Ceske dráhy

12. 4. 2021 HavirovHonza

Dnes, vic nez jindy, mam touhu podelit se s vami o pribeh z vlaku. Urcite se jiz ptate, kdo, kdo, kdo? No, samozrejme ja, a na zbytek si pockejte.
Byla to jizda jako mnohokrat jindy, z plzne do ostravy a protoze byla nedele vecer, moc lidi nejelo. Hned v plzni na nastupisti jsem si vsimnul krasne vysoke pruvodci, a ja se na tu cestu zacal tesit. Vybral jsem si volne kupe, a pohodlne se usadil. Kdyz prisla pruvodci, snazil jsem se laskovat, ale jeji tvrdy vyraz a odmerenost mi jasne rekla, tak tady dneska ne. Smutne jsem si sedl k okynku, rukou si prohrabl rozkrok abych se uklidnil a koukal jsem ven.
V praze jsem prestupoval, a misto pendolina zase rychlik. Zaberu rychle kupe, ale nebylo treba chvatat, vlak byl prazdny. Teda, nebyl prazdny uplne, pochvilce pristoupila divka, drobna, malinka a podstatne mladsi rikal jsem si. Ne ze by nebyla hezka, ale do kriminalu se dostat opravdu nechci.
"Mas tady volno?" Drze se zeptala, a nez jsem stihl cokoliv rict, sedela primo naproti mne. Poroztahla nozky a bylo videt, ze pod sukni uz nic nema. Otocil jsem hlavu pryc a v duchu jsem premlouval sam sebe, abych nic nedelal
"Ja vim, co jsi po te vypravci chtel" "mlsny kocour neni tak pruzracny jako ty. " pokracovala v monologu. " sledovala jsem te celou cestu, a po tvem tretim sahnutim si do rozkroku jsem musela taky, ale mam vyhodu, mam sukni a nemam kalhotky" prizvedla nohy a poroztahla je jeste kousek. Nestacil jsem se divit, ani jak je drza, ani jakou ma vubec odvahu, a hlavne, jak me prokoukla. Pomyslel jsem si svoje, cely nadrzeny jsem se schoulil co nejvice do rohu a jenom mlcel. Prisel pruvodci, mlcky jsme ukazali listky a ona mi podavala obcanku se slovy, ze uz mela 18. Kouknul jsem zbezne na obcanku, spocital si roky, zatahl zavesy a uz jsem klecel zaboreny v tom nadhernem mladem vonavem a hlavne vlhkem klinu. Byla tak mokra a tak sladka, vubec jsem nechtel prestat, ale hned po prvnim orgazmujsme si role vymenili. Hezky me rozkourila(ne ze by musela, stal jsem v pozoru uz od jejich prvnich slov) postavila se a otocila zady. Jeste jsem vyuzil prilezitosti a rychle ji proliznul mela obe dirky naprosto pripravene. Ano, obe! Tak vasnive a nespoutane jsme soulozili, ze jsme navstevnika kupe spozorovali az kdyz rekl pardon a zavrel dvere. To me tak rozrajcovalo, ze jsem ji otocil a temer okamzite po oliznuti zaludu zacal strikat.vsechno to nalezite a lacne stravila a usadila se na sedacku. "Rychle rychle, jeste me lizej nez nekdo prijde" poslusne jsem zaklekl a zacal lizat. Trosku jsem si pomohl prsty a kdyz me celwho pocakala taky, ozvalo se hlaseni o stanici. Rekla mi dekuji za hezkou a divokou jizdu, tady vystupuju. Srovnala si sukni, dala mi pusu a v tichosti odesla.
Myslim, ze od te doby me cestovani vlakem zacalo bavit, a vzdy cekam, co se mi prihodi.