Kolegyňa Lenka s dcérou (súťažná)

24. 1. 2021 · 9 840 zhlédnutí ollaff

Ako každý rok aj tento sme medzi sviatkami vybavili chatu na horách. Vždy ten istý termín tá istá chata, tí istý ľudia kopec zábavy. Samozrejme tento rok nie je ako minulé, kvôli korone sa postupne všetci ospravedlnili. Všetci sme roztrúsený po Slovensku a chápali sme to, obmedzenia, karanténa a podobne. S priateľkou Jankou sme sa rozhodli ísť aj sami. Prečo nestráviť pár nocí v Nízkych Tatrách a užiť si lyže, bežky, saunu a sex na chate. Pár dní pred odchodom mi Janka naznačila či by mi nevadilo ak by s nami šla jej kolegyňa Lenka s dcérou. Lenku poznám je rozvedená a fajn spoločnosť len o niekoľko rokov staršia od nás no jej 18 ročnú dcéru Lucku som ešte nestretol no nenamietal som, prečo nie.
V dohodnutý deň sme ich šli vyzdvihnúť a zoznámili sa s Luckou. Hneď sme jej povedali že žiadne vykanie veď sme len o 9 rokov starší než ona. Lucka bola bezprostredná a usmievavá hneď od začiatku akoby sme sa dobre poznali a nedalo mi nevšimnúť si, že krásu zdedila po mame. Lenka mala len 36, krásna žena v najlepších rokoch. Vždy som divil že je po rozvode tak dlho sama.
Prvá noc na chate bola skvelá. Niečo sme popili a šli sa prejsť s čelovkami do lesa. Hlavne pre Lenku s Luckou to bolo vzrušujúce, ešte sa v zime v noci v lese neprechádzali. Po návrate na chatu sme pokračovali v popíjaní bola aj nejaká hudba, tance a tak.
Na druhý deň sme vstali dosť neskoro. Po obede sme sa rozhodli ísť na bežky. Ja som zostal na chate, ozvalo sa koleno, staré športové zranenie ktoré sa raz za čas rozhodne pobolievať. Dohodli sme sa že narúbem drevo na večer a pôjdem sa prejsť po chatovej oblasti či nestretnem nejakých ľudí z minulých ročníkov. Drevo mi zabralo asi pol hodinku a tak som premrzol že som sa rozhodol zostať na chate udržiavať teplo a dať si saunu.
Dal som si rýchlu sprchu a skočil do infrasauny, relaxoval a nechal si vyhrievať premrznuté telo. Po niekoľkých minútach som začul nejaké zvuky čo ma prekvapilo lebo trasa ktorú si dievčatá vybrali mala trvať minimálne 3 hodiny a ubehla necelá hodinka. V tom vošla so kúpeľne, ktorá skôr pripomínala mini wellness Lucka. Prikryl som sa plachtou a zamával jej cez úzku presklenú časť vo dverách. Na moje prekvapenie vôbec nezareagovala a začala sa vyzliekať. Vtedy mi to došlo: som tu po tme a cez ten úzky priezor nemá ani šajn že som tu. Už už som sa chcel ozvať no zabránilo mi v to moje neposlušné ja a nechal som tomu voľný priebeh a užíval si situáciu.
V sekunde bola Lucka len v spodnom prádle, mne sa zvýšil tep a zacítil som to mierne mravčenie v penise. Pripravovala si potrebné veci v sprchovom kúte, čo bol len roh kúpeľne oddelený čírim sklom bez dverí. Keď mala všetko pripravené s eleganciou mladej ženy sňala podprsenku a nohavičky ktoré položila na lavičku vedľa ostatných vecí. Mne sa naskytol nádherný pohľad na jej štíhle a dokonale krásne 18 ročné telo. Bola dosť vysoká a jej chudé nohy sa zdali nenormálne dlhé. Pekne formovaný zadok ladil s úzkym driekom a menšie prsia perfektne sedeli k jej postave. Plecia, dlhý štíhly krk a husté tmavé vlasy zavŕšili toto dielo prírody do dokonalosti.
Mal som dokonalý výhľad keďže sauna bola hneď oproti sprchy. To bol môj tep už na maxime ako aj moja erekcia. V penise mi pulzovala horúca krv a bol tvrdý ako nikdy pred tým. Musel som znížiť teplotu v saune inak by som to nevydržal.
Lucka si pomaly mydlila celé telo a jej ladné pohyby ma dostávali. Mala krásne postavené ružové bradavky s malinkými dvorcami akoby jej bola zima a nad kundičkou jemný upravený trojuholník chĺpkov. Bola ohromne krásna a zvodná akoby vedela že sa pozerám a chcela sa predvádzať. Keď bola umytá zobrala si žiletku a holila si nohy. Nezohla sa ale vyložila si nohu výbežok na ktorý sa dalo aj sadnúť počas sprchovania a dlhými ťahmi sa zbavovala chĺpkov. Potom si naň sadla na rozkročila nohy čím mi dopriala krásny pohľad na jej mladú štrbinku. Ledva som lapal po dychu. Pomaly a dôkladne si ju oholila. Potom sa postavila umyla sa pozrela sa na svoje dielo. Bola jasne viditeľná jej nespokojnosť. Zobrala žiletku a niekoľkými ťahmi oholila aj jemný trojuholník chĺpkov. Ešte raz opláchla vodou vypla ju a naposledy skontrolovala intímne partie. Teraz už s úplnou spokojnosťou vzala uterák a utrela sa dosucha.
