Kancelárske uvoľnenie (súťažná poviedka)

24. 3. 2021 · 4 235 zhlédnutí amaterretama

Posledné týždne bola Zuzka akási iná. Vždy usmiata žena, ktorá rozumela každej srande a smiechom vedela vyplniť celú miestnosť, chodila do práce zachmúrená a bez chuti na rozhovory. V kancelárii sme sedeli iba ona a ja, bola bokom od hlavnej časti firmy, vedľa skladov, ktoré sme mali na starosť. Táto zastrčenosť nám vyhovovala, nikto nás nechodil kontrolovať a keď sme mali robotu spravenú, mohli sme v kľude vykeciavať.
Jedno takéto poobedie som využil príležitosť a spravil som nám obom kávu. Položil som šálku pred Zuzku, pritiahol ku nej stoličku, pozrel sa jej do očí a opýtal sa: "Čo sa deje, a nehovor nič, nemusíme hrať túto hru." Oči sa začali lesknúť, zhlboka vydýchla a spustila: "Rozvádzam sa, kurví sa už rok, chápeš? Sme spolu 20 rokov a jemu príde na chuť nejaké pičisko zo sídliska. Keby aspoň nejako vyzerá, vychrtlá, nechutná blondínka!" Prišlo mi ju úprimné ľúto, boli spolu od jej 23. rokoch, najlepšie roky života trávila s ním a výchovou ich detí.

Taký je však život, chlapovi sa zachcelo ochutnať inú kundičku a pritom ide nejaký prsteň na ruke bokom. Musel to urobiť iba kvôli nude, Zuzka je fakt kus. Pamätám si, keď som nastúpil ku nej, pravidelne som si ráno musel v sprche vyhoniť, aby som sa v robote vedel aspoň ako tak sústrediť. Odo mňa je nižšia iba o pár centimetrov a keď si obuje podpätky na tie svoje žilnaté chodidlá, sme skoro zarovno seba. Rada nosí legíny, šaty, čierne silónky a vystavuje na obdiv svoje bujné poprsie. Chcel som povedať koziská. Nie je žiadna kosť a koža, správne tvarovaný zadok a tie nohy, bez preháňania by sa nimi mohla živiť. Pokožku má bledú, polovicu leta chodila červená a potom zas ostala biela, jej to však pristalo. Bola v nej obrovská ženskosť a aj keď som o skoro 15 rokov mladší od nej, brala ma viac ako mladé baby.

Týždne pribúdali a rovnako sa začal zlepšovať jej stav. Pomaly sa už s tým zmierovala, začali si dávať na poriadok finančé záležitosti. Bol som skoro presvedčený, že to časom prekusne a odpustí mu, ona však neustúpila. Rozprávali sme sa o novinkách každý deň, tešilo ma akú mala ku mne dôveru. Tiež ma tešilo, že sa čím ďalej tým viac von otepľovalo a potrebovala si dokazovať, že je stále ženou. Dokazovala si to svojím oblečením. Ranné honenia v sprche boli intenzívnejšie.
Rušil sa jeden malý sklad a predtým bolo nutné urobiť inventúru. Cez týždeň na to neostal akosi čas, tak sme sa dohodli, že prídeme do práce v sobotu ráno, rýchlo to spravíme a máme kľud. Nepotrebovali sme asistenciu skladníkov, jednalo sa iba o sklad pre IT, žiadna špinavá práca, iba všetko dobre zapísať.
Do kanclíku som prišiel ako prvý, dával som variť vodu a v tom prišla aj Zuzana. Počul som jej opätky klepkať už z chodby. Vošla vo vysokých čiernych lodičkách na boso, čiernych legínach a pásikavej blúzke, ktorá jej zakrývala zadok, avšak pri prehnutí som videl všetko. A vedel som v akej prdeli som, pretože som si ráno nevyhonil.

