Na sv. Valentína. (sk)

13. 2. 2021 · 1 524 zhlédnutí _-_Leviatan_-_

Valentínske milovanie podľa zverokruhu.

Myslíte si, že láska nemá žiadne pravidlá? Alebo že to, akí sme milenci a milenky, nemôže predsa závisieť od toho, kedy a v akom znamení sme sa narodili? OMYL! Znamenia zverokruhu môžu ovplyvniť i prezradiť skutočne veľa! Tak ako sa milujeme?

Baran neznáša rutinu
Tak ako v živote, aj v sexe býva výstredný, dynamický a najmä dominantný. Jeho popudlivosť sa prejavuje aj v sexuálnom správaní, len pomaličky sa učí, že v ozajstnom splynutí treba nielen dostávať, ale aj dávať. Neznáša rutinu. Ak sa chcete zapáčiť nejakému Baranovi, musíte nechať voľný priechod vašej, ale aj jeho fantázii. Baran rád vládne, a to môže aj v láske viesť k silnému egoizmu. Keď miluje a opantá ho vášeň, iba málokedy myslí na dôsledky svojej lásky…

Býk je vytrvalý
Z mnohých hľadísk by sa mohlo zdať, že Býk je ideálnym milencom, pretože sa miluje nesmierne rád. Od puberty fantazíruje o vášnivých vzťahoch a keď má o niekoho záujem, dáva to veľmi priamočiaro a ohnivo najavo. Baran je veľmi zmyselný a veľmi rýchlo pochopí, po čom túži objekt jeho záujmu. Napokon, od svojej sexuálnej partnerky, či partnera očakáva skôr telesnú ako duševnú krásu. Býk nemá rád improvizáciu, no čo mu chýba v predstavivosti, nahrádza intenzitou.

Blíženec sľúbi v posteli hocičo
Blíženec rád býva zaľúbený, ale má rád aj nezávislosť. Do ľúbostného dobrodružstva síce vloží celú svoju dušu, np jeho citový náboj rýchlo vyprchá. Muž Blíženec má povesť sukničkára, ženy – Blíženci bývajú prelietavé. Napriek všetkému, Blíženec málokedy býva vo vzťahu iniciatívny. Opačné pohlavie priťahuje svojou živosťou, veselosťou a fantáziou. Sex s ním sa dá prirovnať k dlhotrvajúcemu, zábavnému rozhovoru. Ľudia – Blíženci iba málokedy duchom dozrievajú v dospelého človeka. Blíženec síce budí dojem úprimnosti, ale jeho vyznania a sľuby majú mnohokrát váhu „len v posteli“. Budúcnosť s ním je neistá, ale prítomnosť nepochybne zábavná.

Rak býva v láske komplikovaný
Rak je pod vplyvom Mesiaca, a preto sú pre neho charakteristické obrovské citové odlivy a prílivy. Potrebuje neustále povzbudenie. Múdry partner sa snaží Raka ubezpečiť, že je to práve on, kto ju voviedol do tajov sexu. Rak býva pri milovaní nežný a pozorný. Má veľmi citlivé ruky a túto schopnosť vie aj využiť, čím poskytuje seba i partnerke, či partnerovi, neuveriteľnú slasť. Ak ho niečo zraní, uzatvorí sa do seba. Je to komplikovaná osobnosť s často sa meniacimi náladami. V jeden deň vám bude všemožne dávať najavo svoju náklonnosť, a na druhý deň si na vás ani nespomenie. Od vás záleží, ako sa vzťah bude vyvíjať.

Lev je kráľovsky nenásytný
Lev potrebuje lásku, rovnako ako jedlo a pitie. Je vždy pripravený na milovanie a to isté očakáva aj od partnera. Je rád, ak sa mu objekt jeho záujmu podriadi a obdivuje ho. Uprednostňuje partnerov, ktorí vzdávajú hold jeho sexuálnej výdrži. Lev je pri milovaní schopný zavrhnúť akékoľvek obmedzenie, či konvenciu. Ak si niečo začnete s levom, nesmiete váhať. Lev nemá rád, ak ho vodíte za nos. Ak nechcete vec dokončiť, radšej ani nezačínajte…

Panna je síce málo iniciatívna, ale spoľahlivá
Ľudia narodení v znamení Panny zvyčajne nebývajú iniciátormi vzťahu. Pravdepodobne vás zoznámia spoloční priatelia, možno sa zoznámite v práci, alebo sa poznáte už od detstva. Bude dobré, ak na prvé stretnutie prídete načas. Panna ocení váš takt, jemné spôsoby, aj prehľad. Pri predohre postupuje metodicky, v čom má nedostatky, to nahradí láskavosťou. Nemá veľmi bohatú fantáziu, je schopná prispôsobiť sa svojej partnerke, či partnerovi. K svojim vyvoleným sa Panny správajú takmer otcovsky či materinsky. Panny síce nebývajú vysnívanými partnermi na jednu noc, ktorými lomcujú romantické emócie, no vyžaruje z nich pocit pohodlia a starostlivosť.