Keď vyšla zo sprchy podišla k umývadlu obzrela sa dala vlasy do copu a na moje zdesenie vzala uterák a vykročila k saune. Moje neposlušné ja nemalo žiaden plán a nechalo ma v štichu. Keď otvorila dvere jasne sa zľakla a snažila sa zakryť čo najviac svojho tela no ani zďaleka sa jej to nepodarilo. Stále bolo vidno jej ľavú bradavku a aj dohladka oholenú kundičku. Skríkla „Ty si tu bol celý čas!?“ Snažil som sa jej naznačiť že som ju nestihol zastaviť a nedíval som sa celý čas a v kolene skrčenou nohou som sa snažil zamaskovať ohromnú erekciu.
„To mi chceš nahovoriť, že si sa nepozeral? Nie som tak naivná a máme tu spoľahlivý detektor lži. Ukáž či ti stojí ak nie, uverím ti ... a toto je mi na čo aj tak si ma celú videl“ a odhodila uterák na lavičku a stála len meter predo mnou úplne nahá v celej svojej kráse. Čo už povedal som si, dostala ma položil nohy na zem a vzpriamene sedel si oproti nej. Jej pohľad smeroval k môjmu rozkroku a bolo badať mierne prekvapenie. Pousmiala sa a povedala „takže sa ti páči čo vidíš však?“ Prekvapila ma jej reakcia, stála tam úplne nahá s provokačným úsmevom skúsenej ženy a dívala sa striedavo na môj penis a do mojich očí. „Samozrejme si asi najkrajšia žena akú som kedy videl nahú“ povedal som úprimne. Vtedy spravila malý krok a pomaly uchopila môj tvrdý úd do ruky a začala ho pomaly honiť po celej dĺžke. Dívala sa naň akoby ju priťahoval a hypnotizoval. „Je neskutočne tvrdý a hrubý, chcela by som ho cítiť v sebe.“ Nečakala na moju reakciu, kľakla si a vzala ho do úst. Najprv sa pohrávala so žaluďom a jemne krúžila jazykom a potom ho vzala do úst ako najhlbšie mohla. Určite to nerobila prvýkrát na jej vek fajčila skúsene a mňa to dostávalo. Nechcel som sa ešte spraviť a tak som ju zastavil. Posadil som ju na lavicu a ona nezaváhala ani sekundu a rozkročila nohy doširoka a jemne si hladila klitoris. Bol to neskutočný pohľad.
Chutila úžasne, bola úplne mokrá. Tiekla ohromne, sedela vo vlhku a moja tvár bola celá premočená z jej pičky. Obaja sme si to užívali, jej hruď rýchlo a trhane stúpala od vzdychov a bola čoraz hlučnejšia aj keď sa zdalo že sa snaží ovládať. Potom len šepla „vraz ho už do mňa prosím.“
Kľakol som si a penisom pár krát prešiel po tej vlhkej štrbinke a pomaly začal zasúvať. Bola tesná ale tak mokrá že to šlo dnu absolútne zľahka. Vtedy ma chytila za zadok a razom sa napichla na doraz. Bolo jasné že to chce tvrdšie a začal som prirážať. Prisala sa mi na ústa a panvou prirážala v ústrety môjmu penisu. Mali sme skvelé tempo akoby sme boli zohratý pár. Vzdychy boli hlučnejšie a tempo čoraz rýchlejšie. Potom jej telom zatriaslo a objala ma v kŕči. Počkal som kým jej doznel orgazmus a ona ochabla. Ešte pár krát som pomaly zasunul a vedel som že to na mňa ide. Akoby to tušila vraví „sprav sa mi na prsíčka to mám rada.“ Postavil som sa a pár krát prešiel po celej dĺžke penisu a vtedy to prišlo. Ten známy pocit príjemného pálenia v penise sa zdal intenzívnejší než obyčajne a ja som začal striekať horúcu nálož na Luckine prsia. Jedna dávka jej pristála aj na líce no prsia mala takmer kompletne pokryté mojím semenom. Sám som bol prekvapený tým množstvom, asi najviac čo som kedy vyprodukoval. Pozrel som sa na Lenku a ona sa dívala na hor so semenom na líci a blaženým úsmevom na tvári si rozmazávala môj produkt po prsiach a celej hrudi.
Pri sprchovaní sme sa dohodli že aj zajtra ma bude bolieť koleno a ju bežky ani lyže baviť nebudú a zostane si na chate radšej čítať knihu. Ešte som ju uistil že nemusí mať výčitky kvôli Janke máme voľný otvorený vzťah a ak budeme všetci chcieť môžeme to skúsiť spolu v trojici.