Náhoda neexistuje

17. 4. 2021 -Len-ja-

Vracal sa domov z poľovačky, bol už celkom neskorý večer. Do toho sa spustil silný dážď. Veľmi nerozmýšľal, len sa už tešil, aby bol doma, dal si horúci čaj, napustí si vaňu, telo mal celé premočené a zima ním lomcovala. Blížil sa k domu, keď ju stretol pri krajnici, zúfalo sa snažila odomknúť auto, ale veľmi sa jej to nedarilo, čiže vôbec ....Veci na sebe mala snáď premočené viac než on, triasla sa od zimy. Podišiel k nej, spýtal sa aký má problém, chcel jej pomôcť, veď v tomto počasí byť vonku je ako za trest. Cetrálne zamykanie nereagovalo, ani kľúčom odomykanie na priamo dvere neotvorilo. Chvíľku premýšlal, navrhol jej, nech sa ide k nemu vysušiť a zohriať, že určite na niečo prídu.

Prekvapenie na jej tvári bolo čitatelné, ale nakoniec sa potešil, keď jeho pozvanie prijala. Dom mal len na pár krokov od nich, netrvalo preto dlho a už dával variť čaj. Ponúkol jej kúpeľňu, poskytol jej pár svojich suchých vecí, aj keď väčších rozmerov, ale teraz jej to bolo jedno. Mala premočenú každú nitku, každú bunku na sebe. Čaj na stole pomaly vychladol a ona stale neprišla z kúpeľne. Zmocňoval sa ho zvláštny pocit, šla sa len vysušiť a prezliecť, napadlo ho, že chvíľu počuť tiecť vodu. Myslel si, že sa zohriala v sprche a príde si dať čaj. Počkal ešte pár minút a nedalo mu to. Zostal naozaj nervózny, že neprichádza. ˇČo ak sa jej niečo stalo, čo ak ... lomcovali ním myšlienky.

Jemne zaklopal na dvere, počkal....ticho, Zaklopal znova, trochu silnejšie, počkal....ticho. Zopakoval klopanie, no odozva stále žiadna. Chcel vojsť no aj nechcel ale strach, čo sa mohlo stať boli silnejšie, stlačil kľučku, dvere sa otvorili. Očami prešiel po miestnosti, zastavil sa keď ju zbadali. V danom momente nevedel, či je to sen, či realita ale bola tam. Ležala vo vani, telo mala skoro celé ponorené vo vode. Vykúkalo jej len jedno koleno, ktoré mala pokrčené a opreté o vaňu. Voda jej neschovala ani väčšie dvorce a bradavky na prsiach. Hlavu mala síce odvrátenú od neho, ale bol si istý, že zaspala. Pokojné dýchanie, telo bez pohybu tomu nasvedčovali....

Stál vo dverách, pohľad z nej nevedel odtrhnúť, prechádzal po nej očami od hlavy až po päty a späť. Nie len jeden, dva krát, nespočetne veľa krát. Jej telo bolo pre neho dokonalé, prezeral si ho stále dookola, mal v daný moment pocit, že nikdy nič krajšie nevidel. Bol ňou doslova očarený. Nevnímal ani keď sa pohla a voda zažblnká, prebral ho až jej hlas. "Chceš mi umyť chrbát?", usmieva sa na neho, ale nečaká na odpoveď. Posadí sa vo vani, natiahne k nemu ruku, dosiahla len na okraj teplákov, ale to stačilo, aby si ho mohla pritiahnuť k sebe. Stál pri vani, hľadel na ňu, no nič viac. Postavila sa, teraz bola výškovo asi ako on. Ruky mu položila okolo krku, zahľadela sa mu do očí.

Vtedy ako by ho blesk trafil, precitol. Jeho ruky ju objali okolo pása, perami sa zmocnil tých jej. Nie jemne, ani hltavo, skôr živočíšnou vášňou by sa to dalo nazvať. Každým dotykom jazykov v ňom vzrušenie rástlo viac a viac. Určite to pocítila aj ona, keďže sa mu tepláky opierali o jej stehná. Pevne ju chytil za zadok, nadvihol ju. Automaticky dala nohy okolo jeho pásu. Vôbec jej nevadí, že je celá mokrá od vody, veď ani jemu to nevadilo. Otočil sa s ňou, prešiel pár krokov a posadil si ju na práčku. S bozkávaním neprestávali po celý čas, len jeho ruky už neboli na zadočku, prešli na prsia. Hladil a masíroval ich, Jeho veľké ruky ich celé skryli. Prsia nemala obzvlášť veľké, no nikdy ich veľkosť neriešila a nikto sa na ne nikdy nesťažoval.

