Zajačik na Valentína (sk) (súťažná)

21. 2. 2021 · 3 756 zhlédnutí ollaff

Zajačik na Valentína (súťažná)
S partnerkou žijeme už dlhé roky ako bežný manželský pár akurát sme sa nikdy nevzali. Máme niečo cez 40 no výzorom aj mentálne sa obaja cítime o mnoho mladšie. Nika je štíhla, útla, športovej postavy, prsia skôr menšie čo mne úplne vyhovuje a páčia sa mi no zadok má absolútne dokonalý a obzerajú sa za ňou aj o mnoho mladší chlapci než je ona. Musím priznať že sa mi to skôr páči a vzrušuje ma to.
Už viackrát sme sa o tom rozprávali a aj jej lichotí záujem mladíkov. Máme veľmi otvorenú a dobrú komunikáciu a žiadna téma nie je tabu. Oboch nás láka trojka či návšteva swingers no zatiaľ k tomu nedošlo. Asi sme neboli rozhodnutý na 100% alebo sme len potrebovali ten správny impulz no a ten prišiel úplne sám a spontánne.
Rozhodol som sa Niku prekvapiť a kúpil som pobyt na 3 noci ako darček na Valentína. Chata so saunou v horách. Cez deň lyžovanie, večera v hlavnej budove hotela a potom pohoda pri krbe a saune na chate ktorá bola súčasťou hotelového komplexu. Pri príchode na recepciu sa za Nikou obzrelo niekoľko chlapíkov no jeden mladík z nej nemohol odtrhnúť oči.
Na druhý deň počas lyžovačky sme sa stretli niekoľko krát a pri bare cez pauzu sa prihovoril a pozval nás na panáka. Volal sa Marek a bol celkom zábavný chlapík a aj napriek tomu že mal len okolo 20 rozumeli sme si dosť dobre. Večer sme zašli na pivko kde sme sa ohromne nasmiali aj napriek tomu že dôvod prečo je tu sám veselý vôbec nebol. Tiež plánoval dovolenku na Valentína s priateľkou no rozišli sa pred týždňom a tak sa rozhodol prísť sólo a tých pár dní si užiť a zabudnúť.
Nasledujúci deň bolo práve 14-teho ale aj tak sme sa dohodli že sa stretneme na svahu. Väčšinu dňa sme lyžovali len s prestávkami na pitný režim či obed. Premrznutý z celého dňa sme sa chystali na chatu keď Nika pozvala Mareka večer k nám na chatu. „Žiadnu romantiku nechystáme, objednáme si pizzu, vínko a zohriať kosti v saune padne dobre všetkým.“ Keď sa ma Nika neskôr spýtala či mi to nevadí uistil som ju že je to v poriadku veď už nie sme teenageri a dovolenka je zatiaľ úplne skvelá.
Večer sme si dali vínko, nálada bola fajn a rozhodli sa ísť do sauny pred jedlom. Každý vyfasoval plachtu a už sme sedeli v infrasaune. Bola dosť priestranná a každý mal svoje pohodlie. Nálada uvoľnená až kým nám Marek neporozprával o rozchode. Počas dňa sa zdal úplne v pohode, ale teraz bolo vidno že ešte ani zďaleka nie je zahojený. Keď to dorozprával na chvíľku sa odmlčal a vtedy Nika vstala pozrela na mňa a vraví: „Podľa mňa potrebuje potešiť a zabudnúť, čo povieš? Určite áno.“ Súhlasil som.
Podišla k nemu, postavila sa pred neho a pomaly sňala plachtu a ležérne ju pohodila za seba na lavicu. Stála tesne pred ním úplne nahá, dokonale upravená na tele ani chĺpok. Oboch nás prekvapila, myslím že Mareka o mnoho viac. Sedel tam v tichosti a nemohol z nej spustiť oči. Aj mňa prekvapilo, ako sebaisto si počína. Celá situácia ma začala vzrušovať a nevedel som a dočkať kam až zájde.
Vzala jeho ruku a položila si ju na ľavý prsník „Kľudne sa dotkni to ti pomôže zabudnúť na tú mrchu“ a usmiala sa akoby sa nič nedialo. No dialo sa, bradavky mala vzrušené na maximum a v rozkroku bola určite úplne mokrá. Keď jej začal hladiť aj druhý prsník jemne vzdychla a zahryzla si do spodnej pery. To bol jasný signál že je ohromne vzrušená a niet návratu.
