Stretnutia s bi párom / test

11. 1. 2021 · 2 863 zhlédnutí milenec40

Ani neviem ako , ale zase som sa premával po internete a čítal som na ploche zoznamovacieho portálu že chalan hľadá staršieho s nie moc veľkým na potencionálne stretká s párom. No kto by sa nepokúsil zareagovať. Samozrejme som si od toho nič nesľuboval, ale zas odvážnemu šťastie praje.
Ma moje veľké prekvapenie som sa s chalanom ešte v ten deň stretol. Bol vysoký , štíhli , čiernooký chalan. Ničím nezaujímavý a predsa pre mňa príťažlivý , niečim čo som nevedel definovať. Stretli sme sa pred Tescom a tak sme sa presunuli k nemu domov, na byt neďaleko. Chvíľku sme posedeli , dali kávu, on si nalial aj vodku, ja som bol autom, tak som ostal pri minerálke. Bavili sme sa čo mame radi a prišla reč aj na jeho partnerku. Ukázal mi fotky a bola to krásna kočka, menšieho vzrastu ale vyzerala šikovne. on mal 36, ona 40.
Po krátkej diskusii navrhol či si nedáme sprchu a či niečo spolu neskúsime aby vedel priateľke o mne niečo povedať že aký som a že on vie čo má ona rada a že tak by ma aspoň vyskúšal. No tak prečo nie, veď sme sa stretli aby sme si užili . V kúpeľni som už bol v sprche keď vošiel za mnou. Pekný chalan, skoro hladký, dole upravený a ocas mu už stál. Nie veľký. Krásnych 16cm tenký, žaluď ako šíp.Stál mu pevne, tvrdý bol ako oceľ. No nechyť ho za tú ozdobu, Obaja namydlený v objatí a bozkoch sme si mydlili hlavne čuráky , až som ho musel odsunúť ak som nechcel hneď striekať. Po osušení sme šli nazad do izby. Ľahol si a ja k nemu . O chvíľku sme boli v polohe 69 a venovali sme sa jeden druhému, . Cítil som ako si môjho dal celý do úst a sal ho tak , že som sa až bál aby mi ho neprehltol.
Ležal som na chrbte a on kľačal nado mnou na štyroch a tak sa mi jeho krásne gule pri tom ako som ho fajčil húpali nad hlavou a pri tom som mal krásny výhľad na jeho oholenú dieru. No neochutnaj. A tak som občas olízol. Bola voňavá a chutná a keď sa špička jazyka zaryla hlbšie , tak som cítil ako sa mu sťahuje zvierač. Krásny pocit. Len občas som sa musel vrátiť aj k nemu, lebo ma sal tak náruživo že som mal pocit že mi fakt v cucne plachtu do zadku. A navyše nechcel som ešte striekať.Gule mi jemne drvil a hral sa s nimi tak že som cítil ako mi vrie sperma v nich a vedel som že ak toto vyletí bez kontroly, tak chalan može prísť o oko. Bol som už celkom slušne natlakovaný a bolo fakt otázkou kedy explodujem. Cítil som ako mi púšťa sliny na dierku a krúži po otvore prstom. Jemne vnikol a hral sa a pri tom mi nepúšťal penis z úst. Mal prsty ako klavírista , tenké a dlhé,
Hrali sme sa takto dosť dlho a už sme obaja vedeli že vrchol nebude ďaleko. A veru nebol. Ten hajzlík to asi nerobil po prvé , lebo presne vedel ako dosiahnuť výbuch sopky .
Nečakane mi doľahol na tvár, svoju cicinu mi tým vrazil do huby na doraz, gule mi prikryli oči . V tom istom okamihu mi prst vrazil do diery až som hekol narazil mi na prostatu a v tom okamihu dostal do pusy všetko čo bolo v guliach. Cukalo mi v ňom poriadne a cítil som ako mu zaplavujem pusu semenom v silných dávkach, niečo stihol hltať , niečo mi tieklo po ocase na gule a dieru . asi dva , trikrát sa nadvihol a z jeho palice mi to striekalo do ust. Popravde rovno do hrdla. Cítil som ako návalová výstrely triafajú moje mandle a semeno mi zalievalo hltan, Nebola iná možnosť ako hltať, a pekne všetko, a nebolo toho málo. Nadvihol sa a zbytok semena stekal mne na nos a ústa . Snažil som sa mu ho pekne očistiť a citil som ako on čistí môj a snaží sa do poslednej kvapky semeno pekne olízať.
Padol vedľa mňa. Chvíľku sme ležali tak a potom sa otočil aby sme mali tváre pri sebe . Pár bozkov a pohladení. Slová sme akosi nepotrebovali a vlastne sme asi ani nevladali hovoriť. Po krátkom oddychu mi povedal že to bolo super. No ja som to ani hovoriť nemusel. Nepochybne to bolo na mne vidieť ako som mal dosť a že som bol urobený asi ako nikdy. počas oddychu a nabraní síl sme sa bavili a on povedal že by som mohol prísť v sobotu doobeda . To bude doma aj priateľka a že si myslí že jej budem vyhovovať. Potešilo ma to a tak sme sa dohodli že si ešte v piatok upresníme keď sa s ňou porozpráva.
V piatok mi došla sms. Vraj ma v sobotu čakajú o 10:00. Tešil som sa ako malý chlapec aj ked som už bol po 40tke. Samozrejme že som sa v sobotu dostavil na stretnutie.
No ak si myslíte že vám to tu teraz vyrapocem ako to dopadlo , tak sa mýlite. To vám poviem až na budúce.
Ak teda budete chcieť.