Dom služieb pre dámy (2)

2. 1. 2021 · 2 241 zhlédnutí Tessa71

Po tomto našom rozhovore sme mali s Marcelou predplatený ešte jeden celý deň a noc, až do nasledujúcich raňajok. Rozhodli sme sa využiť hotelové wellness centrum. Marcela si nechala namasírovať chrbát, ja som išla do sauny a potom som sa presunula do bazénu, kde som plávala a plávala a plávala. Plávala som teda v bazéne sama až do okamihu, kým prišla Marcela z masáže, to trvalo aspoň pol hodinu. Vedela som, že som v bazéne sama, tak som plávala nahá. Striedala som štýly. Najpríjemnejšie bolo plávať na chrbte. Voda príjemne hladila moje telo, ruky, nohy, prsia, naozaj zvláštny pocit.
Rozťahovala som nohy čo najviac, užívala som si vodu aj v lone. Dostala som sa tak do veľmi zvláštneho stavu pohody, ktorý hraničil až s akousi erotickou meditáciou. Hoci neviem, či sa dá hovoriť o meditácii v spojení s erotikou. Ja som to tak rozhodne v tých chvíľach vnímala. Z tohto rozpoloženia ma na okamih vytrhla Marcela, ktorá nahá vliezla do bazéna a plávala dĺžky so mnou. Zabalila som sa do mäkkučkého županu, takého príjemného, ako sú najpríjemnejšie a najmäkšie plyšové hračky. Cítila som sa ako v bavlnke. Ľahla som si na lehátko pri bazéne a pozorovala som Marcelu, ako sa vyžíva v pocitoch z vody, ktoré som si vychutnávala chvíľu pred ňou. Keď videla, že ju pozorujem, zasmiala sa a postavila sa vo vode blízko môjho lehátka. Trošku si štípala do bradaviek a povedala: „Pozri, môžem si ich dráždiť, ako len chcem, ale to, čo sa deje s tvojimi, to sa mi nepodarí. Ako ti môžu tak stáť? Toto ti fakt závidím, tie tvoje veľké hroty. Ach jaj, nie každému je zhora nadelené.“ - povzdychla a vyliezla z bazéna.
„No, ja neviem, na čo sa sťažuješ?“ - odpovedala som jej. „Ja mám zase malé prsia a ty máš krásne tvarované, plné trojky, ktoré netušia, čo je to gravitácia a dlho ešte tušiť nebudú. Mnohé ženy by si podľa teba dalo voperovať silikóny.“ - dodala som. „Tiež pravda, sme skrátka nádherné a úžasné a neodolateľné!“ - uzavrela Marcela a rozosmiali sme sa. Obliekla sa medzitým tiež do županu, obidve sme boli pod županmi nahé. Náhle do vody skočili jeden za druhým dvaja statní chlapíci. Boli úplne nahí. V miestnosti, kde ticho hrala hudba a ozývalo sa každé čľupnutie vody, ich skoky spôsobili ohlušujúci efekt. Skrátka vynútili si pozornosť. Plávali spolu dĺžky tam a naspäť a tvárili sa, že dve mladé ženy pri bazéne vôbec nevidia. My dve s Marcelou však nie sme žiadne naivky. Bolo nám jasné, že sa predvádzajú. Boli sme prekvapené, netušili sme, že tam majú chlapi prístup. Dosť nás to vyrušilo. Rozhodne sme neboli naladené na niečo tak prvoplánové. Mlčky sme sa s Marcelou dohodli, stačil nám jeden vzájomný pohľad. Potichučky sme zmizli skôr, než to chlapíci mohli spozorovať. Práve boli ku nám chrbtom na opačnej strane bazéna. Mali sme pred sebou ešte jednu akciu. Rozlúčkový erotický večierok. Čo to môže byť? Vymýšľali sme rôzne možnosti, no ani na chvíľu sme nepochybovali, že sa zúčastníme. Náhle si Marcela spomenula, kde sme tých dvoch už videli. Boli to presne tí, ktorí deň predtým prešli okolo recepcie a recepčná sa na nich tak kyslo zatvárila. Ktovie, čo sú zač?
Dress code bol jasne daný, na izbe nás čakali pripravené šaty, ktoré boli od výstrihu až po dolný okraj celé transparentné. Na tento večierok, ktorý mal byť zároveň rozlúčkový, určený na koniec vzrušujúceho pobytu, boli pozvané všetky dámy ubytované v tomto penzióne, vstup, služby a občerstvenie boli v cene ubytovania. Celé to bolo naozaj záhadné. Pri vstupe do miestnosti stála nahá žena s krásnou postavou a s maskou na tvári, ktorú zrejme zohnala na karnevale v Benátkach. Fakt umelecký kúsok. Skontrolovala pohľadom, že sme pod priehľadnými šatami úplne nahé a že sme obuté v sexi