Tajomstvo sprchového závesu

12. 2. 2021 901

Predstavujem ti dve sovy - Olu a Uwe. Bývajú na závese sprchového kúta vo viacgeneračnom rodinnom dome. Ola sedí v strede sprchového závesu. Je to prototyp flegmošky a mudrlantky. Uwe je zas, diplomaticky povedané, jednoduchá, no veľmi zvedavá. Obyvatelia domu si myslia, že sovičky sú obyčajný obrázok. Ola a Uwe ich blahosklonne v tomto omyle nechávajú a krídla si vystierajú zásadne len vtedy, keď je kúpeľňa prázdna a dom tichý.
Myslíš si, že vedú nudný život a celý čas civia z okna poschodia na strechu susedného domu? Mýliš sa. Aha, už zase sa vadia. Ola ako vždy hubuje Uwe za jej snahu o nenápadné získanie miesta s lepším výhľadom na dianie v sprche.

“Uwe, neštuchaj furt do mňa krídlom! Posuň sa, nech mám viac miesta!”
“Ola nehuč do mňa, vôbec sa na teba netlačím.”
“Tlačíš Uwe! Aha, tuto som si pazúrikom spravila zárez, kde si doteraz sedela. A pozri kde máš svoj pazúr! Normálne si naposúvala o dobré 3 centi ďalej, ako máš byť. Sa na mňa tlačíš, lebo chceš lepšie vidieť. Ale ja nemôžem za to, že si schytala miesto ďalej od stredu. Pekne krásne sa posuň tam, kde máš sedieť, lebo nám prídu na to, že nie sme len obrázky a máme po ptákách.”
“No dobre, dobre, už do mňa nehuč toľko… Dobre vieš, kto sa príde teraz sprchovať. Ja chcem vidieť!”
“Pretože si TY zvedavá, neprídeme predsa o zaujímavý flek. Predstav si, že by nás odhalili! Kam by nás potom šupli? Do cirkusu? Na youtube k priblblým zvieratkovským videám a budeme do konca života zbierať lajky ako cvičené papagáje a roztomilé mačiatka?”
“Ja nie som žiadny debilný farebný papagáj a už vôbec nie som roztomilé chlpaté ňuňuňu!”
“Tak sa posuň, aby si tak neskončila. A pst! Už ide!”
“Som ticho ako myš.”
“Ty si sova a nie myš. Psst!”

Dvere kúpeľne sa razantne otvárajú, dnu nakráča pekná sedemnástka. Dlhovlasá, vysoká, štíhla blondínka s hnedými očami. V ruke drží pestrofarebnú osušku a kefu na vlasy. Hodí očkom na svoj obraz v zrkadle, vycerí na seba biele zúbky vo veselom úsmeve, stiahne si vlasy gumičkou do ležérneho drdolu. Prezerá sa zo všetkých strán, vtiahne neexistujúce brucho dnu, vytrčí neexistujúce prsia von, kontroluje zblízka stav čiernych bodiek na nose… Chvíľa napätia. Žiadne nové. Výdych úľavy. Berie do ruky kefu, púšťa teplú vodu, mydlí rúčku a dôkladne ju umýva. Vyzlieka si tričko, tepláky, biele bavlnené nohavičky a športovú podprsenku. Vylupnú sa z nej mladučké a maličké prsia s výraznými bradavkami. Odhŕňa záves na sprchovom kúte, púšťa teplú vodu. Zaťahuje za sebou záves, sovy na ňom sa zavlnia. Romanka sa narýchlo sprchuje, po mladučkom tele stekajú pramienky vody. Na sprcháč sa nedostalo. Romana totiž netrpezlivo vystrkuje ruku spoza závesu a naťahuje sa po kefu s guľatou rúčkou, položenou na umývadle. Ešte raz dáva kefu pod prúd vody a vypína kohútik. Čupne si, prikladá rúčku kefy (dlhú asi 15 a širokú 3,5 cm) na maličké lupienky hladučkej mušličky a pohladí si ich. Trošička zatlačí, ale prestane. Bolesťou skriví tvár, cukne rukou späť. Znova zatláča, pomáha si druhou rukou roztiahnuť lupienky od seba a dostať rúčku dnu. Sykne od bolesti, zatvára oči, opiera čelo o kachličky. Dáva si pauzu, predýchava.
Znova to skúša. Konečne zachádza hlbšie ako len centimeter. Nie je to žiadna sláva.
Chce to odhodlanie a silu. Nespokojne sa pokúša zatláčať rúčku kefy dnu pod rôznymi uhlami. Snaží sa znova a znova. Konečne sa uzučká pošva sa poddáva a rúčka kefy si nachádza cestu dnu. Dorazí na dno. Romana si zvyká na nový pocit. Nie je to nič extra. Ktovie, prečo o tom všetky baby v škole snívajú a chalani sú za tým ako pominutí...
Prechádza ten najhorší pocit, vagína si zvyká na nový predmet vo vnútri. Romana si (neveriacky) obzerá kefu trčiacu z pošvy. Cvrnkne do nej hravo prstom a pobavene sa pousmeje. Pootočí kefou na jednu, potom na druhú stranu a potom ju povytiahne. Ozve sa tiché mľasknutie. Pomaly prechádza špičkou prsta po lesklej rúčke. Zvedavo si ju prikladá k nosu a ovoniava. Krčí noštek a kriví ústa odporom. Pošúcha medzi prstami sekrét. Utiera si prst do vlhkého stehna a zameriava svoju pozornosť znova na kefu. Zasúva ju dnu, vyťahuje. Ide to pomaly a ťažko. Malé lupienky sa pomaly zatvárajú a otvárajú okolo rúčky v rytme vchádzania a vychádzania. Romanina tvár prezrádza zaujatie, ale po rozkoši niet ani stopy. Pripomína to skôr technické cvičenie.

