále zatvorené. Ruky mi automaticky mieria na prsia a chcú ich zakryť. Chytí ma za ne a položí ich vedľa tela. Popod mihalnice vidím, že je vyzlečený do naha.

Znova sa mi hrá s vlasmi… jedna ruka s olejom ale začína obchádzať môj veľký mäkkučký prsník. Neviem, kam skôr nasmerovať pozornosť. Dotyky oboch rúk sú mi príjemné.
Strácam sa v mori príjemných pocitov.
Chytí mi prsník do ruky silnejšie, začne skúmať prah mojej bolesti. Znesiem veľa no syknem, keď stisne príliš silno.

,,Tak ty máš rada jemné a nežné dotyky? No to určite.”
Usmievam sa. Je mi dobre. Nepovažujem za nutné odpovedať, všetko o mojom tele si zistí sám.

Vezme si môj prsník do úst a spočiatku jemne a potom bolestivo ho saje.
Stratila som sa v pocitoch. Toto definitívne nemôže byť štandardná erotická masáž.
Rukami automaticky objímem Marekovu hlavu prisatú na môj prsník. Hladím ho po vlasoch, po zátylku a užívam si jeho až príliš príjemné hranie sa.
Kedy sa vlastne masáž stihla zmeniť na jeho hru s mojim telom?

Rovnako sa povenuje druhému prsníku, ale tentokrát je surovejší, musím ho zastaviť.
,,Au!” otvorím oči a silno zaprotestujem. Snažím sa odtlačiť jeho hlavu. Nejde mi to, chvíľu mi nedovolí odtisnúť ho od mojej bradavky.
Potom pustí z úst bradavku červenú od jeho zubov, usmeje sa a plesne mi po prsiach. Nečakala som to, vydýchla som prekvapením. Ale nie bolesťou.

,,Takže vravíš jemné a citlivé dotyky…” opakuje s pobavením v hlase, zatiaľ čo jeho ruka sa vydala na prieskum do mojej vagíny. Jemne prstom obkrúži klitoris, zájde prstom aj nižšie a spokojne vydýchne.
,,Krásne tečieš.”
Cítim, ako mi rozmazáva šťavy z mojej vagíny po veľkých aj malých pyskoch. Pár krát mi po nich prejde zľahka prstami a vydráždi naliate lupene na maximum. Pokrčím kolená a otvorím sa jeho prstom. Konečne do mňa vojde dvoma prstami. Nahlas vydýchnem.
Zapátra vo mne a pohladí moje vnútro. Strasie ma slasťou.

Druhá ruka sa zatiaľ hrá s mojimi prsiami, vôbec nie jemne. Skôr tvrdo a na hranici bolesti. Jeho ústa sa prisali na môj krk. To je definitívna rana mojej sebakontrole. Som vzrušená na maximum a Marekove pery na mojom krku zničili zbytky môjho sebaovládania. Už nevládzem byť ticho a ležať len tak bez pohybu a bez odozvy na masérskom stole. Začnem vzdychať, snažím sa pohladiť ho všade, kam dočiahnem. Zachádzam prstami do jeho vlasov, hladím jeho chrbát, rozťahujem moje nohy pokrčené v kolenách, nevnímam čas. Vítam blízkosť jeho tela a jeho silu. Jeho veľké pevné ruky udávajúce svoje tempo v mojom vnútri.

Marekove ústa sa prisajú na moje ucho, cítim dnu jeho jazyk. Šaliem rozkošou, topím sa vo vlastných šťavách, ktoré zo mňa vytekajú a stekajú mi cez dierku análneho otvoru na nepremokavú plachtu podo mnou.
Mokrými prstami vykĺzne zo mňa von, obkrúži otvor análu a vzápätí vsunie dnu prst. Bez prípravy. Ani ma nemykne, hoci anál mám citlivý a ak by to spravil inak a inokedy, skučím od bolesti. Takto akurát zakňučím: ,,Áno!”

Marekove ústa sa venujú striedavo mojim ušiam a bradavkám. Ruky sa venujú raz mojim vytrápeným prsiam, raz tečúcej vagíne, raz análu mokrému od mojich štiav. Ani neviem, kde v ktorej chvíli čo má a čo presne robí. Je to nekončiaci uragán dotykov a pocitov. Roztrasú ma prsty na mojom bode G a zároveň v anále. Chvíľu ma takto potrápi.

Potom trocha zmení polohu môjho tela. Vyloží si ľavú nohu na svoje rameno, má výborný prístup k mojej vagíne oboma rukami. Silno ma plesne po Venušinom pahorku. Nijako ma nešetrí. Ani nezjajknem. Čakám, kým sa jeho ruky vrátia dnu do mňa, kam patria. Plesne mi ešte raz cez klitoris, zasyčím a vzápätí mi prstami vyplní súčasne anál aj vagínu. Na mojich zapadnutých bielkach musí vidieť, čo to so mnou robí. Pridáva na tempe. Jeho silné ruky do mňa búšia a prehýbam chrbát do luku. Počujem, ako v jeho rukách čvachtám viac a viac. Som úplne mimo. Moje telo ovládajú neznáme pocity.
Chce sa mi vrieskať, namiesto toho len nemo otváram ústa.
Tvár mi zalieva červeň.
Cítim, ako sa napätie vo mne stupňuje na neznesiteľnú úroveň.
Zatínam prsty do Marekovho tela.
Vybuchnem…. Vybuchnem v obrovskom uvoľnení.

Marek trpezlivo čaká, kým prídem k sebe, objíma ma, drží ma.

,,Čo… čo… čo to bolo…?” habkám keď konečne po triaške chytím dych a prídem k sebe.
,,Nepovedala si mi, že squirtuješ.”
,,Ja? Ja predsa nesquirtujem,” odpovedám zmätene.
,,A od čoho tu mám takú mokrú plachtu?”

Po dvoch hodinách sedím znova v aute.
Cítim sa, akoby ma zomlelo tornádo a vypľulo o dva svetelné roky ďalej.
Mozog sa snaží znova prebrať vládu nad telom, pochopiť čo sa stalo, ale zúfalo mu to nejde. Sedím v aute a len pomaly, pomaličky prichádzam k sebe. Roztrasenou rukou štartujem. Domov šoférujem na autopilota. Nechce sa mi vrátiť do reality. Ešte stále v duchu ležím na masérskom stole a donekonečna si prehrávam prežité chvíle.
Squirt? Ja? Veď doteraz nikto… nikomu sa to…
Cítim sa, akoby som zrazu dospela.
Dozvedieť sa o sebe takmer v štyridsiatke, že dokážem mať mokrý orgazmus.
Rozdýchavam to. Dlho a ťažko.

Po nekľudnej noci beriem hneď ráno do ruky telefón.
,,Marek, kedy mi dáš prosím ďalší termín?”

___________________________________________________________________________
Marek, ďakujem ti za inšpiráciu k napísaniu tejto poviedky.

Detritus, ďakujem za všetky návrhy opráv v tejto, aj vo všetkých mojich doterajších pokusoch o poviedku.
A najmä k naštartovaniu mojej tvorby :-)