ZO SUBKY DOMINA

17. 2. 2021 · 4 331 zhlédnutí EMINEzazitky

Tento príbeh je skutočný a stal sa v malom mestečku pod kopcom.
Už dávno ma jeden neodbytný Amatér uháňal ako strašne rád by sa chcel so mnou stretnúť. Dlho som nad tým rozmýšľala, až jedného dňa vytiahol ťažký kaliber, ktorému žena len ťažko dôkaze odolať. Keď som otvorila poštu vyskočilo na mňa toto.

Neviem či ťa Emmka zláka, keď uvidíš môjho vtáka
Na kávu ma pozvala, gaťky si však nevzala.
Niečo dobré s láskou pečie, jej kundička pritom tečie.
Bradavky ju prezradili z pod zástery vystúpili.
Ešte neviem čo sa stane, keď jej drzo siahnem na ne.
Možno z toho bude rvačka, alebo mi vtáka zmačká :-)

Odpísala som stručne. Uff to mi čo robíš?
Nechala som si pár dní na rozmyslenie. Keďže jediný spôsob ako sa človek môže zbaviť pokušenia je podľahnúť mu. A tak dostal jasné inštrukcie.
Stretnem sa s tebou, ale nebudeš to mať také jednoduché. Všetko budem riadiť ja a ty budeš plniť moje príkazy a želania. A všetko bude v mojej réžii. A upozorňujem ťa, že mňa nikdy nedostaneš.
Súhlasíš?
Súhlasím.

Presne o 13.00 zaparkuješ pred Obecným úradom a oproti uvidíš chalupu v ktorej ťa čakám. Máš presne 5 min. ,aby si vstúpil dnu(dvere budú pootvorené)... ani o minútu neskôr. 13.05 min sa dvere definitívne zavrú a máš smolu.

ON - Amatér... o niečo mladší nadržaný muž, dominantný samec v najlepších rokoch plný sily a estrogénu.

JA- submisívna inteligentná žena s kultivovaným slovným prejavom. Dáma vždy a za každých okolností. Môj slovník postráda expresívne slová a najneslušnejšia nadávka je Do kelu.

Pointa, prečo som pristúpila na ten uletený zážitok je v tom, že už dávnejšie ma lákalo raz si vyskúšať pozíciu dominantnej ženy. Byť nástojčivá DOMINA, ktorá nehľadí na svojho otroka, ale výlučne sa venuje sama sebe a ukája si svoje zvrhlé chúťky.
Obaja budem pritom v nekonformnej pozíci. Ja subka si vyskúšam surovú zvrhlú prísnu vulgárnu Dominu, ktorá si z neho spraví svoju hráčku. A pokiaľ nesplní jej príkaz samozrejme príde trest. On dominantný samec bude submisívny, ponižovaný nikto.
Prišla som na chalupu skôr, aby som pripravila priestor na moje hry.
Je 13.03... v chodbe sa zabuchli dvere. Stihol to.
Už ho čakám v izbe. Ten bude gúľať očami keď ma uvidí. Oblečená v priliehavých latexových krátkych šatočkách, ktoré mi neskutočne zvýrazňujú krivky tela. Kostým som doplnila čiernymi rukavicami po lakte, na nohách som si natiahla čierne latexové nadkolienky a vysoké špicaté štekle. Tvár som si prekryla maskou. Vlasy som si zaplietla do copu so zapletenou zelenou saténovou stuhou.
Postavila som sa asi 2 metre od dverí do ruky som si vzala svoj jazdecký bičík. Dvere sa otvárajú a ON vstupuje do izby. V očiach mu vidno úsmev a neskrýva nadšenie. Už už chce otvoriť ústa, že sa zvíta keď mu priložím bič ma tvar a zahriaknem ho.
-Drž hubu.
-Nik nie je zvedavý na tvoje drísty.
-Budeš hovoriť len keď sa ťa niečo opýtam.
-Odpovieš mi na otázku stručne jasne a priamo.
-za odpoveďou vždy povieš MADAM!
-Rozumel si mi ma?
Nechápe, v takejto situácii ešte nikdy nebol. Cíti sa nesvoj tak len zabľaboce Ano.
-Prosím??? Si ma nerozumel? Okríkne ho rázne a bičíkom mu zdvihne hlavu.
-Prepáčte, Rozumel som MADAM.
-Tak sa mi to páči.
-Teraz sa vyzleč do pol pása.
Neprotestuje a začína plniť prvý príkaz. Rozhliada sa pritom po izbe. Je štýlová vyhriata, okno má zatemnené nejakou preglejkou. Na parapete vidí starostlivo poukladane rôzne laná, vibrátory, stuhy, štipce, strapcový korbáč a vecičky o ktorých ani netušil na čo slúžia. V izbe bola krásna ručne vyrobená posteľ z krivého orechového dreva. Na posteli bola len biela plachta úhľadne dokonale našponovaná. Zadné čelo je doplnené kovovými doplnkami. Zaujal ho kovaný ornament na ktorom sa leskli otvorene putá. Pred posteľou bola jednoduchá drevená stolička a nádherné staré 100 ročné ohýbané kreslo Halabala.
Pozerala som na neho ako sa chaoticky snaží vyzliecť.
-Teraz si rozopni gombíčku a zips na nohaviciach.
Bez slova to urobí. Kľakla som si na posteľ tak, aby videl na moju olatexovanú riťku a načiahla som sa po putá. Asi si všimol, že mám oblečené čierne tangáče. Zišla, som z postele postavila sa za neho a rázne prikázala
-Ruky daj za chrbat.
Stala som za ním, a som si istá, že musel cítiť môj drahý parfum. Z hlboka sa nadýchol.
Cvak, cvak zaklapli putá na zápästiach.

