Dom služieb pre dámy (3)

2. 1. 2021 · 2 273 zhlédnutí Tessa71

Ľahla som si na chrbát a z čiernej kamennej misky, ktorá bola blízko kresla, som mu podala prezervatív. Vytiahla som ho len hmatom, nijako som neštudovala, aké tam majú. Ten, čo som vybrala, bol zrejme nejaký zvláštny, pretože na mňa chlapík hodil udivený a zároveň pobavený pohľad. Otvoril ho a natiahol si ho. Z dávkovača, ktorý bol nabíizku, si nabral niečo do ruky. Pochopila som, že lubrikant. Netušila som načo, veď som bola dosť vzrušená a mokrá. Náhle som pochopila. Nič netušiac som vytiahla prezervatív s výčnelkami, takzvaný kaktus. Chlapík do mňa pomaly vnikal. Zrejme vedel, ako s týmto prezervatívom narábať, bol najprv opatrný. Výčnelky boli výrazné, po malej chvíľke som si na neho zvykla a prestal ma drať vo vnútri a začal ma vzrušovať. Chlapík začal do mňa rytmicky vnikať dnu a von, hýbal sa bokmi a vrtel sa vo mne. Vzrušoval ma už len svojím vzhľadom. Svojou mohutnou hruďou, svojím krásnym vtákom, svojimi hustými vlasmi, svojim maškrtnými perami, ktorými začal skúmať moje prsia v prestávkach, ktoré robil každú chvíľu, aby ma čo najdlhšie udržal pred orgazmom.
Zdvihol mi nohy a položil si moje chodidlá na svoje plecia. Uuuuuff, hlboký prienik! Vykríkla som, no pridal lubrikant. Zase bolo dobre. Držal ma za nohy a hlboko vo mne sa vrtel. Vedela som o každom jednom výčnelku! Bolo to šialené. Vydávala som výkriky a vzlyky, ktoré som vôbec nekontrolovala, mala som pocit, že som vyskočila zo svojho tela na okamih, kedy mnou zalomcoval šialený orgazmus. Chlapík sa udržal vo mne a tlačil ho dnu čo najďalej. Znovu sa zavrtel. Išiel von a zase dnu. A zase von a zase dnu a vrtel sa. Och nie! Už nevládzem! Usmieval sa. Vzpínala som sa a vrtela som hlavou, on mi držal nohy a snažil sa čo najviac využiť výhodu svojho kaktusového vtáka. Začala som prosiť: „Ešte, ešte, ešte!“ - chrapľavým hlasom som ho prosila. Prikývol a dokázal to ešte chvíľu predĺžiť. Spotená v tých priehľadných šatách, ktoré boli povyšívané flitrami a zvýrazňovali tvary môjho tela som sa zmietala na tomto kresle. Zohol sa ku mne, nohy som mala stále na jeho pleciach. Moje kolená sa tak dostali vedľa mojej hlavy. Pobozkal ma a vytiahol zo mňa penis. Chcela som ešte. Pretože, s kaktusovým prezervatívom je to tak. Zo začiatku je to príliš intenzívne a potom, keď je dostatok lubrikantu, nestačí jeden orgazmus. Jednoducho fyzicky to nestačí. Telo je príliš nabudené tými drobnými výčnelkami a keď žena nie je naozaj uspokojená, má veľký, naozaj veľký problém. Snažila som sa ho zadržať, ale rýchlo odo mňa išiel preč. Nasledovala som ho, no pri vstupných dverách na večierok mi oznámil, zase po nemecky, že by som musela veľa doplatiť. Čože? O čom to tára? Veď to malo byť v cene! Povedala som mu, že to som ho mohla mať dopoludnia zadarmo. Odvrkol mi, že dopoludnia pri bazéne mu ušiel kšeft a zadarmo by to rozhodne nebolo. Ostala som ako omráčená.
Zistila som, že Marcela so svojím chlapíkom je dávno preč. Bola tam iná súložiaca dvojica. To teda bol naozaj Rozlúčkový erotický večierok! Marcela ma čakala pri dverách. „Kúpila som ti darček, majú tu skvelý výber, lepší, než mám ja, kto by to bol povedal?“ - zasmiala sa a ukazovala mi podivný vibrátor. Vysvetľovala mi, čo to všetko robí, ako sa nabíja, koľko má rýchlostí a že hlavička vibrátora opisuje nepravidelný tvar pri samostatnom pohybe a ešte sa hýbe aj hore a dolu a vôbec je úžasnýýýýý. „No fajn!“ - povedala som jej a mierila som do našej izby. Dobehla ma. „Kúpila som aj sebe.“ - dodala.