Z prízemia sa ozve mamin hlas:
“Romana!”
“Áno mami?” ruka s kefou sa nezastavuje.
“Čo tam robíš tak dlho? Máš mi zbehnúť do obchodu! Potrebujem uhorky na šalát!”
“Uhorky,” zasnene potichu pre seba opakuje Romana.
“Už budem! Hneď som dole,” zakričí na mamu cez zatvorené dvere.
Pomaly vytiahne rúčku kefy z pošvy, priloží ju k nosu, zhlboka vdýchne, zavrtí nesúhlasne hlavou. Nič moc. Ktovie, čo na tom všetci vidia. Vlastne cítia... Pustí sprchu, opláchne sa, opláchne kefu, položí ju v chvate na umývadlo. Hodí na seba osušku, schmatne oblečenie a dvere kúpeľne sa za ňou zabuchnú.

“Uwe?”
“No?”
“Čo ty na to?”
“No.”
“Čo ti je, Uwe?”
“Nič.”
“Kukni na mňa.”
“No.”
“Ježiši Kriste, ty si teľa!”
“Som sova!”
“Máš dvojnásobne väčšie oči, ako máš mať! Ešteže si to Romanka nevšimla.”
“No a? To bola kefovačka, čo? Myslíš, že si natrhla blanu?”
“Ty si sprostá.”
“Natrhla, nenatrhla?”
“Mala si sa jej tam pozrieť.”
”Nemohla, sedím bokom. Hučíš do mňa, že si mám upratať veľkosť očí a potom mi nechceš povedať svoj tip.”
“Nenatrhla.”
“Určite natrhla!”
“Nenatrhla.”
“Natrh…. pst, niekto ide.”
“Nenatrhla, má sedemnásť, určite to už s niekym skúsila.”
“Psst!”
“Neskúsila, však som videla, že ju to bolí. A nehovor mi pst! Ja som tá múdrejšia a to ja mám hovoriť pst.”
“Psssssssssssssssssssssssst!”