Za chrbtom pocul suchotat nejaky papier. Netusil co je to za zvuk.
-Kľakni si!
Bez slova si kľakol.
Podišla som k oknu. Cítila som ako zabodol svoj zrak na môj zadok
Videla som ako mu tvrdne vták v nohaviciach. Vzala som z parapetu zväzok povrazu.
-Teraz ti urobím obojok ty pes.
Stúpla som si zaň, rozmotala povraz, preložila ho na polovicu a začala mu na krku viazať shibari obojok. Ked bol hotový tak som s ním trhla aby som sa presvedčila že je dobre uviazaný.
-Teraz si môj pes ty kurevník.
Počul ako som mu za chrbtom niečím zašuchotala.
Ani sa nenazdal a mal na hlave nasadenú papierovú tašku na ktorej boli vyrezane okrúhle otvory na oči a kosoštvorcový otvor na ústa.
-Toto budeš mať na hlave celý čas.
-Rozumel si?
-Ano MADAM.
Vnútorne som sa usmiala, a hovorím si EMM si dobrá, tvrdá nekompromisná Domina. Už nabehol na moju hru, budem ho ovládať.
Stála som pred ním so spokojným pohŕdavým úškrnom. Spokojná ako som to vymyslela aj ako uveriteľne to hrám. V ruke držím bičík, toľko krát som ním dostala výprask a teraz som ja tá, ktorá tie rany môže rozdávať.
-Tak a od tejto chvíle si môj otrok, moja hráčka, môj poslušný pes a budeš dodržiavať moje pravidla.
1. Každý môj príkaz budeš plniť bez odvrávania!
2. Budeš hovoriť len keď ti dám slovo.
3. Máš prísny zákaz sa ma dotýkať akoukoľvek časťou tvojho tela.
4. Nesmieš si honiť vtáka ani sa ho dotýkať, aj keby ti mal prasknúť, kým ti to ja nedovolím.
5. Svoje emócie budeš vyjadrovať hlasným vzdychaním a stonaním! Veľmi ma to rajcuje.

-Je ti všetko jasné?
-Áno MADAM

-OK. Tak teraz vstaň a stiahni si nohavice po kolená.