Na izbe som si stiahla zo seba šaty, v ktorých som sa cítila ako v igelitovom vreci a strašne som sa potila. Zašla som do sprchy, vymydlila som sa od potu a nahá som si ľahla do postele. Prikryla som sa, lebo mi bola zima. Izba bola vyvetraná a bol v nej cítiť studený horský vzduch. Triasla som sa od zimy po sprche a tiež mi bolo zle. Hrozne ma bolelo brucho. Ten môj týpek ma nechal v takom stave, že som si nevedela nájsť miesto v posteli. Marcela bola v podozrivej kondícii a dala si sprchu tiež. Celý čas po izbe behala a tárala nejaké nezmysly. Nevnímala som, čo hovorí. Bola som zničená z toho nedokončeného sexu. Naraz vliezla ku mne a povedala, že je niečo nabité. Pozrela som na ňu. „To nemyslíš vážne!“ - povedala som jej. „Ale áno! Vieš, prečo si v takom stave? Lebo si stále nedorobená!“ - zhodnotila znalecky. Vytiahla svetielkujúci vibrátor, zázrak erotického priemyslu, a namazala hlavičku vibrátora lubrikantom. Nie veľmi, len trochu. Ležala som pri nej, na boku, ona oproti mne, nebola však prikrytá. Nadvihla prikrývku a vložila mi vibrátor medzi nohy. „Otvor sa!“ - zavelila. „Už sa mi nechce!“ - namietala som. „Je mi zle, nechaj ma tak. Mám kŕče v podbrušku.“ Pokrútila hlavou a priložila mi hlavičku vibrátora ku klitorisu. „Musíme to vyriešiť.“ - povedala.
Spustila vibrovanie. Hneď som zareagovala. Vzdychla som a ona pokračovala a masírovala mi klitoris, až kým som nenadvihla nohu. Prstom skúsila, kde mám dierku a vložila do mňa vibrátor vo vypnutom stave. Znovu spustila nejaký program. Hlboko vo mne sa začala hlavička vibrátora pohybovať a krúžiť. „Ách!“ - vzdychla som a skrútila som sa. „Nie, pekne sa vystri, nebráň sa tomu!“ - povedala Marcela. Poslúchla som a ľahla som si na chrbát. Spustila zase nejaký program, potom ďalší a ďalší. Dávala mi medzitým prestávky. Podbruško, ktoré som mala úplne stvrdnuté od kŕčov, sa mi začalo uvoľňovať, bolesť tiež. Občas mi chytala bradavky a dráždila ich štipkaním. Vedela, že to milujem, že ma to vzrušuje. No nejako sa jej nedarilo. Nakoniec ľavou rukou držala vibrátor a povedala mi, nech si predstavujem Richarda. Urobila som to a pocítila som vlasy na svojich prsiach. Robila to, čo vedela, že ma dostane. Silno mi sala bradavku. Konečne ma dokončila hlavičkou vibrátora, ktorý sa krútil v nepravidelných kruhoch. Striedalo to smery a pocity z tohto dráždenia boli natoľko intenzívne, že dokázali prekryť zážitok z kaktusového prezervatívu a tým sa mi konečne uľavilo. Dosiahla som skutočný orgazmus. Svetielkujúci vibrátor, zázrak erotického priemyslu, mi urobil v hlave kašu. Cítila som sa ako po lobotómii, ale konečne sa mi uľavilo. Hlboko vo vnútri, vibrujúca a otáčajúca sa hlavička, rýchlosť číslo 5, vibrujúce perly v tele vibrátora, vystrčený motýlik, ktorý mi dráždil vibrovaním klitoris a Marceline pery stískajúce striedavo jednu a druhú bradavku, konečne zabrali. Po výbušnom orgazme som hlboko zaspala.
Ráno sme si dali ľahké raňajky. Plánovali sme odchod. Mala som už hlavu čistú, cítila som sa uvoľnená a zdravá. Vyliečená z Richarda. Neďaleko auta pri odchode sme zbadali chlapíkov, ktorí nás na erotickom večierku obšťastňovali. Rozprávali sa a prišli ku nám. Chceli sa rozlúčiť. Zabudli na to, že majú byť nemecky hovoriaci hostia. Neboli ani jedno, ani druhé. Ukázalo sa, že jeden je Čech a druhý je Slovák. V hoteli si privyrábajú na erotických večierkoch a robia dobre bohatým paničkám, ktoré tam chodievajú, mnohé dokonca so železnou pravidelnosťou. To mi stačilo. Nemám rada, keď sa ľudia hrajú na niečo, čo nie sú. Neznášam pretvárku. Nemám rada, keď sa ženy predávajú. Ale niektoré možno musia. Sú chlapi, čo chodia na takéto miesta preto, aby si užili a sex im robí radosť. To ešte dokážem pochopiť a prijať. No chlapi, ktorí sa predávajú a naozaj vidno, že nemusia, len že z toho majú extra kšeft, tí sa mi naozaj hnusia. Na chlapa, ktorý ma naberal na svoj mega kaktus, som radšej ani nepozrela. Sadla som za volant. Marcela nasadla do auta tiež. A naštartovala som. Pohli sme sa smerom domov a chvíľu sme mlčali. Potom sme si sľúbili, že o tomto výlete už nebudeme hovoriť, že sa k tomu nikdy nebudeme vracať. Výnimku mali samozrejme naše nové vibrátory. Ale o nich už zase inokedy...

Koniec príbehu.