Dvere kúpeľne sa pomaly otvárajú. Dnu vchádza pán domu. Vysoký chlap, holá hlava, zarastená hruď. Zatvára za sebou. Pomaly sa vyzlieka, kontroluje svoj odraz v zrkadle, zaťahuje mierne vystúpené brucho, zatína bicepsy. Dôležito, po chlapsky sa na seba zamračí. Odkladá kefu z okraja umývadla na poličku pod zrkadlom. Vchádza do sprchového kúta. Zanadáva, keď sa mu pošmykne noha na mokrých kachličkách. Púšťa vodu. Mydlí sa od hlavy až po päty. Zvláštnu pozornosť venuje guľkám a nie práve najmenšiemu penisu. Dôkladne všetko vymydlí. Mierne si pár krát pretiahne predkožku. S potešeným záujmom sa pozerá, ako mu nástroj začína pomaličky tvrdnúť. Záves sa zrazu zavlní a do sprchového kúta nakukne mama.
“Ty si ma normálne vystrašila. Nepočul som ťa ani dvere otvoriť.”
“Máme asi 15 minút, poslala som Romanu pre uhorky do obchodu a Dávid drtí hru na compe.”
Pán domu prevracia očami.
“Včera som kúpil 10 kíl od susedy. Nevadí. Vyzliekaj sa, na čo čakáš.”
“Už, už... to... bude,” vraví mama poskakujúc na jednej nohe, vyzliekajúc si legíny, tričko, podprsenku a nohavičky. Nestihne sa ani skontrolovať v zrkadle, zatiahnuť brucho a vyprsiť sa, už ju pán domu ťahá za ruku do sprchy.
“Počkaj, neťahaj ma, šmyknem sa!”
“No poď už, trvá ti to.”
Mama si v sprcháči rovno kľakne na kolená. Pán domu sa postaví bližšie, má pekný výhľad na svoju ženu. Trojky kozy, hnedé vlasy strihnuté do mikáda, pekná tvár.
“Hmmm, ty si si ho pekne vyumýval a pripravil. A tuším si sa na mňa aj tešil,” vraví mama a vezme napoly tvrdý penis svojho manžela do ruky. Hrá sa s ním, preťahuje predkožku v pomalom tempe, s jemným tlakom. Druhá ruka sa hrá s vajíčkami.
“Nachystal som si ho pre teba. Dáš si?”
“Poď ešte bližšie,” povie mama, otvára ústa a olizne špičkou jazyka manželovu jahodu.
Pánovi domu vykĺzne z úst tichý vzdych.
Mama si rukou pridŕža penis, prikladá si ho k perám, obkrúži naposledy jazykom špičku a bez varovania si ho strká na doraz do úst. Poriadne hlboko.
Pánovi domu sa od prekvapenia podlomia kolená, čakal nežný prístup a dlhý úvod. Nie, že mu ho jeho žena narazí na mandle hneď v úvode. Zaprie sa oboma rukami do stien. Zavadí pritom chrbtom o záves a rozvlní ho. Pri ďalšom narazení svojho vtáka na manželkine mandle privrie oči a nechá ju robiť to, čo jej tak dobre ide a čo má tak rád.
Mama si pomáha oboma rukami. Penis medzitým nabral maximálne rozmery. 18 centimetrov do úst nenatlačí len tak ľahko. Striedavo hladí hrubého, žilnatého vtáka aj vajcia. Zároveň sa naráža ústami až na doraz a testuje ovládanie svojho dáviaceho reflexu. Oči má plné sĺz, občas si musí spraviť pauzu na nádych, občas vyberie manželovu kládu von, aby sa mohla nadýchnuť poriadne.
Pán domu otvorí oči a díva sa dole na snahu svojej manželky. Vidí, ako jej jeho široký vták rozťahuje ústa do šírky. Ako sa musí snažiť, aby ho do úst vpratala celého.
“Miláčik, fajčíš ma nádherne!” povzbudzuje ju.
Pozrie na neho nahor svojimi uslzenými očami, napichne sa obzvlášť tvrdo na vtáka a cíti, ako ňou šklbne dáviaci reflex. Pán domu rýchlo pritisne rukou jej hlavu na svoj úd a ešte zatlačí. Vie, že ešte nestihla raňajkovať. Napne ju, snaží sa odtiahnuť. Pán domu naráta veľmi pomaly do 3 a pustí ju. Mama lapá po dychu a keď ho konečne chytí, s hraným rozčúlením vyšpechne na manžela: “Ty sadista!”
“Suka,” vráti jej v momente späť.
Spokojne sa obaja usmejú a pán domu rozmaže manželke po ústach a tvári sliny, ktoré jej stekajú po brade. Nechá jej ústa chvíľku oddýchnuť. Ona zatiaľ zrýchlila rukami jazdu na jeho penise. Za tie roky vie, ako to má rád a naučila sa poriadne fajčiť a honiť jeho veľký nástroj.
Rýchlosť a tlak rúk ho privádza čoraz bližšie k orgazmu… Už je len kúsok…
Zapája ústa, rukami ho diabolsky rýchlo honí a pusou vyrába podtlak…
“Už… bud…”
Dvere sa rozletia a dnu vletí Dávid. Ešteže je záves zatiahnutý.
“OBSADENÉ!!!!” zreve pán domu.
“Soráč tati, idem na spodné vecko. A tati, potreboval by som…”
“VYPADNI!!”
“Ok, ok.”
Dvere sa zase zabuchnú. Nečakané vyrušenie vyviedlo pána domu z miery. Ale jeho manželku ani najmenej, pokračuje v jazde rukami a pusou na poriadne tvrdom a navretom penise.
“Ja ho raz zabijem,” rozčúlene hovorí pán domu.
Mama naňho len na chvíľočku uprie uslzené oči a pokračuje v krasojazde rukami a pusou. O chvíľu je znova na krajíčku orgazmu.
“Dám ti to na prsia alebo to chceš do pičky?”
Na chvíľu prestáva sať a vraví: “Hlboko do krku.”
Vzrušene vzdychne, pritlačí si rukou jej hlavu na vtáka, zvráti hlavu dozadu a vybuchuje.
Semeno jej strieka na koreň jazyka. Skúsene prehĺta.
Pár krát pomaly pohoní penis, aby všetko vyšlo von. Po chvíli si pomaly sa zmenšujúci penis vyťahuje z úst a usmeje sa.
“Teraz ani nemusím raňajkovať.”
Pomáha jej postaviť sa na nohy a dáva jej pusu. Chutí po jeho semene.
“Kedy ti to vrátim?” pýta sa.
“Zajtra poobede, keď pôjde Dávid na zápas a Romana na tréning.”
“Ktorú hračku si želáš, miláčik?”
“Análny kolík a vibrátor.”
“Tak rovno dve. Ty moja mrcha,” jeho slová sprevádza tľapnutie po jej zadku.
Pán domu púšťa sprchu, oplachuje oboch vodou.
Utierajú sa osuškami, obliekajú sa. Pán domu vychádza zo sprchy prvý. O minútku neskôr vychádza aj mama.

