Keď príde elektrikár (súťažná)

7. 3. 2021 Rasto_svk

Pred pár týždňami sa nám stala crazy vec. Na sobotu sme sa s manželkou dohodli že sa pohráme. To znamená že celú sobotu je moja otrokyňa. Ráno mi nepripravila raňajky presne podľa pokynov ktoré som jej večer nechal na stole tak som ju priputal v obývačke do kríža. Ruky som priviazal k háčikom v strope a nohy o skriňu a komodu. Takže stála pekne natiahnutá do X. A následne som jej oznámil trest - 20 výchovných na zadok s opaskom. Pri 15 rane a výkriku zazvonil zvonček. Obaja sme sa zľakli. Išiel som sa pozrieť. Stal tam chlapík. Otvoril som dvere.
- dobrý deň, ak máte chvíľu zapojil by som vám optiku.- celú ulicu zapájali nejakou zvláštnou postupnosťou a už vôbec som netušil že robia aj v sobotu ale meškajú už pol roka a napadlo ma že môže byť sranda keďže manželka tam vysí vystavená na milosť. Elektrikár musí ísť do kuchyne kde je modem. Pustil som ho dnu a kým sa vyzúval rychlo som zatvoril dvere do obývačky aby manzelku nevidel. Stála priamo oproti dverám takže stačí trochu a bude ju vidieť. Ukázal som mu kde je modem a pustil sa do práce. Ja som šiel za manželkou. Hneď ako som zavrel dvere spustila na mňa aby som ju okamžite pustil.
-Čo si to dovoľuješ? Dnes si moja otrokyňa. -
-ale je tu elektrikár- zaprotestovala. Zobral. Som rubrík zapchal jej ústa.
-Za tie protesty budeš pykať.-  Pootvoril som trochu dvere a mrkol na manželku. Dobre vie že odteraz bude každý zvuk počuť elektrikár. Zobral som svorky na bradavky, postavil s pred ňu a ukazal som jej ako ich uplne uvoľňujem. Manželka vypleštila oči. Má veľmi citlivé bradavky, na najslabší stisk ju to veľmi bolí kňučí pri tom ako mačka v škripci. Keď som sa priblížil k bradavke krútila hlavou a v očiach som videl prosbu a strach. Bradavky mala vztýčené takže som jej vedel ľahko cvaknúť svorku. Hneď ako som ju cvakol a pustil manželka sa začala vrtieť čo jej laná dovolili ale vydržala ticho. Videl som ako s tým bojuje ako ju to fakt bolí ale pomaly si na bolesť zvyká. Prešiel som jej rukou po kundičke a hneď mi bolo jasné že si to užíva. Bola celá mokrá. Bolesť nemá veľmi rada ale šialene ju vzrušuje. Taký paradox. Zobral som vybračnú hlavicu a lepiacou paskou jej prilepil na stehno aby jej masírovala klitoris. Zapol som ju na stredný výkon. -Idem sa pozrieť ako mu to ide počkaj ma tu- manželka začala hlasnejšie dýchať až trošku vzdychala.