Inventúra prebiehala v poriadku, veľa sme sa smiali, občas došlo k nenápadným dotykom, dve hodinky ubehli a už nebolo čo robiť. Vrátili sme sa nazad do kanclíku. Sadla si za stôl a povzdychla: "Piatok bez zábavy, dnes nemám tiež žiadne plány, potrebovala by som zas niečo zažiť." Tak toto musím využiť! Usmial som sa a opýtal: "Čo také? Čo ti najviac chýba?" Zasmiala sa a uhľa pohľadom. "Kolega môj milý, 4 mesiace neviem čo je orgazmus. " Krv sa mi začínala presúvať do rozkroku. "Sama si to nerobíš?" Otázku som na ňu vypálil hneď, nechcel som ísť do žiadneho hlbokého rozhovoru, chcel som odmenu za to, že som bol mesiace jej bútľavou vŕbou. "Ani nie, nie som ten typ, ja mám rada sex, zbožňujem keď som v mužovej moci a rada si pri tom zakričím." Ostala chvíľu ticho, postavila sa a dodala: "Ale čo, muža už prakticky nemám, mladosť v prdeli, môžem iba čakať, že sa na mňa niekto ulakomí." Vykročila smerom ku dverám, chytil som ju okolo pásu a pošepkal: "Takže máš rada, keď si v mužovej moci?" Druhou rukou som jej potiahol vlasy, ktoré mala v cope. Jemne ju to zabolelo, prižmúrila oči a pootvorila ústa.

Bozkávali sme sa asi minútu v kuse, pritiahol som si ju tesne ku telu, chcel som ju na sebe cítiť. Začala ma chytať za vtáka, najprv cez rifle, potom rozopla opasok a gombík, nedočkavo zvrchu strčila dnu ruku. "Dobrý nástroj." Stískal som jej polky a pritom mi honila, potreboval som prevziať kontrolu. "Čupni si a fajči ma!" Bez rečí tak urobila. Musela sa pridržiavať jednou rukou mojej nohy, aby udržala rovnováhu na lodičkách, druhou rukou držala vtáka pri koreni a hltavo fajčila. Žiadne ocuckávanie žaluďa, tlačila si ho hlboko a šľukovala akoby jej išlo o život. Bol som nadržaný ako králik, robilo mi dobre jej hltavé fajčenia a vzrušovali ma zvuky mliaskania, ktoré pri tom vydávala. Takýmto štýlom to dlho nevydržím a nemal som v pláne s ňou tak skoro skončiť. "Urob ma teraz, potrebujem vystriekať nadržanosť, aby som sa vydržal s tebou hrať." Postavila sa, tvrdo mi chytila vajcia, čuráka pod žaluď a krátkymi, intenzívnymi pohybmi zo mňa ťahala orgazmus. "Daj si ho nazad do pusy, urobím sa ti tam!" Ako na povel bola v pôvodnej polohe, nechal som jej vložený žaluď v ústach a dorobil som sa sám. Striekal som s výkrikom slasti, z kútikov úst je vytieklo trošku semena, ktoré však jazykom zahnala späť a všetko, ako poslušná kurvička, prehltla.

"Vyzlečiem si ťa." Rozopol som jej blúzku a hodil na stôl. Zjavili sa krásne prsia v bielej podprsenke, išla hneď dole za blúzkou. Prsia trošku klesli, stále však mali perfektný tvar. Bradavky mala veľké, od vzrušenia postavené ako dva štuplíky. Začal som ich cuckať, hrýzť a ťahať prstami. Mala pri tom zaklonenú hlavu a intenzívne vzdychala, mierna bolesť jej problém nerobila. Nevedel som sa nabažiť týchto krásnych melónov, bradavky boli už tvrdé ako kameň a nebolo kúska miesta, kde by som jej ich neolízol. "Sadni si do kresla." Presunula sa ku nášmu kreslu, ktoré sme mali pri stene, každý tam rád sedával, bolo veľké a hlboké, zachvíľu vás v ňom začal brať spánok.
Kľakol som si oproti nej, zodvihol jej nohu, vyzul lodičku a začal bozkávať chodidlá. Mala ich krásne žilnaté, prstíky nalakované na oranžovo, každý jeden som si dal do úst a cmúľal som. Môj vystriekaný čurák začal opäť pulzovať a naberať druhý dych. To isté som spravil s druhou nohou, začalo sa jej to páčiť a chodidlá mi začala pritláčať na tvár. Z jej náznakov dominancie som ju vytrhol prudkým stiahnutím legín až ku členkom. Prestala, stiahol som jej aj vlhké nohavičky, hodil som veci na zem a vo vzduchu zacítil čerstvú pičacinku.