Pozrie sa dolu, zamrví sa a uvedomí si že je spútaný za chrbtom a nebude to také ľahké. Už to chce reklamovať, nadýchne sa, ale v poslednej chvíli si to rozmysli a je radšej ticho. Skúša ako sa da. Mrví sa, pokúša sa cm po cm spustiť nohavice na pol žrde.
Po chvíli sa mu to podarilo a už chce začať sťahovať aj boxerky.
-To čo robíš? Dovolila som ti to?
A capne ho bičíkom po ramene.
-Vidím, že si vzrušený a kokot ti tvrdne v gatiach.
-Chceš ho uvoľniť a pochváliť sa ním svojej MADAM?
-Áno MADAM chcem ho vyslobodiť, lebo mi roztrhá boxérky.
-Tak sa ukáž krásavec.
Stojím pred ním, no nedám znať na sebe vzrušenie a naznačím mu bičíkom nech si spustí aj boxérky.
Vzrušený a evidentne nervótny sa mrvi, puta ho tlacia, no nevzdava sa. Možno už aj oľutoval, že pristúpil na moju hru.
Najradšej by tie boxérky roztrhal len aby už boli dolu. Po chvíľke sa mu to aj podarilo a keď sa postavil, tak odrazu stali predomnou dvaja. Normálne som sa na malú chvíľu zasekla keď som ho tam videla. Dúfam že si tú moju neistotu nevšimol. Vzrušoval ma pohlaď na živí mužsky penis, lebo som vedela je vzrušený zo mňa.
Aj keď takto holý so vztýčeným čurákom ako kopiou a s nohavicami na pol žrde vyzeral trochu smiešne. Obišla som si ho. Postavila sa mu za chrbát. Nohu položila na jeho gate a zatlačila ich až na zem. Obzerám si pritom jeho vyšportovaný malý zadok. Mala som takú chuť vziať korbáč a dvomi rýchlymi šmahmi urobiť mu naň značky.
Udržala som sa. Veď snáď na to ešte príde. Zovrela som povrazy čo trčali z obojka a začala ho ťahať popri posteli k oknu kde bola pripravená stolička.
-Tu si sadni a daj si nohy k nohám od stoličky!
Bez slova si sadol, spútane ruky dal za operadlo a roztiahol nohy.
Podišla som k oknu po ďalšie povrazy a hodila ich na kraj postele.
-Teraz ti priviažem nohy aj ruky k stoličke, aby ta ani náhodou nenapadlo si ten svoj kokot pri mne honiť.
Kľakla som si pred neho tak, aby mi videl na prsia vytlačene latexom. Pozeral na mňa chlípne cez otvory na papierovej taške. Najradšej by ju zhodil, aby mal lepší vyhlaď, neodvážil sa. Potom som vstala a od zadu mu priviazala ruky o stoličku. Skontrolovala ci je to dosť pevne. Bola som spokojná, tak som mu uvoľnila puto na pravej ruke.
Posadila sa pred neho na posteľ.
-Tak ty kurevnik, ty by si chcel vidieť ako taká samica ako ja trtka?
Áno MADAM, už dávno po tom túžim a hrozne ma vzrušujú vaše fotky v albumoch.
Veľmi ma uspokojila taká odpoveď. Dala som sa ďalej na posteľ a trosku roztiahla nohy, aby my bolo vidno tangáče.
Videla som ako sa mu búri krv v tele a kokot mu stal ako rúra a bolo jasne rozoznať na ňom žily. Zaúď mal až bordový čo bol naliaty krvou. Cítila som aká som vzrušená a tuším tangáče mám už načito mokré.
Zrazu obaja začuli dupkať mužské topánky pred chalupou. Zaštrkal kľuč v zámke a buchli vonkajšie dvere. Obaja sme sa mykli a pozreli sa na seba.
Otvorili sa rázne dvere na izbe a tam stál ON. Môj úžasný pán a majiteľ, ktorému som bezmedzne oddaná a ktorého zbožňujem. Okamžite ma prešli moje dominantné chúťky a vyschlo mi v krku. Nevedela som odhadnúť ako zareaguje. Nevedela som či ma zviaže a poriadne potrestá, alebo bude reakcia mierna a možno sa k našej hre pridá.

A teraz je tu otázka na Vás Amatéri.
Ako by mal tento príbeh pokračovať?
Vaše návrhy môžete písať do komentára.
V pokračovaní sa dozviete, či ste správne typovali.

EMM