“Uwe, videla si dobre?
“Videla. Pán domu má krásny mužný zadok. Páči sa mi.”
“Ja som si myslela, že sa nudíš, keď nevidíš zásuny maminke do úst.”
“Mne dnes stačila Romanka. Toto bol bonus.”
“Myslíš si, že aj Dávidko sa nám dnes ešte stihne predviesť?”
“Stihne. Však on musí aj 3x denne.”
“Začína to s ním byť nuda, čo?”
“No.”
“Stále rovnako a stále rovnako rýchlo. Ľutujem jeho budúcu frajerku.”
“Ľutujem jeho budúcu ženu.”
“On sa to naučí.”
“Ona si ho vycvičí.”

Šestnásťročný Dávid vchádza do kúpeľne oblečený len v boxerkách s telefónom v ruke. Bez povšimnutia prechádza okolo zrkadla, pokračuje rovno k sprche. Vzápätí cúva späť a kontroluje v zrkadle stav svojho neexistujúceho strniska na brade. Pošúcha si znalecky rukou po brade a spokojne si mrmle popod nos, keď nahmatá o 4 chĺpky viac ako predvčerom. Zhadzuje zo seba boxerky. Berie mobil, čosi doň naťuká a potom s ním vchádza do sprchy. Zaťahuje za sebou záves. Spoza závesu sa ozývajú tiché vzdychy vychádzajúce z mobilu. Po troch minútach zvuky tíchnu, záves mierne poodhrnie ruka, ktorá ukladá telefón na okraj umývadla. Ozýva sa zvuk sprchy, Dávid si spokojne (a falošne) píska neurčitú melódiu. Odhŕňa záves, s uterákom okolo bedier vychádza von z kúpeľne.

“Máme nový rekord. O 10 sekúnd menej, ako včera,” hlási Uwe.
“Lepšie pozerať Dávidovi cez plece do mobilu ako na jeho rýchlu pravačku. Z nej sa mi akurát točí hlava.”
“Už zase si púšťal troječku,” infantilným tónom komentuje Uwe.
“Mohol by vydržať aj dlhšie, nikdy nevidíme ten vláčik až do konca. Ledva stihneme dvoch.”

Dvere kúpeľne sa ešte raz otvárajú, Dávid sa vracia po zabudnutý telefón.

“Keby nám ho tu niekedy zabudol pustený, to by bolo, čo? Hehe,” priblblo sa zasmeje Uwe.
“ Ešte to tak. Našla by mu ho mama a mal by na mesiac zablokovanú wifinu.”
“Mama by mu wifinu za porno určite neblokla. To skorej otec alebo dedo.”
“Dedo! Čo on má s wifinou? Pomýlil by si ju s wifonom. Ten nerozozná babkin predok od babkinho zadku,“ šomre Ola. ,,Teraz by sme mali mať chvíľu kľud, nie? Už by mali byť všetci preč z domu. Preletela by som sa.”
“No.”
“Nad čím zase špekuluješ, Uwe?”
“Kto má lepšiu techniku.”
“Techniku čoho?”
“Fajče… Rýchlo leť späť, počujem niekoho na schodoch!”
“Teraz tu nemal byť už nikto, sakra,” Ola sotva stihne dosadnúť na svoje miesto, zaujať správny našuchorený postoj a dvere kúpeľne sa otvoria.