Potom ukázala na jeho plachtu kde bolo očividné aj jeho vzrušenie a jemným hlasom sa spýtala: „môžem?“ On neschopný slova len prikývol. Bolo nenormálne rajcovné sledovať to divadlo.
Pomaly mu stihla plachtu a odhalila jeho tvrdý penis. Kľakla si a pomaly ho honila po celej dĺžke. Tvár mala len pár centimetrov od jeho mužskej pýchy, pomaly ho honila a neustále naň hľadela akoby ho ju jeho penis hypnotizoval. Nejaký čas ho len honila, potom jazykom jemne oblizla uzdičku a celý žaluď a pár krát to zopakovala. Najprv sa venovala len žaluďu a potom ho vzala hlboko do úst. Pochybujem je jeho mladý úd zažil niečo podobné. Nika má šikovné ústa a dokáže vziať penis až po koreň. Striedavo ho honila a fajčila až kým postupne dokázala vziať celú dĺžku.
Sledovať dlhoročnú partnerku ako fajčí inému a jeho penis úplne mizne v jej ústach bolo neskutočne živočíšne sexuálne. Bol som nadržaný ako 18 ročný mladík. Celú tú vzrušujúcu scénu som sledoval a vtáka mi šlo roztrhnúť. Bol nadržaný a tvrdý ako nikdy. Honil som si ho už hodnú chvíľu a užíval si každú sekundu. Vtedy Nika prišla ku mne, fajčila a pohonila ma na krátky okamih, postavila sa dala mi vášnivú pusu a šepla „si ok?“ S úsmevom som pritakal a už sa opäť venovala mladíkovi.
Dala mu pusu, sadla si oproti a doširoka rozkročila nohy. On si kľakol a na oplátku začal lízať jej vlhkú kundičku. Užívala si to, vzdychala čoraz hlasnejšie, oči mala zatvorené a masírovala si bradavky. Keď pootvorila oči, pohľady sa nám stretli, zahryzla si do spodnej pery a obaja sme sa usmiali. Bolo nám jasné že si to obaja dokonale užívame a táto skúsenosť nás ešte viac spojí.
Potom ho od seba odsunula a mne bolo jasné že sa nevie dočkať jeho tvrdej kláty. Chcela ho mať hlboko v sebe. Posadila ho naspäť na lavicu a obkročmo si ho ľavou rukou zasunula do svojej vlhkej kundičky. Musela byť poriadne nadržaná a úplne mokrá, lebo v momente na ňom jazdila akoby to robili každý deň. Po 15-tich rokoch v sebe mala niekoho iného než mňa a jazdila ako skúsená milfka. On jej sal bradavky a ona si masírovala klitoris, mali dokonalé tempo keď zrazu vykríkla celá sa roztriasla akoby jej nejaký magický kŕč stiahol všetky svaly a vychutnávala si orgazmus.
Nemohol som od nich odtrhnúť oči, odďaľoval som vyvrcholenie až to príjemne bolelo a vtedy mu Nika šepla „keď to na teba pôjde chcem to na prsíčka, chcem ich mať celé od semena.“ Vtedy si ju Marek otočil a zobral zozadu. Nika sa naklonila ku mne a začala mi ho fajčiť. Všetkým nám bolo jasné že už to nik z nás dlho nevydrží. Prirážal čoraz tvrdšie keď zrazu prestal otočil si ju k sebe a vystriekal jej celú dávku na prsia. Bola to poriadna nálož a jeho horúce semeno jej stekalo z krku až po brucho. Ja som už konečne nemusel odďaľovať moje vyvrcholenie, postavil sa striekal svoju najväčšiu dávku v živote Nike na tvár a prsia. Keď som bol hotový všetci sme si sadli a potrebovali ešte minútu na vydýchanie a zorientovanie. Nika sa hrala so semenom na bradavkách a s úsmevom podotkla „Je to krásne dielo chlapci“ na čo Marek dodal „Takúto terapiu by mal po rozchode zažiť každý a nie len na Valentína.“
Večer tým neskončil, Marek zostal na noc a na druhý deň nik z nás na lyže ani nepomyslel. Posledný deň pobytu bol plný sexu a vášne v trojici.