lodičkách. Jemne prikývla a pustila nás dnu. Vstupná miestnosť bola poprepájaná s ďalšími miestnosťami. Steny boli tmavé, akoby vytapetované tmavomodrým zamatom. Všade bola tmavomodrá farba, prítmie až tma, miestami na stenách boli malé bodové svetlá. Každá miestnosť bola popredeľovaná rôznymi paravánmi, stenami a prepážkami na rôzne menšie intímne kúty, ktoré boli jednoducho zariadené. Pokračovali sme ďalej. Zakrátko sa objavili aj chlapi, dovtedy tam boli samé ženy. Bolo ich niekoľko a boli nahí. Okamžite som medzi nimi spoznala dvojicu frajerov, ktorí sa predvádzali v bazéne. Marcela si ich všimla tiež. Podišli k nám. Nemecky nám tlmeným hlasom oznámili, že nám splnia všetko, len si máme priať. Tak fajn. Neviem, kam išla Marcela s tým svojím a čo s ním vystrájala. S chlapíkom, ktorého som si vybrala intuitívne, zrejme preto, že mi pripomenul Richarda, som sa vybrala hľadať si voľné miesto. Našli sme miestnosť, ktorá bola zrejme pre viac osôb. Sadla som si na barovú stoličku.
Posediačky som sa rozkročila. Znalecky roztiahol prstami moje ohanbie a začal lízať. Zdvihol pohľad a pozoroval, čo to so mnou robí. No vzrušovalo ma to, jasne, ale niečo mi vŕtalo v hlave, nevedela som sa toho zbaviť. Chytila som ho za vlasy a drsne som si ho pritiahla do rozkroku. „Poriadne ma vylíž!“ - povedala som mu nemecky. Usilovne pracoval. Lízal, cmúľal, vysával klitoris. Zaklonila som hlavu, privrela oči. Robil to krásne. Ako Richard! Ach doriti, zase on! Prečo ho nemôžem dostať z hlavy? Do pekla s ním! Otvorila som oči, zliezla som z barovej stoličky. Ostal kľačiačky na nízkej čalúnenej lavičke. Zdrapil ma rukami za zadok tak, že každú polovičku do jednej ruky. Pomerne silno mi ich držal a masíroval v dlaniach. Rozkroku sa nechcel vzdať. Padal mi okraj vyhrnutých šiat dole, no on si stihol strčiť hlavu do môjho rozkroku skôr, než spadol dole. Stála som a on mi rozťahoval zadok a hlavou mi tlačil nohy od seba. Náruživo ma cmúľal a vylizoval maškrtným jazykom. Cítila som, ako mi trhá telom od vzrušenia, omámená šampaňským, ktoré som vypila pri vstupe do miestnosti na ešte nevytriezvený stav z dopoludňajšieho koktejlu, a nezmohla som sa na odpor. Počula som vlastné ťažké slastné vzdychy. Chlapík sa fakt snažil. Mal veľký, horúci a poriadne mokrý, maškrtný a obratný jazyk, ktorým robil priam zázraky. Chcelo sa mi zamdlieť.
Náhle do našej miestnosti vplávala so svojím chlapíkom roztopašne pôsobiaca Marcela. Padli na matrac na zemi a dali sa do klasickej súlože. Pozrela som dole na toho môjho. Áno, nenormálne ma vzrušoval a nenormálne mi pripomínal Richarda. „Oukej, tak do toho, si akoby s ním, uži si to!“ - povedala som si. Sklonila som sa k nemu a ako bol nahý, tak mu stál poriadny stoporený penis. Chytila som ho za penis. Privrel oči. Povedala som mu, aby vstal. Urobil to. Držiac ho za penis, akoby som ho držala za ruku, ťahala som ho do opačného kúta miestnosti, než bola Marcela na matraci. Bolo tam polohovateľné kreslo. Sadla som si na neho, potom som si ľahla, stále som ho držala za penis. Spýtavo sa na mňa pozrel. Začala som mu ho poriadne honiť. Jeho spýtavý pohľad vystriedal pohľad silne vzrušeného chlapa spod privretých viečok.
Jeho ohromná chlpatá hruď sa mu nadúvala zrýchleným dychom. Bol veľký, možno dvojmetrový, tmavý, hnedé oči, tmavohnedé vlasy. V tom prítmí som toho veľa nerozoznala. Penis mal krásny, nebol extra veľký, ale to by som ani nechcela. No mal výrazný žaluď a parádne pohotovú erekciu. Sedela som na kresle, ešte som sa neoprela dozadu. Masírovala som mu penis jednou rukou, hrala som sa mu so žaluďom, poriadne som ho honila. Druhou rukou som mu masírovala guľky. Chlapík začal vydávať zaujímavé zvuky. Pozrela som na neho, prikývol, že ide na vec.

Pokračovanie v 3. diely