Dnu vchádza mama, vedie za ruku svojho milenca. Netrpezlivo z nej strháva tričko už medzi dverami.
“Počkaaj,” šepká mama.
“Koľko máme času?” pýta sa on kým bojuje s háčikmi podprsenky.
“Asi dve hodiny.”
“Hmmm ty si božská, ako si dokázala vyľudniť celý váš dom?”
“Kto vie, ten vie. Pozor, šteklíš ma na bokoch!”
“Prepáč,” usmeje sa previnio, ale jeho ruky pridávajú na intenzite.
Mama sa chichoce, ale len do momentu, keď jeho ruky obratne kĺžu do nohavičiek a nahmatajú jej vlhkú štrbinu. Hlasno vzdychne.
“Bože, ty tečieš. Niekto sa na mňa tešil, čo?” hovorí potešene on.
“Nie. Ani trocha,” očividne zaklame mama.
“Klamárka. To ti tak uverím. A toto je čo?” vyťahuje ukazovák mokrý od jej šťavy, chvíľu ho podrží pod nosom. Labužnícky vdychuje.
“Tebe nestačí, že ťa ten tvoj 4x v týždni preťahuje, čo? Ty musíš zvyšné dni v týždni žmýkať mňa, čo? Čubka jedna. Ukáž ju sem!” Jedným pohybom jej sťahuje nohavičky aj s teplákmi, natáča si ju chrbtom k sebe, opiera o stenu sprchového kúta a prikladá svoj nedočkavý, tvrdý penis medzi jej lupene. Mierne zasúva špičku dnu, aby vedel, či je dobre. Vlhkosť a pripravenosť jej kundy miluje. Vždy pripravená. Tá sučka je fakt kedykoľvek šťavnatá, nech je to v akýkoľvek nemožný moment, nezvyčajný čas, deň, či noc… Raz, keď boli spolu v obchode a zapínal jej blúzku v skúšobnej kabínke, strčil jej ruku bez opýtania do nohavičiek a rovno tam na mieste ju musel pretiahnuť. To sa nedalo vydržať. Bez vyzvania jej ho tam vpálil. Tak, ako teraz. Ona nepotrebuje prípravu. Mamina potrebuje ošukať. Ako posledná kurva… Zaráža jej svojich dvadsať čísel na doraz. Ani ju neprehlo v bokoch, suku jednu. Iba vydýchla slasťou. Dopraje jej pár poriadne tvrdých zásunov.
“Poď do sprchy,” šepká jej do ucha po chvíľke sladkého rozťahovania jej zatiaľ úzkej mušličky.
Zaťahujú za sebou náhlivo záves a posiela ju na kolená.
“Už si ho dnes fajčila?” spýtal sa jej tvrdo.
“Áno.”
“Ty nenásytná kurva, pofajči aj mňa. Ukáž mi, ako ti to ide,” strká jej pod nos svoj veľký, tvrdý penis ulepený od jej štiav. Prepletie si prsty s jej vlasmi, nasmeruje jej hlavu správnym smerom a pozerá sa dole ako si jeho veľkosť, šírka a tvrdosť razí pomaly cestu do jej sladkých ústočiek. Najskôr jej mizne v ústach špička. Hrá sa s ňou jazykom, ale len chvíľu.
Potom už to nejde, len pomaly prehĺta centimeter za centimetrom a snaží sa neudusiť.
Zacíti jej mandle. Vie, že teraz musí chytiť jej hlavu, silno zatlačiť a podržať. Začne ju napínať, začnú jej tiecť sliny, ale poslušne drží. Je neuveriteľná. On vzrušene dýcha a má problém, aby jej hneď na prvý hlboký zásun nevystriekal krk. Pri fajke sa nevie ovládať tak dokonale, ako keď ju šuká. Vyťahuje vtáka z jej úst a dvíha ju na nohy ako pierko. Skláňa sa k nej, vchádza do jej pripravenej kundy rukou, nahmatá G-čko a zatlačí naň. Ústa sa im stretávajú a jazyky prepletajú. Objíme ho okolo krku a nohy sa jej podlamujú. Prestáva sa ovládať a vzdychá mu do úst. Chvíľu sa s ňou hrá. Potom si dvíha jej koleno rukou na slabinu, zdvihne si ju rukami za zadok a nasúva si ju na seba. Opiera ju o stenu sprchy. Pozerajú si do očí. Tie jej sú zatiahnuté rozkošou. Začína prirážať. Je vzrušená na maximum a správne vydráždená. Tvár a krk sa jej vzrušením farbia do červena. Orgazmus prichádza skoro. Zatína mu prsty do svalov na chrbte. Drží sa ho zo všetkých síl, akoby sa topila. On priráža rýchlejšie a divokejšie. Ona prijíma energiu jeho prírazov, jej vzrušenie sa stupňuje až na okraj a nakoniec vytryskne von v mokrom orgazme. Jej šťava mu steká po stehnách.
Nešetrí ju. Tvrdo šuká ďalej.
Mama sa snaží chytiť dych a prísť k sebe, ale jej milenec vôbec nepoľavuje tempo.
Znova sa jej zaťahujú oči. Vystrekne, tentokrát viac. Ešteže sú v sprche. Steká mu to až na členky. Musí ju najskôr vyžmýkať a až potom vziať do postele.
“Poď ty mrcha, zvládneš ešte jeden výstrek!”
Je ako handrička v jeho rukách, oči zapadnuté, malátna, akoby o sebe nevedela. Potichu vzdychá. Telom jej lomcujú vlny triašky, ale on neprestáva. Jeho tvrdý a veľký nástroj ju dokonale vypĺňa. Dokonale jej vypol mozog a ostala len živočíšna chuť a sústredenie sa na jeden jediný kúsok tela.
Tretia vlna prichádza o chvíľu a je zo všetkých najsilnejšia. Tie dve predtým ju načali, táto ju zomlela na kašu. Po milencových nohách steká jej šťava na dlážku sprchovacieho kúta.
“Si moja striekačka,” šepká jej do ucha s pobavením, bozkáva mamu nežne na krk.
Púšťa vodu, opláchuje jej bezvládne telo opreté chrbtom o stenu.
“Nemysli si, že sme skončili. Teraz budem striekať ja a vystriekam ťa aspoň toľkokrát, koľkokrát si ostriekala ty mňa. Ale dokončíme to v posteli. Uložím si ťa na bruško a vychutnám si tvoju sladkú riťku,” berie ju zabalenú v osuške na ruky a nesie si ju bevládnu, odovzdanú a spokojnú z kúpeľne von.

