Stanovačka

14. 1. 2021 · 760 zhlédnutí R35

Tento príbeh nieje môj ,je na prianie a bude to len fantázia.. Aj keď takýto real by bolo fajn zažiť:)
Takže sa pustíme do toho , nejdem zbytočne veľa písať čo bolo predtým asi len v skratke nech sa dostaneme k tomu naj;).
Chodím na strednú , mám veľa priateľov,som ešte panic , z dievčaťom som nič nemal , a s chlapcom len raz také jemné hranie sa, chytanie tam dole a skúsil som si aj pofajkat krásny hnedý penis , hnedý vravím preto lebo môj kamoš je etnického pôvodu, má krásne čokoládovú pokožku..
Keď sa skoncil školský rok, dohodol som sa s ním a jeho priateľom (tiež s hnedou pokožkou) že si spravíme výlet k jednému malému jazierku a budeme tam stanovať.Ked prišiel ten deň moc som sa tešil keď tých dvoch uvidím pri vode len v plavkách (alebo aj bez ,uvidíme ) :) ..
Na miesto sme došli okolo obeda , bolo krásne teplo , a len čo sme vystúpili z auta všetci traja sme sa vyzliekli, mali sme len kraťasy a pod nimi plávky ,takže to bola rýchlovka, a šup do vody . Keď sme sa vyšantili , začali vybalovat, stavať stan a chystať niečo pod zub , a tiež nejaké to vychladené pivko vo vode nám dobre padlo...
Prišiel večer, hrali sme karty , mali pustenú hudbu na mobile , rehotali sa , zabávali,kým nás to neunavilo a zalahli pod spacáky.Ja sám na kraji a Jon s Edom spolu.Pozeral som na nich ako im to spolu moc pristane , aký boli zlatý keď si dali pusu na dobrú noc.
Ed zaspal ako prvý, my sme sa ešte potichu bavili uškŕňali,. Mal som strašnú chuť sa ho dotknúť ako predtým keď sme boli sami, no vedel som že nebude nič riešiť keď tam má priateľa . Ale mýlil som sa , len tak z ničoho nič odokryl kúsok spacáku a ukázal mi ako mu stoji, s úsmevom na tvári ma chytil za ruku a položil ju na jeho uplne tvrdý penis. Moja malá dlaň ho ani neprekryla. Nuž celý rad som sa pustil do tichého pohonkavania aby sa nezobudil jeho priateľ,ale Jon mi povedal že on ma veľmi tvrdý spánok a môže aj bomba padnúť aj to prespí.Aby som mu veril , odokril aj jeho spacák a chytil ho za mäkký no aj tak veľký penis s obrovskými vajciami., Naozaj, Ed sa ani nepohol. Asi si všimol že sa často pozerám na jeho priateľa a krásnu hladkú hruď a bruško, no a samozrejme že aj tam dole , ako mu hladka vajcia pričom ja honim jemu..Opýtal sa ma či si ho chcem skúsiť a ukázal už na stojacu páku, jeho priateľa. Mal ho podobný ako on len trochu zahnutý do hora,bol naozaj krásny a ja neodolal takému pokušeniu. Trochu sa odsunul aby som mohol prejsť k Edovi a ja hneď musel jazykom okúsiť nádherný žaluď. Obzeral som si ho ako výstavný kúsok a úplne zabudol na Jona..
Až kým nezasvietil baterkou na mobile, teda myslel som že je to len baterka no keď mi posepkal aby som ho fajčil všimol som si že má pustenú kameru.najprv som sa zacudoval , ale poviem vám bolo mi to jedno.A tak som sa pustil do toho krásavca , už som vedel že ma naozaj tvrdý spánok a nebál sa že sa zobudí. Jon jednou rukou kameroval a druhou mi dráždil dierku pretože som mal zadoček pekne vytrceny ako som bol zohnuty k Edovemu pyjaku.
Bolo to úžasné keď mi tam dal jeden dva a nakoniec tri prsty .Presunul sa za mňa naplul sliny na zadok a rozotrel, počul som ako si ho rýchlo honi aby bol dostatočne tvrdý a vošiel do mňa . Aj som bol prekvapený lebo predtým sme anál vôbec neriešili,ale namietal som keď mi tam pomali vošiel najprv len žaludom a potom celý,ale ešte stále len tak pomaly. No aj tak to bolo krásne cítiť ho dnu ,zavzdychal som , .zľakol som sa keď mi Ed chytil hlavu a znova som sa dostal ústami na jeho hadicu, pozrel som sa na neho prekvapene , on sa len usmial a povedal "chlapci ste si mysleli že spím čo? Ja som sa len robil ;).Myslel som že sa bude hnevať no videl som že mu robím dobre ústami lebo tiez začal vzdychať , o Jonovi ani nevravím ,ten už Vzdychal nahlas lebo už to nebolo pomaly ako na začiatku ale jazdil vo mne besne.
Asi o 5 min to do mňa pustil ,bol to neskutočný pocit.Ked ho vytiahol prišiel k nám od predu, kľakol si predomna a ja tak mal dva krásne hnedé kúsky pred očami . Pokúsil som sa ich dať do úst naraz ,no to by som veľa chcel :). Tak som jedného honil a druhého fajal, a zas naopak . Ed sa stratil , ale zistil som kam , keď som aj jeho zrazu zacítil v sebe , ten už ani nečakal že pomaly, rovno ho do mňa vrazil nadoraz, zatiaľ čo ja som sa venoval Jonovi a vycucaval jeho zvyšky.. Bol už trocha mäkký no kým som ho cucal znova narástol.Stale všetko kameroval .Ani neviem ako no bol som nenasytny a navrhol nech ide aj on do mňa . Za pár sekúnd som cítil ako sa mi do dierky tlačí ďalší kúsok .Dali mi naozaj zabrať také veľké klady,no sam som si za to mohol :)) Kričali sme na ratu keď sa mi obaja vystriekali skoro naraz do môjho vnútra .
Ľahli si vedľa seba a ja som ich oboch osusil do sucha mojimi hladnymi perami. Keď zmäkli, obrátili ma na chrbát a Ed dodal že sa mi musia poďakovať, pozrel sa na Jona a s úsmevom sa dali do bozkávania môjho vtáka ,. Jeden lizal hladké vajka druhý cmulal žaluď . Sem tam sa bozkávali pritom a striedali , no nebolo mi veľa treba :) ostriekal som ich bez upozornenia :) a smiali sa na tom poriadne :) Oni si ešte pooblizovali navzájom tváre z môjho semena a ľahli si ku mne z oboch strán. Tak sme vyfukovali a jemne sa hladkali až kým sme bez slova nezaspali...Ráno sme sa zobudili tak ako sme unavený večer zachrapali , a spomínali na večer ,. Jasné že nás to nabudilo a pokračovali v tom , ešte asi päť krát za ten víkend ...Dnes už spolu bývame v jednom študentskom byte , a dá sa povedať že sme spolu ako trio.