Dom služieb pre dámy – 4. diel

1. 1. 2021 · 883 zhlédnutí Tessa71

Zistila som, že Marcela so svojím chlapíkom je dávno preč. Bola tam iná súložiaca dvojica. To teda bol naozaj Rozlúčkový erotický večierok! Marcela ma čakala pri dverách. „Kúpila som ti darček, majú tu skvelý výber, lepší, než mám ja, kto by to bol povedal?“ - zasmiala sa a ukazovala mi podivný vibrátor. Vysvetľovala mi, čo to všetko robí, ako sa nabíja, koľko má rýchlostí a že hlavička vibrátora opisuje nepravidelný tvar pri samostatnom pohybe a ešte sa hýbe aj hore a dolu a vôbec je úžasnýýýýý. „No fajn!“ - povedala som jej a mierila som do našej izby. Dobehla ma. „Kúpila som aj sebe.“ - dodala.

Na izbe som si stiahla zo seba šaty, v ktorých som sa cítila ako v igelitovom vreci a strašne som sa potila. Zašla som do sprchy, vymydlila som sa od potu a nahá som si ľahla do postele. Prikryla som sa, lebo mi bola zima. Izba bola vyvetraná a bol v nej cítiť studený horský vzduch. Triasla som sa od zimy po sprche a tiež mi bolo zle. Hrozne ma bolelo brucho. Ten môj týpek ma nechal v takom stave, že som si nevedela nájsť miesto v posteli. Marcela bola v podozrivej kondícii a dala si sprchu tiež. Celý čas po izbe behala a tárala nejaké nezmysly. Nevnímala som, čo hovorí. Bola som zničená z toho nedokončeného sexu. Naraz vliezla ku mne a povedala, že je niečo nabité. Pozrela som na ňu. „To nemyslíš vážne!“ - povedala som jej. „Ale áno! Vieš, prečo si v takom stave? Lebo si stále nedorobená!“ - zhodnotila znalecky. Vytiahla svetielkujúci vibrátor, zázrak erotického priemyslu, a namazala hlavičku vibrátora lubrikantom. Nie veľmi, len trochu. Ležala som pri nej, na boku, ona oproti mne, nebola však prikrytá. Nadvihla prikrývku a vložila mi vibrátor medzi nohy. „Otvor sa!“ - zavelila. „Už sa mi nechce!“ - namietala som. „Je mi zle, nechaj ma tak. Mám kŕče v podbrušku.“ Pokrútila hlavou a priložila mi hlavičku vibrátora ku klitorisu. „Musíme to vyriešiť.“ - povedala.

Spustila vibrovanie. Hneď som zareagovala. Vzdychla som a ona pokračovala a masírovala mi klitoris, až kým som nenadvihla nohu. Prstom skúsila, kde mám dierku a vložila do mňa vibrátor vo vypnutom stave. Znovu spustila nejaký program. Hlboko vo mne sa začala hlavička vibrátora pohybovať a krúžiť. „Ách!“ - vzdychla som a skrútila som sa. „Nie, pekne sa vystri, nebráň sa tomu!“ - povedala Marcela. Poslúchla som a ľahla som si na chrbát. Spustila zase nejaký program, potom ďalší a ďalší. Dávala mi medzitým prestávky. Podbruško, ktoré som mala úplne stvrdnuté od kŕčov, sa mi začalo uvoľňovať, bolesť tiež. Občas mi chytala bradavky a dráždila ich štipkaním. Vedela, že to milujem, že ma to vzrušuje. No nejako sa jej nedarilo. Nakoniec ľavou rukou držala vibrátor a povedala mi, nech si predstavujem Richarda. Urobila som to a pocítila som vlasy na svojich prsiach. Robila to, čo vedela, že ma dostane. Silno mi sala bradavku. Konečne ma dokončila hlavičkou vibrátora, ktorý sa krútil v nepravidelných kruhoch. Striedalo to smery a pocity z tohto dráždenia boli natoľko intenzívne, že dokázali prekryť zážitok z kaktusového prezervatívu a tým sa mi konečne uľavilo. Dosiahla som skutočný orgazmus. Svetielkujúci vibrátor, zázrak erotického priemyslu, mi urobil v hlave kašu. Cítila som sa ako po lobotómii, ale konečne sa mi uľavilo. Hlboko vo vnútri, vibrujúca a otáčajúca sa hlavička, rýchlosť číslo 5, vibrujúce perly v tele vibrátora, vystrčený motýlik, ktorý mi dráždil vibrovaním klitoris a Marceline pery stískajúce striedavo jednu a druhú bradavku, konečne zabrali. Po výbušnom orgazme som hlboko zaspala.

Ráno sme si dali ľahké raňajky. Plánovali sme odchod. Mala som už hlavu čistú, cítila som sa uvoľnená a zdravá. Vyliečená z Richarda. Neďaleko auta pri odchode sme zbadali chlapíkov, ktorí nás na erotickom večierku obšťastňovali. Rozprávali sa a prišli ku nám. Chceli sa rozlúčiť. Zabudli na to, že majú byť nemecky hovoriaci hostia. Neboli ani jedno, ani druhé. Ukázalo sa, že jeden je Čech a druhý je Slovák. V hoteli si privyrábajú na erotických večierkoch a robia dobre bohatým paničkám, ktoré tam chodievajú, mnohé dokonca so železnou pravidelnosťou. To mi stačilo. Nemám rada, keď sa ľudia hrajú na niečo, čo nie sú. Neznášam pretvárku. Nemám rada, keď sa ženy predávajú. Ale niektoré možno musia. Sú chlapi, čo chodia na takéto miesta preto, aby si užili a sex im robí radosť. To ešte dokážem pochopiť a prijať. No chlapi, ktorí sa predávajú a naozaj vidno, že nemusia, len že z toho majú extra kšeft, tí sa mi naozaj hnusia. Na chlapa, ktorý ma naberal na svoj mega kaktus, som radšej ani nepozrela. Sadla som za volant. Marcela tiež. A naštartovala som. Pohli sme sa smerom domov a chvíľu sme mlčali. Potom sme si sľúbili, že o tomto výlete už nebudeme hovoriť, že sa k tomu nikdy nebudeme vracať. Výnimku mali samozrejme naše nové vibrátory. Ale o nich už zase inokedy...

Koniec príbehu.