Váhy sú umelcami lásky
Váhy sú veľmi dobrým znalcom partnerovej duše a urobia všetko preto, aby ho uspokojili. Milujú sa nežne – tak ich nechajte, nech naplno rozvinú svoju svoju erotickú a umeleckú fantáziu. Vášeň Váh nezanikne po piatich minútach. Trvá dovtedy, kým ich obklopuje svet ponúkajúci city. Sex je pre neho udalosť. Váhy sa so svojím partnerom rady maznajú a splnia mu každé želanie. Skrátka, sú umelcami lásky. Niektorí ľudia narodení v znamení Váh však môžu byť aj neverní – nevidia totiž nič neprípustné na tom, ak majú súčasne aj viac známostí…

Škorpión túži po maxime slasti
V posteli Škorpión často vyžaduje viac ako je jeho partner schopný dať. Od každého stretnutia očakáva maximum slasti. Disponuje nevyčerpateľnou energiou, jeho žiadostivosť je takmer neukojiteľná. Nedbá veľmi na pozornosť, očakáva najmä uspokojenie vlastných pudov. V sexualite týchto ľudí sa často snúbi slasť s bolesťou. Cieľom Škorpióna je, aby si svojho partnera podriadil. Skrytá túžba ho niekedy ženie k ľúbostným praktikám, ktoré sa nachádzajú na hranici dovoleného, či obvyklého. Všetko závisí od toho, či s ním partner súhlasí a či sa mu to páči, alebo nie. Medzi výnimočným milencom a človekom, ktorý je posadnutý sexom môže byť niekedy veľmi malý rozdiel.

Zvedavý a prelietavý Strelec
Ľudia narodení v znamení Strelca bývajú v láske prelietaví.Láska so Strelcom iba málokedy býva hlbokým citom. Strelec totiž stále hľadá nové veci – napríklad vyskúšať nejakú zaujímavú polohu alebo nápad. Často sa stáva, že v hlave nosí aj dva – tri objekty svojej túžby. A treba uznať, že Strelcom sa v oblasti lásky a sexu skutočne darí. Ich vzťahy bývajú nespočítateľné a neobyčajne pestré. Život a sex – to v ich prípade k sebe nerozlučne patrí a chcú si oboje plnými dúškami vychutnať.

Sebavedomý Kozorožec
Svoje objatia a sexuálne aktivity plánuje Kozorožec rovnako precízne ako celý svoj život. priťahuje ho skôr fyzická krása ako duševná. K láske pristupuje telesne. Kozorožci milujú partnerov, ktorí o nich vedia, čo majú radi. Kozorožci bývajú hrdí na svoju sexuálnu potenciu a dokážu uspokojiť každého partnera. Sex je pre nich spôsob, ako uvoľniť v sebe napätie. Kozorožci patria medzi veľmi šikovných milencov, ale pozor! U Kozorožca môže byť vzťah medzi vzrušením a krutosťou veľmi tesný. Ak narazí na odpor, ľahko môže stratiť hlavu a správať sa aj tak trochu násilnícky.

Vodnár je majstrom dvorenia
Vodnára zaujíma partner ako človek, nie iba ako objekt sexu. Ak sa Vodnárovi niekto zapáči, lipne rovnako na duševnom, ako aj na telesnom porozumení. Rád si vychutnáva ľúbostnú predohru, ktorá je pre neho dôležitou súčasťou rozkoše. V tomto ohľade je neprekonateľný. Žiaľ, má sklony k tomu, že ak nenájde primeranú stimuláciu u partnera, môže ostať iba pri tom. Keď sa však utrhne, môže byť z neho vynaliezavý a vynikajúci milenec. Tak ako v živote, aj v milovaní je nekonvenčný, nič, čo je ľudské, sa mu nezdá zvláštne.

Ryba sníva, túži a trpí
Ryba sú rady iniciatívne, ale ak nedostanú odpoveď, stávajú sa netrpezlivé. Majú sklon k tajným stykom, najmä so zadanými. Ideálnymi partnermi sú pre nich milenci so silnou sexuálnou túžbou, ktorí už majú určité skúsenosti. Ich sexualita býva poznačená fantazírovaním a rozkoš sa u nich často snúbi s troškou utrpenia. Je to najprotirečivejšia osobnosť zverokruhu. Ľudí narodených v znamení Rýb priťahujú dominantní partneri, a pritom túžia po romantickom večeri pri svite Luny. Láska je pre nich niečo ako otáčavé dvere, ktoré môžu viesť všelikam…