Masáž B - Na sv. Valentína (sk) - súťaž

11. 2. 2021 · 2 098 zhlédnutí pinktoxins

Intraorálna alebo „bukálna“ masáž zahŕňa terapeuta, ktorý pomocou prstov v rukavici stláča, hladí a masíruje svaly a tkanivá z úst.

Tak znel popis masáže na stránke estetickej kliniky, Nevedela som absolútne čo si mám pod tým predstaviť. Ale dostala som to od manžela ako valentínsky darček, tak som to ďalej neriešila.

V ordinácii ma privítala lekárka.zo svojou asistentkou, zarúškované v elegantných bielych uniformach. Obe boli veľmi mile a podrobne mi vysvetlili  princíp celej procedúry a všetky jej benefity. Vraveli niečo o uvoľnení svalového napätia a o stimulácii lymfatického systému. Moja pleť mala byť na konci vláčnejšia a rozžiarená. Hovorili to tak presvedčivo a zanietene, že som sa na to dokonca začala tešiť.

Usadili ma do kresla, podobnému tomu zubárskemu a okolo krku som dostala latexovú pláštenku. Obe si natiahli na ruky priesvitné latexové rukavice jantárovej farby. Po nastriekaní a rozotrení akéhosi masážneho prípravku, sa rukavice nie že leskli, ale ba priam žiarili.

Masáž začala jemným masírovaním celej tváre, krku aa dekoltu. Bolo to také hladkanie spojené s jemným miesením. Zvlášť príjemné to bolo za ušami. Užívala som si to so zatvorenými očami. Keď mi medzi klzkými prstami miesili lalôčiky uší, celým telom mi prechádzal hrejivý pocit. Cítiť na sebe nežné dotyky štyroch rúk súčasne bol pre mňa doposiaľ nepoznaný pocit. A veľmi príjemný pocit. Môjmu telu sa to evidentne páčilo. Bolo čoraz viac uvoľnenejšie a ja som sa tomu totálne oddala.

Následne sa sústredili na oblasť oboch líc a pier. Pery mi miesili medzi palcom a ukazovákom. Dôkladne, centimeter po centimetri, opakovane každé miesto niekoľkokrát.
Zrazu som zacítila ich palce v puse pod lícami. Asi mi pri úvodnej prednáške
unikol tento podstatný detail, že mi budú strkať prsty hlboko do pusy. Prekvapene som otvorila oči. Asistentka vidiac moje prekvapenie sa len milo usmiala a začala mi masírovať okolie viečok, takže som bola nútená oči znovu zavrieť

Všetko prebiehalo v absolútnom tichu, bez jediného slova. Ordináciou sa rozliehali len tiché mľaskavé zvuky masáže a moje občasné zastonania.

Ešte viac ma zaskočila technika masáže jazyka. Žmolili mi ho jemne medzi klzkými prstami, Začali špičkou, prešli pod jazyk a nakoniec mi ho obopli palcom a ukazovákom a párkrát pretiahli smerom z pusy. Pripomínalo mi to pohyb pri dojení kravy. Len tu žiadne mlieko netieklo. Len kopec mojich slín. Stekali mi všade, po lícach a brade. Už som chápala tú latexovú zásteru okolo môjho krku. Kým sa asistentka snažila utierať moje sliny, lekárka mi do pusy strčila ukazovák a prostredník. Po povrchu jazyka skĺzla hlboko do krku. Moje pery jej pevne oboplli jej latexové prsty. Párkrát ich ĺ opakovane povytiahla a zasunula, akoby mi prstovala pusu.