Roztiahol som jej nohy, uložil ju hlbšie v kresle a rýchlo palcom preskúmal výrazný klitoris a dierku. Pičku mala veľkú, veľké pysky sa dali naťahovať, šťava tiekla a prsty sa kĺzali jedna radosť. "Vravela si, že nefandíš honeniu. Ukáž mi, ako si to vieš robiť." Zasmiala sa. "A načo si tu ty?", povedala posmešne. Chytil som ju za pravú ruku a priložil ju na kundu. "Hoň si pičku, dostaneš za to odmenu." Dráždila si klitoris, silno na neho tlačila a robila malé, krúživé pohyby. Občas si zašla jedným prsom dnu, zväčšovala intenzitu. Pridal som sa k nej, vrazil dnu dva prsty a tlačil smerom nahor. Asistovala mi dráždením klitorisu, dychčala hlasno a nohy sa jej začali vykrúcať. Odtiahol som jej ruku, prestal prstovať a zapojil jazyk. Olizoval som ju od klitorisu až po dierku, cuckal pysky, bol som po nej hladný ako nadržaný Jojo. "Daj sa na štyri, otrč sa mi odzadu." Vypučila na mňa zadok a pokračoval som v lízaní. Začali ma bolieť ústa, dostala dvakrát po zadku, aby sa viac vystrčila a hneď som dnu vopchal prsty. Natočila ku mne hlavu, pred tvárou sa jej zjavil opäť moj vták a presne vedela, čo má robiť.

Keď bol dostatočne postavený, išiel hneď do kundičky. Nemal som strach, v rozhovoroch mi povedala, že má teliesko, lebo si už nevie predstaviť ďalšie dieťa. Mohol som prirážať s čistým svedomím. Užíval som si pohľad na moje čuráčisko, ktoré sa stráca v Zuzkinom tele. Pysky ho obopínali, mľaskali každým prirazením o kúsok viac. Šukali sme pekne tvrdo asi päť minút. Vybral som vtáka, naslinil si malíček a pomaličky ho vopchal do análu, iba tak pre kontrolu. Mrnčala a začala sa mi odďalovať, potreboval som doručiť trošku bolesti, aby si viac užila slasť. Dostala preplesk po zadnici a otočil som ju na chrbát. Nohy som si pritlačil na moju hruď a zasunul vtáka. Bola pekne rozrobená, stačila už iba chvíľa, aby sa jej dostavilo odmeny. Šukal som, čo mi sily stačili. Vajcia plieskali, kudna čvachtala, Zuzanka vzdychala - už chýbal iba Mozart a mohla byť na svete ďalšia symfónia.

Kundička sa začala zužovať, doslova ma požierala a to bol znak vrcholu dňa. Neviem ani ako opísať jej orgazmus. Naplno otvorené ústa, vyvrátená hlava, trasúca sa noha. Bolo cítiť, ako zo Zuzanky ide uvoľnenie, potvrdila to jasne zreteľným vyjadrením: "Kurva, konečne!"
Po chvíľke spamätávania sa, padla pozornosť na môj kolík. Posunula sa na kraj kresla, ľavou rukou masírovalá vajcia, pravou tvrdo honila a ústami sala zo mňa zvyšky života, ktoré mi ešte zostali. "Už budem, na kozy....na kozy chcem striekať!" Lapal som po dychu a už ma honila nad kozami, orgazmus bol silný. Bolel a zároveň ma od slasti až začal svrbieť žaluď, po vystriekaní som ho musel vraziť späť do úst, aby ma saním ukľudnila. "Kurva!" Aj v pocitoch sme sa zhodli.
A čo po takomto zážitku? V príncípe nič. Obliecť sa, začať rozhovor o nejakej chujovine a ísť si každý po svojom. Rozmýšľať doma nad tým, ako sa chovať ďalšie dni, či to bola jednorázovka alebo z toho rozvinúť pravidelné uvoľnenia. V prvom rade si však treba užívať, užívať si pocit, že sa to stalo. Uvoľnil som a bol som uvoľnený, koľko málo stačí k radosti.