ZO SUBKY DOMINA ZÁVER

23. 2. 2021 · 2 745 zhlédnutí EMINEzazitky

Otvoril som dvere a musím Vám povedať bol to pohlaď pre Bohov. Moje krehké útle žieňa, ktoré je vyplašené aj pri sledovaní filmu Biely tesák sedí na posteli oblečená vo vyzývavom latexe ako perverzná domina. Pred ňou na stoličke pri posteli zviazaný nejaký nahý padrláčik, ktorý hľadel na mňa nechápavo ako Mazurek na Metrix.
Už sa obaja začínali nadychovať k nejakému vysvetleniu keď som si dal ukazovák na ústa a rázne som zasyčal
-Pssst. Nič nechcem počuť.
- Poď ku mne. Vyzval som svoje rozkošné žieňa.
Bez slova sa zosunula z postele, napravila si prsia v latexe a pristúpila na meter. Chytil som ju za jej tenký krk a pritiahol si ju k sebe. prisal som sa k jej namaľovaným sýto červeným perám. Cítil som ako jej zo srdca razom odpadla ťažoba neistoty.
-Tak čo samička dostala si chuť sa pohrať so zajačikom?
Nič nepovedala len tlačila svoje pery na moje, aby som toľko nehovoril.
Odtiahol som ju.
-Vrav, keď sa ťa pýtam.
Len sklopila zrak a zašepkala
-Trošku.
-Tak teda trošku? Trošku sa pohrám s Vami ja!
- Prines si z okna povraz, korbáč štipce a análny kolík.
Bez slova sa otočila a položila na posteľ všetko podľa inštrukcií.
-Ten tvoj panáčik je dáky nesvoj a poblednutý. Čo si s ním vystrájala?
-Nič, len som ho stihla priviazať ku stoličke.
Otoč sa a roztiahni nohy!
Stála pred panáčikom, on na ňu civel zo slinou na perách, tak som ju zozadu silno objal stlačil jej vytlačene prsia a jedným prstom skontroloval vlhkosť je večne nadržanej pičky.
-Si len moja samica! Rozumieš?
Vydýchla s úľavou a pokývla hlavou.
-Áno môj pane. Celá patrím len tebe, len tebe. Šepotom si opakovala, tak aby som to počul.
- A čo tento tvoj panáčik? Čo by chcel?
Obrátil som sa na neho.
- Ešte asi nezažil takú krásnu nadržanú samicu čo?
- A chcel by si okúsiť ako vonia a ako chuti jej mastná nadržaná úzka pička?
- Áno pane. Odvetil váhavo.
- Houby z voctem panáčik. Na takú ty ešte nemáš.
- Ale vieš čo? Dostaneš malú ochutnávku.
Hodil som EMM na posteľ. Vykasal trochu kratučkú latexovú sukničku Boli pod ňou navlhnuté čipkované tangáče. Chytil som ich za šnúrky a mykol oboma rukami. V momente sa roztrhli na dva trojuholníčky. Vzal som oceľový análny kolík ukončený farebným diamantom a strčil ho rázne do voňavej dierky. Tangá som namotal na najtenšiu časť kolíka a pristúpil k panáčikovi. Pozeral na mňa s vytreštenými očami cez vystrihnuté otvory na papierovej siete čo mal stále na hlave.
- Otvor hubu. Neprotestoval. Dal som mu celý kolík aj s tangáčmi do úst. Vzal som lepiacu pásku a pre istotu som mu ich prelepil, aby sa nepokúsil ju vypľuť.
- Cítiš tú úžasnú vôňu neopakovateľnú chuť MOJEJ pičky? Lebo to je len a len moja a nik nemá právo sa jej ani čo len dotknúť.
Otočil som sa k EMM, vzal ju za ruku pritiahol si ju a silno objal.
- Si len moja samica.. nikdy na to nezabúdaj.
- Áno pane. Som len tvoja. Celé ti patrím.
Vzal som z postele pozvraz a ona už vedela, čo bude nasledovať. Zbožňovala keď som si ju zviazal, tak aby bola úplne bezmocná, aby bola hračka mojich túžob a vnímala len rozkoš ktorú som jej pri tom poskytoval. Uviazal som jej obojok, zviazal prsia a nakoniec urobil sedák tak aby povrazy sa dotýkali jej nadržaných pyskov.
Keď som bol hotový kývol som na ňu aby si kľakla. Rozopla mi nohavice a vybrala si svoj kokot. Vie, že je len jej a že jej poskytuje rozkoš akú nikdy predtým nezažívala. S takou chuťou si ho vzala do úst ako by to robila po pol ročnom pôste. Ohromná slasť mi v momente prešla celým telom až sa mi skoro podlomili kolená. ----

