Predlzeny vikend na horach (sutaz)

5. 1. 2021 · 2 738 zhlédnutí hexina

Od začiatku som sa tej myšlienke bránila zubami nechtami.,
Jednak nie som žiadny horsky alebo zimný typ, druhák vzhľadom na moju pohyblivosť, resp. mepohyblivost nepoväzujem hory za najvhodnejšie prostredie na predĺžený víkend.
Ale omámená predstavou chalúpky a la Last Christmas som nakoniec súhlasila, zem sa teda na ten výlet nechám uecať a zbalila si par veci na cestu.

Vyrazili sme ráno, cesta bola síce dlhá, ale v družnom rozhovore vcelku ubiehala. Na obed sme sa stavili v peknej kolibe, kde sme si dali famózne halušky. Chvíľu sme aj zvažovali, ci neostať dlhšie, keďže bola možnosť ubytovania, ale napokon sme ten návrh zavrhli a pokračovali v ceste.

Podvečer sme dorazili na miesto. Ukázalo sa, že moje obavy boli opodstatnene, pri pohľade na cestíčku, ktorou sa jedine dalo dostáť k chalupe, sa mi podlomili protézy. Môj nádejný obšťastňoval si to všimol a zasmial sa, bez problémov ma schytil do náruče a postavil ma až v izbe. Poobzerala som sa okolo seba. Izba bola dosť priestranná, mala jednu obrovskú posteľ, kam sa určite zmestime a mala krb, takže zima nám určite nebude. Usmiala som sa pri predstave prijemného večera pri krbe s pohárom vínka v ruke. Ono ale všetko bolo inak

Kde sme sa ubytovali, pozval ma môj nádejný na večeru. Začudovane som sa na neho pozrela, kam to zas mame iste? Len sa potmehúdsky usmieval a viedol ma do vedľajšej miestnosti. Bola v nej nachystaná večera, prestretá na užasne vyzdobenom stole. Netuším, kto ju navaril a nachystal a bolo mi to jedno. Rozhodla som si užiť si tento nečakaný víkend čo najviac a nezamýšľať sa nad zbytočnosťami.

Po večeri sne spolu stali na verande a kukali na hviezdy. Všimli ste si, že na horách sú vždy jasnejšie? ;) stal za mnou, takže som sa oňho mohla opierať, ruky mal ovinuté okolo môjho pása a sepkal mi hlúposti do ucha. Neviem ako vy, ale na mňa ma silný eroticky vplyv, kde mi niekto takto stoji za chrbtom a sepká do ucha, dýcha na krk a ešte ma objíma...
Pomaly sme sa pobrali do izby, stále sa objímajúc a vediac, čo bude nasledovať. Bola som v prijemnom očakávaní, ale pravdu povediac, aj som z toho mala trochu obavy, predsa len to na prvý krát nie vždy vyjde a mne na nim dosť záležalo, nechcela som o neho prísť kvôli tomu, že by sa prvý sex nevydaril.

V izbe si ma posadil do kresla ku kozubu, v ktorom už krásne praskalo drevo a sálalo z neho teplo. Kľakol si ku mne a spýtavo na mňa pozrel, ci smie. Prikývla som a dovolila mu, aby zo mňa postupne vyzliekol všetko, ostala som len v nohavičkách. Okamžite sa prisal k mojim prsiam, maznal sa s nimi, bozkával ich, hladkal, poťažkával a nadšene vzdychal. Hneď sa to prejavilo na jeho mužstve, ktoré trčalo z jeho slipov. Zvliekol si ich a stal predo mnou úplne nahý, čakajúc, čo ja na to. Predklonila som sa v kresle a vzala jeho vtáka medzi svoje prsníky. Slastne vzdychol a pritisol sa ku mne. Jemne si ho medzi nimi honil a pokukoval, ci sa mi to páči. Slastne som zmarila oči a automaticky som rozkročila nohy, aby sa aj on mohol venovať mne. Zohol sa a skusmo sa dotkol spáčkou jazyka mojej pičky. Kde som mu vyšla v ústrety, vzal ma na ruky a preniesol na posteľ. Roztiahol mi nohy a začal ma lízať. Bože, to bol šikovný jazyk, začala som prudko dýchať a prehla som sa v chrbte, aby sa dostal tým kmitajúcim jazykom, čo najhlbšie. Oooooooch, prvá vlna orgazmu ma zasiahla nečakane a ja som až vytryskla horúcu lávu.