“Šestku poprosím”. Povedala stručne asistentke, keď vytiahla prsty z pusy. Otvorila som oči a zvedavo zdvihla hlavu. Asistentka vystrela ruku a pred nosom som mala obrovský latexový cumeľ. Lekárka mi jemne ale dôrazne pritlačila rukou hlavu späť na podložku. “Poprosím navlhčiť”  Asistentka si bez slova jednou rukou odtiahla nohavice a ruku s cumľom si strčila medzi nohy. Po chvíľke mľaskavých zvukov  mi ho znovu strčila rovno pred tvár. Neveriacky som vypleštila oči. Ovanula ma vôňa jej pičky.a latexu. “Nemajte obavy”, upokojovala ma lekárka. “Vyzerá byť veľký, ale je perfektne tvarovaný. Jeho intenzívnym saním a cmúľaním stimulujeme aj svaly, ktoré masážou nedokážeme.”. Pre demonštráciu si stiahla rúško a strčila si ho celý do pusy, zadudlala a znova vytiahla. Vrátila si rúško na tvár a vlhký cumeľ mi priložila k perám. Párkrát ním zabrnkala o môj nos a pevne zovreté pery. Po niekoľkých marnych pokusoch zasunúť mi ho medzi pery jej došla trpezlivosť. Prstami voľnej ruky mi pevne zovrela nos, aby som ním nemohla dýchať a počkala si, až sa nadýchnem pusou. V tom momente som ho mala medzi perami. Nepomohlo mi ani vytláčať ho jazykom, ani divoké mykanie hlavou. Bol to nerovný boj. Cumeľ bol klzký a tlak naň sa stupňoval. Po chvíľke som ho už cítila až v krku.

S víťazným úsmevom na tvári, zakrývajúc mi dlaňou pusu pozrela sa mi zblízka do očí spýtavým pohľadom. Keď tam zbadala moju rezignáciu, pustila mi nos, aby som sa mohla poriadne nadýchnuť. Cítila som sa zmätená, ponížená a…mokrá. Bola som tak vzrušená, že medzi nohami som mala mokro, ako keby som sa pomočila. Z pičky mi to stekalo priamo na riťku tak, že to už ani gaťky nestíhali vsiaknuť. Dotkla som sa rukou môjho rozkroku a zacítila premočené nohavice. Asistentka zbadala moje zahanbenie v očiach. “Len pokojne, postarám sa o to.” Moje poníženie už bolo tak veľké, že som absolútne rezignovala. Nechala som si stiahnuť nohavice aj gaťky a polonahá,s megacumľom v puse, odovzdane čakala, čo príde. Asistentka vytiahla ďalší pár latexových rukavíc, do ich vnútra nastriekala akýsi lubrikant a spoločne mi ich natiahli. Moje ruky a prsty postupne vkĺzavali do toho tesného zovretia voňavého hladkého latexu až po lakte. Lubrikant nastriekali aj z vonkajšej strany rukavíc a latexovými dlaňamimi ho rozotierali po celej dĺžke. Bol to pocit absolútnej hebkosti a hladkosti, Veľmi príjemné. Znova som zavrela oči. Navodili mi pocit, ako by som dlane a prsty zasúvala do tesného teplého gelového zovretia. Striedal ho pocit jemného podtlaku na prstoch. Ako by mi ich niečo nasávalo. Pocit blaženosti ma unášal niekam mimo moje telo. Späť ma vrátil až intenzívne mľaskavé zvuky.

Otvorila som oči. Naskytol sa mi pohľad na lekárku so spustenými nohavicami. Mojou latexovou dlaňou si prstila obe dierky. Asistentka rovnako dole bez, intenzívne cmúľala prsty mojej druhej ruky. A z pusy putovali oslinené prsty rovno do pičky. Začala som ich obe aktívne prstiť. Palec na klitorise, ukazovák v pičke a prostredník v zadočku. V týchto rukaviciach zasúvať ho do zadočku bolo číre potešenie. Prekonával len minimálny odpor. Dokonca asistentke sa mi podarilo zasunúť do zadočku súčasne prostredník aj ukazovák. Palcom hlboko v pičke cez jej zadnú stenu som ich krásne nahmatala.
Zvíjali sa a stonali. Asi som v sebe objavila netušené zručnosti. Ruky mali teraz voľné. Tak svoje šikovné latexové pršteky zaborili hlboko do mojich dierok. Striedali san v mojej pičke a riťke,  miesili mi prsia, hrýzli bradavky a vášnivo sa bozkávali. Keby som nemala latexový cumeľ v puse, už by som kričala na celú kliniku. Zúrivo som ho cmúľala a sala. Už neviem kto sa urobil prvý a v akom poradí.  

Megacumeľ mi na záver darovali na domáce precvičovanie. A doma rozhodne neleží len niekde pohodený v krabici. Manžel mi s ním často veľmi efektívne stimuluje nielen pusu. Jeho valentínsky darček naozaj potešil.