- Zbožňujem to keď ma fajčíš ako nadržaná samica.
Jednou rukou mi pritom honila vtáka pri koreni a ten mi išiel prasknúť o rozkoše.
- Vytrtkaj mi moje ústa pane. Chcem aby si mi ich poriadne tvrdo vytrkal.
Ľahla si na posteľ hlavou k okraju a pootvorila ústa. Pristúpil som k nej, pritlačil jej rukou hlavu silno o posteľ, aby sa nemohla ani pohnúť a strčil jej svojho nadržaného stoporeného ftáka do úst po samý koreň, až ju naplo. Začal som jej šukať tu jej rozkošnú malú pusinku a pritláčať jej vajcia na tvár, až skoro nemohla dýchať. Viem že ju to tak strašne rajcuje, že je za chvíľku urobená.
Bola neskutočne mokrá a zagebrená od vzrušenia. Sklonil som sa k nej a začal ju lízať. Vylízal som si dôkladne svoju chutnú dierku úplne do sucha. Urobil so hák z dvoch prstov a vsunul jej ich do piči tak, aby som nahmatal jej zdurený bod G. Viem že zbožňuje keď jej ho dráždim a po pár ťahoch to nevydrží a začne sa zvíjať a z jej pičky začne striekať neskutočná fontána. Tá triaška a trvá niekedy celé minúty a nechce aby som skončil. Chrčavým hlasom a vyšpúlenými perami nástojčivo opakuje
-Ešte, Ešte... Ešte chceeem.
Začína ju triasť rozkoš z blížiaceho sa orgazmu. Na hrdle jej navrú všetky žily a z plného hrdla spustí tu najkrajšiu symfóniu s vysokým AAAAAAAAAAAA
Až nakoniec od vyčerpania plná vyplavených endorfínov zostane nehybne ležať, vzlykať a lapať po dychu. Vtedy si ju silno priviniem do svojej mohutnej náruči a prežívam s ňou tie najúžasnejšie momenty na hranici 7 neba. Celým telom jej doznievajú svalové tyky z uvoľnenia po orgazme. Pomaly sa utišuje dýchanie a spomaľuje pulz . V tom momente mám v náručí tú najúchvatnejšiu ženskú bytosť aká na svete existuje. Zbožňujeme tieto chvíle, ktoré patria len nám a ktoré nám nik nemôže vziať. Veľakrát takto zaspíme a zobudíme sa po hodinke so širokým blaženým úsmevom. Aj teraz by sme asi najskôr zaspali, keby sme si neboli všimli Panáčika, ktorý sa mrvil na stoličke ako by sedel v osom hniezde. Vtáka mal stoporeného na prasknutie z úst sa mu popri análnom kolíku valili sliny.
- Čo s ním urobíme obrátil som sa s otázkou na EMM.
- Rozviaž mu ruky nech si chudák môže aspoň vyhoniť, veď z toho zážitku mu prasknú gule.
- Nie... ty si ho rozviaž. Vezmi si kameru a nafilmuj si ako sa pred tebou urobí na svoju hruď.
- Prikývla, vstala a podišla k nemu bližšie.
- Teraz ti rozviažem ruky a vyberiem roubík.
- Ty si predo mnou vyhoníš to nadržané péro a ja si ta budem natáčať.
- Chcem počuť tvoje vzdychy, celý tvoj priebeh rozkoše až po hlasný výkrik pri orgazme, tak ma nesklam, lebo ten kolík ti tentokrát strčím tam kde patrí.
Panáčik, len prikývol hlavou, že rozumie. Vzal svojho nadržaného ftáka pevne do ľavej ruky a začal prevracať oči od slasti. Určite sa mu premietalo pred očami to divadlo, ktorého bol pred malou chvíľou svedkom. Po pár rýchlych honivých ťahoch už vzdychal ako nadržaný žrebec, ktorý má pred sebou nadržanú kobylu no zatiaľ sú spustené mreže a tak na ňu nemôže skočiť. Z hrdla sa mu valili stony a ruka behala čím ďalej tým rýchlejšie. EMM sedela opretá o mňa na posteli a natáčala si tú krátku jednoaktovku s jedným hercom.
Ten sa odraz vzopäl na stoličke stlačil si svoj kokota pevne pri žaludi. V zapätí ho uvoľnil a začal na seba striekať produkt svojich nadržaných plných gulí. Z hrdla mu vyšlo niečo ako rev indiánskeho kmeňového náčelníka ktorý práve skolil bizóna. Potom sa už prériou niesli len opar z pachov uspokojených ľudských tiel.
Kamera, klapka, The END