Pootvoril som dvere a prekĺzol cez nich aby nič nevidel ale.nezatvoril som len privrel. Zaujímalo ma ako a čo je tu počuť. - Ako to ide?.. Inak môžme si tykať? Obaja sme mladý.-
-Jasné, dobre to ide. Teraz musím odbehnúť zazvárať vlákno do skrinky vonku. Za chvíľu som naspäť.-
-V pohode, dvere budú odomknuté takže sa bez problémov vrátiš.- vysvetlil som mu. Zobral si  pár nástrojov a vyšiel von. Vrátil som sa k manželke a nechal otvorené dvere takze presne videla az do chodby. Ak by sa vratil tak sa pozerajú presne na seba. Manželka bola kúsok od orgazmu a len sa držala aby ju nepočul. Vypol som vybračnú hlavicu a zložil som jej svorku z bradavky. Hneď na to zjojkla. Nevydržala to. Zložiť ju po dlhšom čase bolí viac ako ju založiť. Zobral som opasok a vravim: -Takže myslím že nas prerušil pri treste. Kde sme to skončili?- pýtam sa a manželka len niečo zamumle cez guličku v ústach.
-Ak si to nepamätáš tak ideme odznova-  zavrtela hlavou na znak nesúhlasu. Postavil som sa za ňu napriahol sa a prásk. Manželka sa prehla a hlasno zastonala. Pozrel som sa cez okno a sledoval som elektrikára či je stále von pri skrinke. Pridal som dalších päť. Zadok už mala poriadne červený a bola poriadne hlučná. Pozrel som von, elektrikár stále pracuje. Pridal som ďalších päť. Skontroloval som elektrikára a pridal ďalších päť. Manželka už bola veľmi hlučná a elektrikár vonku telefonoval takže mu to chvíľu potrvá. Zapol som manželke vybračnú hlavicu nech si užíva. Celá tá situácia ma neskutocne vzrušovala. Tak na hrane že nás niekto prichytí sme nikdy neboli a to sme skúsili už kadečo. Chytil som svorku na bradavky. -Teraz si užije druhá- manželka opäť protestne vrtí hlavou no aj tak som tu avorku založil. Manželka veľmi hlasno zvískla. Zobral som jazdecký bičík a začal som jej bičovať bradavky. Vždy keď som jej udrel po bradavke so svorkou tak úplné pišťala. Ako som sa snažil ta svorka držala veľmi silno a nedarilo sa mi ju bičíkom odpáliť. Keď som sa poriadne napriahol že ju zrazím dole tak začala poskakovať a niečo mumlala. Šľahol som ju a perfektne trafil. Svorka odletela ale manželka bola úplne ticho. Nechápal som zvyčajne sa po takej rane rozplače. A vtedy som si spomenul na elektrikára. Úplne som na neho zabudol ako som bol vzrušený a užíval si to. Otočil som sa a on tam stál.

-prídem neskôr alebo sa môžem pridať?- opytal sa. Pozriem na manželku a ona ako zaseknutá.
-má dostať ešte štyri ostré na zadok- a podal som mu bičík. Sám som nechápal čo som práve urobil. Zobral ho prišiel bližšie a prezrel si manželku. Približne 160 cm vysoká, bruneta s pevnými trojkami prsiami a športovou postavou. Chápem ho že sa hneď pýtal či sa môže pridať. Obaja sme čakali čo bude. Elektrikár jej prešiel rukou po tvári, zotrel slzu a upravil vlasy aby jej nepadali do očí. Rukou prešiel po chrbte až k zadočku, ktorý už svietil na červeno. Trochu jej postláčal zadok. Bolo vidieť že si vzniknutú situáciu užíva.
-moja priateľka nemá rada takéto hry. A mne to tak chýba. Napriahol sa a uštedril jej prvú takú opatrnú. Ani silnú ani slabú, nevedel čo si môže dovoliť. Manželka sa ani nepohla. Na druhej pridal. Bolo počuť ako to poriadne pleslo. Manželka nič nedala vedieť. Elektrikár jej začal prechádzať bičíkom po chrbte a zišiel po zadočku až medzi nohy kde jej začal dráždiť klitoris. Na manželke som videl že sa uvoľnila a začína sa jej to páčiť. Zrazu prudko vytiahol bičík a silno ju plesol po zadku. Okamžite sa jej urobil odtlačok na zadku. Manželkou trochu skublo ale ani hlások nevydala. Pri mne by už pišťala ale nechchcela sa mu povoliť. Zrazu jej niečo pošepkal do ucha. Netuším čo. Manželka sa ani nepohla. Postavil sa pred ňu a švihol bičíkom do vzduchu veľmi silno. Zase jej niečo pošepkal a postavil sa za ňu ale trochu viac na bol. Napriahol ruku a nanečisto si vyskúšal švih a trochu upravil pozíciu. -môžem?- opýtal sa. Manželka prikývla a celou silou jej šľahol na zadok. Takú rano som jej nikdy nedal. Skríkla a začala sa metať na lanách až je povolili kolená a zvesila sa na ruky. Túto odtlačku mala na zadku ešte 3 dni. Elektrikár sa otočil ku mne a podal mi bičík. Ja som ho hodil na posteľ a uvoľnil som manželke ústa a pobozkal som ju.

