Valentínsky horúci darček

14. 2. 2021 Tessa71

Nikdy nezabudnem na minuloročného Valentína. Môj priateľ ma prekvapil neobvyklým darčekom. Čakal na mňa s červenou ružou a malou krabičkou zabalenou v červenom papieri, so vzorom zlatých srdiečok a previazanou zlatou stužkou. Horela som nedočkavosťou, aby som sa dozvedela, čo v tej krabičke je. Igor si však dal na čas. Nasadla som k nemu do auta a doviezol ma do vnútorného parkoviska obchodného centra. Parkovisko nebolo prázdne, ale ani preplnené. Igor našiel miesto, ktoré bolo kryté z dvoch strán stenou a stĺpom. Keď vypol motor, pozrel na mňa vyzývavo, tajomne zažmurkal a povedal: „Teraz určite chceš vedieť, čo je v tej škatuľke. No keď sa to chceš dozvedieť, musíš si vyhrnúť sukňu a zavrieť oči. Nepodvádzaj, lebo sa nič nedozvieš!“ - pohrozil žartovným tónom. Protesty nepomohli, tak som sa podvolila inštrukciám. Bolo chladno, mala som sukňu z teplej pleteniny, nohavičky a samonosné teplé pančuchy. S vyhrnutou sukňou som zažmúrila oči.

„Nie, to neplatí, budeš pozerať cez štrbinky očí. Ale keďže som predvídal problémy, zariadil som sa vopred.“ - povedal a natiahol mi cez oči masku, aká sa používa, keď chcete spať a trápi vás aj slabé svetlo. „Teraz zdvihni nohy rozkročené tak, že si opri päty o okraj sedadla, na ktorom sedíš.“ - pokračoval v inštrukciách. Urobila som to. Sedela som samozrejme na prednom sedadle vedľa vodiča. „Opri sa, uvoľni sa a neboj sa, bude sa ti to určite páčiť.“ - zašepkal mi do ucha a začal ma bozkávať na hrdlo. Prstom mi jemne začal štekliť miesta v rozkroku, cez nohavičky. „Juj, to šteklí!“ - zachvela som sa, ale nechcela som spustiť nohy na zem. „Vydrž!“ - znovu mi zašepkal do ucha a doplnil to horúcim dychom. Neznášam to. Dobre to vie, že neznášam, keď mi funí do ucha, je to veľmi intenzívny pocit, z ktorého mám zimomriavky po celom tele. Ale on funel a funel a ja som sa nehýbala, podvolila som sa mu, pretože to, čo robil prstom ma priveľmi vzrušovalo. Práve tie zimomriavky z horúceho dychu do ucha neznášam. Nedokážem ich totiž zvládnuť bez silnej triašky, je to veľmi intenzívny pocit, až príliš silný. Zachvela som sa z toho.

Prstom stále jemne šteklil a škrabkal cez nohavičky miesto, kde mám klitoris a ja som vzdychala vzrušením hlasnejšie a hlasnejšie. Prstami vnikol pod nohavičky a preberal prstami ohanbie. Jemne ho chytal medzi prsty a šteklil, láskal a hladkal. To sa nedalo vydržať! „Tak čo bude s tou krabičkou?“ - dožadovala som sa. „Už sa k tomu dostávam.“ - zašeptal mi do ucha, akoby to mohol v aute ešte niekto počuť okrem nás. V časti podzemného parkoviska, kde sme parkovali, našťastie stále nikto nebol na blízku. Náhle som pocítila, ako mi strčil prst do dieročky a jemne ma na okraji dráždil. Vrtel prstom na jej okraji tak šikovne a intenzívne, že som to nedokázala zvládnuť bez pohybov panvy a začala som sa vrtieť od vzrušenia. „No, už si pekne mokručká, už to bude!“ - povedal polohlasom a jemne mi strčil do dieročky nejaký hladký, oblý predmet. Náhle sa spustilo vibrovanie. Ááááách! To bolo nesmierne silné! Silno som sa triasla od intenzívneho vzrušenia. „Nedávaj mi hneď naplno vibrovanie!“ - zastonala som. „Nie je to naplno, práveže len na najslabšie vibrovanie!“ - šokoval ma odpoveďou. Zrejme držal v ruke diaľkové ovládanie a pritom mi držal nohy odzadu pod kolenami, aby som sa nehýbala a aby boli čo najviac roztiahnuté. Zjavne si vychutnával moju pozíciu totálnej bezbrannosti.

