Inštruktor lyžovania - lízania (súťažná)

30. 1. 2021 R35

Inštruktorom som už pár rokov a za ten čas som spoznal mnoho ľudí. Príjemných, milých ale aj nevrlých. Teraz som spoznal jednu rodinku ktorá si prišla užívať veľké kopce snehu. Muž vysoký sympatický,modré oči , jeho žena pekná brunetka s fajn postavou a milým úsmevom a ich dve deti chlapec a dievča ktoré som mal mať na starosti a učiť ich lyžovať. Deti boli počúvné, slušné a rýchlo sa učili. Keď sa hodiny skončili prišiel si pre nich otec. Poďakoval mi , opýtal sa ako sa správali a podal mi ruku. Deti som pred ním pochválil aked odchádzali otecko sa ešte otočil zo slovami " nechcete večer zájsť na pivo? žena sa tu zoznámila s jednou maminou a s deťmi si chcú spraviť pekný večer , viete aké to je čo budem robiť medzi ženami a deťmi." Od začiatku sa mi zdali byť naozaj v pohode ľudia a tak som súhlasil že o ôsmej v neďalekej krčmičke sa stretneme .. Som bisexual no viac na ženy , ale tento sympaťák sa mi páčil a škoda by bolo ho nechať samého sa nudiť.
Keď som prišiel dnu ,on už tam sedel a práve ukazoval na krčmárku aby mu doniesla dve pivá..Prišiel som k stolu a on sa postavil aby mi znova podal ruku ,."Vďaka za záchranu ,volám sa Peter" . Pekne sa usmieval a mňa dostali jeho jamky na lícach vždy keď sa zasmial. Pri prvom ,druhom a treťom pive sme rozobrali hádam všetko čo sa dá stihnúť . Keď som šiel objednať ďalšie čapované ,zestavil ma ,"už nie ďakujem ,ja veľa neznesiem" a začal si dávať kabát. Nechcel som odísť ale samozrejme držať ho nemôžem , no aj tak som skúsil "a nechceš sa pozrieť na tú moju chatku, dáme si čaj s rumom , aj tak ženy ešte budú určite dlho kecat"...Prikývol , vraj je zvedavý na tu chatu. Chata bola len pár krokov ďalej tak sme tam boli raz dva . "Vitaj u mňa" privítal som ho keď sme vstúpili. Porozhliadol sa a hneď mi pochválil krásny krb v ktorom ešte horelo. Kým som dal na čaj ukázal som mu všetko . Posadil sa , dal si dole bundu a sadli sme si na kreslá pri krbe .Zavrel oči a povedal" toto milujem , príjemné by sa tu milovalo."Zaskočilo ma to tak že som sa skoro opalil na pery horúcim čajom . Začal mi rozprávať o sexe ako to majú s manželkou a že má tajný sen skúsiť to s chlapom . Táto veta sa mi páčila a ja sa priznal že ja už som mal pár krát muža . Ohromilo ho to "nepovedal by som to na teba " . Začal sa má vypytovať aké to je držať cudzí penis, aké to je ochutnať ho a či som už lizal aj anál.. Ani neviem ako to zo mňa vypadlo " môžeš si to skúsiť na živo"!.
Videl som ako nad tým rozmýšľa ale po chvíľke sa postavil a ukázal mi aby som vstal aj ja . Stáli sme oproti sebe a pozerali sa do očí,keď ma chytil za rozkrok zo slovami"ale bozkávať sa nebudeme". Usmial som sa "jasné chápem ". Ako som to odpovedal kľakol si a rozopinal mi rázporok. Keď mi stiahol trenky vykukol na neho môj mohutný vták ktorý už pomaly tvrdol. Chytil ma najprv za semenníky a chvíľu sa s nimi hral."Máš ich veľké ako ja "pozrel sa na mňa s úsmevom ,a ja zas videl tie jeho jamky, a taktiež som si všimol že sa červená .Sadol som si na kreslo tak aby mal dosť priestoru na hranie . Bol veľmi nesmeli a určite rozmýšľal či si ho má dať do úst. Ale o chvíľku sa osmelil . Cmulal mi žaluď ako lízatko , bolo to príjemné . Chytil som ho za hlavu a pritalcil viac ku mne aby skúsil viac než len žaluď ..Fajčil má krásne , až sa mi nechcelo veriť že to nikdy nerobil. Stiahol som si tričko a on ma hneď dráždil za bradavky čo úplne milujem . Takto sa hral dobrých dvadsať minút ,kým ma nespravil. Semeno skúsiť nechcel a tak mi ho nasmeroval na moje brucho. "Naozaj to robíš prvý krát"? "Áno ale tak viem ako ma fajčí žena tak som to robil aj ja tak".Teraz sa postarám ja o teba , otočil som ho a ukázal aby si sadol na kreslo kolenami a aby vytrcil zadok . Stiahol si nohavice a urobil ako som povedal ..vtáka mal už tiež tvrdého a s vajciami mal pravdu, tiež boli veľké ako zvonce. Zadok pekný pevný bolo vidno že veľa športujú. Dierku mal jemne zarastenú no ja sa si nej s chuti pustil. Pri lízaní jeho malého otvoru som mu ho jednou rukou dojil.. "Chceš ho do úst? " Opýtal sa a ja mĺčky prikývol . Ľahol si na medvedí kožuch pred krbom a ja videl aký je vzrušený... Nohy som mu pokrčil v kolenách a tak ich roztiahol ... S hlavou medzí jeho silnými stehnami som si vychutnával tvrdý veľký penis , veľké vajka a taktiež znova dráždil jazykom jeho dierku. Chcel som mu tam strčiť prst,no zastavil ma že "toto už nemusíme". Pochopil som a tak sa venoval len fajčeniu ,. Moc dlho to netrvalo keď začal vzdychať a napínať telo. Ani sa má nemusel pýtať kam to chcem lebo ja už čakal s otvorenými ústami a vyplazujucim jazykom. Nasmeroval som si ho tak blízko že som ho ešte perami sem tam dráždil po zaludi čo ho priviedlo k výbuchu.Nebolo toho moc , určite ho žena vycucia každý večer , ale semeno mal chutné teplé,. Celý som mu ho vyoblizoval že na ňom neostal ani náznak po vysemenení.. Ešte stále mal zavreté oči a len ticho šepkal "wau" wau"wau".. Keď sme sa obliekli , vrátili sa k čaju a pokračovali v rozhovore až do dvanástej. Pozrel na hodinky na ruke a vstal "už pôjdem , ďakujem za všetko".. Aj ja ďakujem ". Na druhý deň keď sme sa stretli pozval som ho zase ja na pivo a tak sme sa stretli ešte tri krát kým im neskončila dovolenka na horách .