“Aj keby som mala oči tri krát tak veľké, títo dvaja si to nevšimnú.”
“Ale nemáš dúfam.”
“A ty si si to všimla? Ty mudrlantka. Počuj Ola, ten, ktorého mala predtým, to bol taký chudáčik oproti tomuto. To telo, to delo a tá výdrž! Wau!”
“Ale ten predtým mal zase šikovný jazyk. A čo si hovorila o tom fajčení?”
“Jaj, že kto má lepšiu techniku fajčenia.”
“Babka,” stoicky odpovedá Ola.
“Mama.”
“Babka.”
“Mamaaaa,” pridáva na hlasitosti a dôraznosti Uwe.
“Babka,” stále rovnako pokojný a teraz už otvorene pobavený tón Oli.
“Mamaaaaaaaaaaaa! A nejač na mňa, lebo niekto príde!”
“Babka. Ja na teba nejačím, to ty jačíš na mňa.”

O deň neskôr v kúpeľni:
“Zlatíčko?” pýta sa pán domu svojej manželky pri opatrnom vyťahovaní análneho kolíka z jej ešte mierne sa chvejúcej riťky.
“Áno, miláčik?”odpovedá mama roztraseným hlasom. Práve prichádza k sebe po silnom orgazme.
“Nemali by sme vymeniť ten sprchový záves? Už je troška zašlý.”
“Máš pravdu, miláčik. Aj tie sovy mi už prídu infantilné. Veď decká sú dávno veľké.”
“Kedy zájdeme do obchodu?”
“Kedy povieš, miláčik. Aj dnes.”
____________________________________________________________________________

Milí čitateľ,
v komentári k poviedke si môžeš zvoliť pokračovanie budúceho dielu.

Máš na výber:
1. Rodičia kúpili nový sprchový záves bez potlače 2. Sprchové závesy v obchode nemali
3. Rodičia kúpili nový sprchový záves s potlačou ružového slona 4. čo tam po sprchovom závese, kedy príde na scénu babka?