Aj keď vzrušenie by sa dalo v miestnosti krájať, uvedomila si, že má stále na sebe tepláky a to jej v danú chvíľu veľmi prekážalo. Preto rukou prešla na jeho pás, potiahne za šnúrku, uvoľní ju a tepláky nechá volne spadnúť na jeho členky. Rukami prejde na jeho odhalenú časť tela. Nemusí dlho hľadať, čo tepláky odhalili. Pevne ho zovrie do dlane, druhou rukou prejde po špičke žaluďa, Pár kvapiek, čo tam pocítila z neho zotrie a až v tomto momente ho prestane bozkávať. Nechápe, čo sa deje, ale keď uvidí ako si prsty jednej ruky začne olizovať, uvedomí si čo sa deje.

"Chutíš výborne.", usmiala sa na neho, "ale to mi nestačí". Ani to poriadne nedopovedala a už kľačí pred ním. Jazykom mu prechádza po stehnách až k vajciam. Pošteklí ich, nasaje do úst, pohrá sa s nimi, no nie len s nimi. Rukou mu popri tom honí penis. Podlamujú sa mu kolená, Preto sa rukami oprie o práčku, na ktorej ona pred chvíľou sedela. Ten pocit jej moci nad ním sa mu veľmi páči, ale to nevedel čo bude pociťovať ked sa ústa a ruka vymenia. Už pri prvom kontakte penisu a jej pier, privrel oči, Ústa sa mu samé od seba pootvorili a na celú kúpeľňu bolo počuť jeho vzdychanie. Ak by sa práve na ňu pozrel, videl by, že jej to vyčarilo úsmev na tvári a zrýchlila na intenzite a nielen to. Najskôr cmúľala len žaluď, no pridávala aj ďalší a ďalší kúsok, až sa jej penis stratil v ústach celý. Ruku jej položil na hlavu, jemne zatlačil, pochopila čo sa bude diať a nechala ho. Bral si jej ústa, zrýchľovať na rytme.Využila tento moment, pevne ho chytila za zadok a jednou rukou sa mu hrala s vajciami.

Vedel, že musí prestať inak by mala plné ústa semena a to ešte nechcel. Chytil jej hlavu, spomaľoval až celkom zastal. Ruku z hlavy sa snažil presunúť na prsia, ale nedosiahol. Pokrčil sa v kolenách, aby ich mal na dosah a daný moment využil na to, aby sa dostal zo zovretia jej úst. Chytil jej prsník a jemne naznačoval, nech sa postaví. Obratom ruky si ju posadil znova na práčku, nohy jej na široko roztiahol a začal jej oplácať čo mu dopriala. Jazykom precízne prechádzal po vlhkých pyskoch. Klitoris mala nádherne veľký. Nasal ho do úst, cmúľal a to ju pekne rozparádilo. Oboma rukami sa k nemu pridala. Roztiahla si nimi pysky, urobila mu voľnú cestu pre jazyk. Aspoň ona si to tak myslela.

No neurobil podľa jej predstáv. Voľnú cestu využili jeho prsty, ktoré do nej začal pomaly zasúvať a jazyk sa stále venoval klitorisu. Vzrušenie sa u nej stupňovalo. Nohy už nedokázala mať volne spustené popri ňom, vyložila mu ich na plecia. V tejto polohe sa mu ešte o kúsok viac roztvorila, preto pridal ešte jeden prsty, nech je dostatočne vyplnená. V rytme jazyka a pohybu prstov trvalo už len malú chvíľu, telom jej lomcoval vrchol vzrušenia, dierka jej vypúšťala šťavu, akoby nikdy nemala prestať tiecť. Nasával koľko vládal perami a jazykom, no keď mal pocit, že sa to u nej ukľudňuje. Postavil sa a doslova do nej vrazil penis až po koreň. Tento krát nahlas zavzdychali obaja spoločne. Nohami ho objala okolo pása, bušil do nej ako o život. živočíšnosť bola silnejšia akoby si pomyslel a nechal ju volne sa prejaviť.

Nohami si ho silno objala, nech ho cíti čo najhlbšie. Objala ho aj rukami okolo krku. Jazykom hľadala ten jeho. Bozkávanie už bolo hltavé. Úplne dokonale sa hodilo k ich divokému tempu, pohybom a vzdychom. Ak by niekto práve prišiel do miestnosti, mal by pocit, že práčka je pustená a práve žmýka, no nebolo tomu tak. Telá spomaľovali pohyb, bol to náznak toho, že sa blíži vrchol. Spomalili, ale každý pohyb bol intenzívny, čiže pomalší no silnejší, Videl a cítil na nej, že je na tom rovnako ako on. Už len raz, dva pohyby a semeno jej vypĺňalo sťahujúcu sa dierku. Pohyby sa pomaly ukľudňovali, až celkom prestali. Nemusel ani penis vytiahnuť, sama dierka ho vypustila, skôr vytlačila zo seba. Po pár minútach hlasné predýchavanie prerušil jeho hlas, "Tak a teraz môžme ísť do tej vane spoločne". Venoval jej úsmev, vzal ju do náručia a bez odpovede si ju do nej aj odniesol...