Stonala som od vzrušenia a zrejme to bolo dosť hlasné, lebo nám niekto zaklopkal na okno vedľa vodiča. „Haló, čo tam robíte!? To sa nehanbíte vystrájať na verejnom mieste? Zavolám políciu!“ - ozval sa hlas akéhosi zrejme postaršieho pána. Nemala som kedy riešiť, čo ten človek urobí, pretože som mala kopu práce sama so sebou. Stále som bola znehybnená Igorovými rukami. V jednej z nich stále držal diaľkové ovládanie a kontroloval vibrácie. Zosilnil to určite, aspoň o dva dieliky. V mojom vnútri do vibrovalo, šteklilo, dráždilo do zbláznenia. Vibrátor vrčal ,bolo ho aj počuť, znelo to ako včelí roj. Cítila som, aká som mokrá od vzrušenia, mala som pocit, že sa tam na sedadle snáď vylejem, alebo mu postriekam palubnú dosku. Igor sa smial a stále mi držal nohy odzadu pod kolenami a tlačil ma tak do sedadla. Kolená od seba roztiahnuté, viac som nemohla byť rozkročená. Auto bolo čelom zaparkované oproti stene, takže starý pán asi nemohol toho veľa vidieť, zato musel počuť úplne všetko.

Igor teda pustil radšej hudbu. Na chvíľu mi uvoľnil nohu, no hneď ju zase chytil. Už som sa nechvela, už som sa vzpínala šialeným vzrušením, hlavou som nekontrolovane otáčala zo strany na stranu, bola som v divokej extáze. „Už dosť, nevládzem, nevládzem!“ - prosila som, keď sa mi podarilo chytiť dych. Pobozkal ma na hrdlo a pridal vibrovanie. Pustil mi nohy. Skrútila som sa na sedadle, nohy hneď išli k sebe. „No, no, no, ešte som neskončil!“ - povedal Igor, ktorý sa zjavne nenechal vyrušovať pánom, ktorý nástojčivo klepal na okienko pri vodičovi. „Volajte si koho chcete, aspoň na chvíľu dáte pokoj!“ - zavolal na toho pána a strčil mi prst medzi nohy. Ako som zacítila, mal na ňom nastrčený vibračný krúžok. Spustil aj ten a začal mi ním dráždiť klitoris. Malá plocha s pichliačikmi, kúsok veľký asi jeden krát jeden centimeter, dokázal vybičovať moje pocity a pohyby do extrému. Vibrátor zasunutý do mojej vagíny už pracoval jemnejšie. Slabulinko vrnel, no dráždilo to neskutočne stále a stále a možno aj viac, ako to silné pichľavé vibrovanie, zapnuté na vyššie otáčky. Do toho trasľavé vibrovanie na klitorise zabezpečilo môj ďalší divoký orgazmus a ďalšie divoké pohyby a vzlyky od vzrušenia. „Tááááák, pekne sa urobkaj, pekneeeeee! To sa mi páči, ako sa neovládaš! To sa mi páči, si ako tigrica! Ááááách, krásne, aká si mokrá, krásne, ako sa zvíjaš! Milujem ťa, milujem!“ - šepkal Igor. Nakoniec mi konečne vytiahol vibrátor a skončil aj s vibrovaním na klitorise. „Láska moja, toto je jediný spôsob, akým ťa ovládam, ale ten najkrajší, drahá!“ - dopovedal, a bozkával ma na ústa. „Rýchlo sa uprav, musíme preč! Ten starký určite neostal len pri vyhrážkach.“ - upozornil.

Stiahla som si sukňu a on odložil tie dva vibrátory, s ktorými mi spôsobil toľko rozkoše do červenej valentínskej krabičky. Naštartoval a vyrazil rýchlo z podzemného parkoviska. Keď sme odbočovali na výpadovku mimo centra mesta, videli sme, ako opačným vchodom do podzemného parkoviska prichádza policajné auto....