-ošukaj ma už konečne- bola jej prvá rekacia. Odopol som jej ruky aj nohy a vytiahol som svoj penis. Okamžite si kľakla začala fajčiť. Elektrikár sa postavil tam kde som stál ja aby ma dobrý výhľad a vyzliekol si tričko. Bolo vidieť vyšportovanú postavu. Na montérkach sa mu jasne rysovala buľa. Jasné že sa mu to páči. Chytil som jej hlavu a začal trochu prirážať. Nie hlboko lebo to manželka nezvláda. Fajčí neskutočne a keďže som to nechcel predčasne ukončiť tak som ho vytiahol a otočil ju na štyri. Odpojil som jej vybračnú hlavicu aby nezavadzala. Vystrčila na mna ten krásny zbičovaný zadoček.  Tľapol som ju po ňom. -poď do predu- začala sa posúvať dopredu smerok k elektrikárovi. On sedel na gauči.
-Keď bude náš hosť chcieť tak ho vyfajčíš. A nie že mi urobíš hanbu. Nech to je najlepšia fajka akú kedy zažil.- elektrikár skoro okamžite odhodil montérky. Trenky mal. Napnuté ako taký stan. Manželka sa tam začala dobýjať. Ja som zatiaľ odbehol po análny kolík. Zaplním jej všetky dierky to už dlho nemala. Hneď som bol späť a manželka ho už lízala po celej dĺžke. Naniesom som jej trochu lubrikantu na zadný vchod a vytlačil análny kolík. Okamžite sa otočila a pozrela na mňa. Anál nemá rada. Cíti sa pri tom veľmi ponížene ale vie si ho užiť. Chytil som ju za vlasy a pár krát pritlačil elektrikárovi na penis.
-ty máš fajčiť a nehádzať na mňa pohľady-
Pridržal som jej hlavu na jeho penise takže nemohla dýchať ale nie príliš hlboko aby sa nepozvracala. Začala jednou rukou búchať do mňa tak som ju pustil a zhlboka sa nadýchla.
-hmm nevieš čo s rukami?- Zobral som karabinku a spojil jej ruky za chrbtom o úchyty na zapästiach. Takže bola na kolenách v predklone a fajčila elektrikára. Ja som sa vyzliekol a začal prirážať od zadu. Elektrikár ju chytil za vlasy a korigoval ju. Nemala už takú stabilitu. Tak som ju chytil za ruky a pridrziaval. Zrazu jej elektrikár chytio hlavu oboma rukami a začal veľmi silno a hlboko prirážať až do krku. Bolo vidieť že už bude. Moja manželka sa dusila a viditeľne ju napínalo. Kyvala mi prstami a sotva lapala po dychu. A v tom jej narval celý penis až po koreň do krku a urobil sa. Manželku naplo ale nejak to ustála. Elektrikár ustúpil a sadol si a oddychoval. Mňa to veľmi vzrušilo a tiež som začal poriadne prirážať. Jednou rukou som ju držal za putá a druhou som ju plieskal po zadku. Krátko na to manželka začala silno vzdychať a urobila sa. V podstate hneď na to som sa urobil do nej. A pustil som ju. Ľahla si na zem a vyčerpane oddychovala. Uvoľnil som je ruky. Vstala prišla k eleltrikarovi dala mu facku a povedala mu aby vypadol preč. Obliekol sa a pobral sa preč. Potom prišla ku mne pobozkala ma a povedala. -úplná pecka ale keď mi ten debil vrazil vtáka tak hlboko do krku a držal ma tak som nemohla dýchať a trebalo mi zvracať ale taký orgazmus som dlho nemala.- elektrikár odišiel a najhoršie bolo že nám nezapojil modem takže snad niekto v pondelok príde dokončiť čo začal.