Večera

18. 4. 2021 Janicko03

Večera s Barborou je pre mňa sviatok. Erotický sviatok.
Barbora je drobná štyridsiatka s prsiami krásnymi dvojkami dvadsať ročnej športovkyne. A vlastne, aj jej zadoček je taký. Dokonalý, lákavý, šťavnatý... Jedna z veci, čo ma na nej neskutočne rajcuje je, že nepodľahla dnešnému módnemu trendu a jej pička je krásne chlpatučká.
Sme dohodnutí na siedmu večer, mám prísť pre ňu, som zvedavý, čím má dnes prekvapí.
Zavolala má hore , privítala bozkom, no nič viac sa nedialo. Žiadne dráždenie, žiadna provokácia. Človek by si myslel, že sme len dobrí priatelia.
Obliekla si však tu najkratšiu koženú sukňu, akú len mohla, topík na ramienkach, samozrejme, bez podprsenky.
O tom, že dnes si výnimočne dala nohavičky, som sa presvedcil keď nastupovala do taxíka. Biele... Ostro kontrastovali s čiernou sukňou a zahliadol som aj pár chĺpkov. Neponáhľala sa totiž, dať stehná spolu.
V taxíku ma priviedla do rozpakov, keď sa nahlas opýtala, či mi smie pobozkať penis. Taxikár zbystril pozornosť a často som zachytil jeho pohľad v spätnom zrkadle. Kontroloval, či Barbora nezartuje. Keby ju poznal, vedel by, že nie. Ona totiž nečakala na moju odpoveď. Vytiahla môj polotvrdy penis a vzala si ho do úst. Vedela , že taxikár sa díva, nemusela sa presvedčiť, tešilo ju to a vzrušovalo. Mňa ešte viac, penis bol okamžite tvrdý, vychutnával som si jej horúce ústa a šikovný jazyk. Skončila skôr, ako som sa mohol vystriekať do jej sladkej pusinky. Zospodu sa na mňa usmiala, zmurkla a povedala: " ... vydrž"
Čašník, ktorý nás usadzal k stolu, z nej nemohol odtrhnúť oči. Zvlast z jej nádherného zadočku. Všimla si to a predviedla sa mu hlbokým predklonom, pre spadnutú kabelku, pri ktorom sa jej sukňa vyhrnula tak vysoko, že videl ako krásne sú nohavičky zarezané do zadnej dierky.
Zabezpečila nám tým jeho pozornosť po celý večer. A samozrejme, potešila svoje exhibicionisticke ego.
Večera bola vynikajúca, rozhovor zábavný, plynulý a vzrušujúci. Nebola iba majster zvádzania pre oči, ale aj v rámci konverzácie. No najlepšie bolo, keď to spojila. Počas večere som často cítil jej nohu v mojom rozkroku. Poprosila ma, aby som sa rozopol a dráždila mi penis svojimi prstami. Bol som rozdrazdeny ešte z taxíka, užíval som si jej láskanie. Jej to však nestačilo. Na nôžku si naliala olivový olej a to klzanie bolo božské. Vyzivala sa v tom, vyzivala sa vo výraze mojej tváre... Jej láskanie má privádzalo do šialenstva, ona však vždy akosi vedela kedy prestať.
Keď prestala počas dezertu, videl som, ako si spustila ruky pod stôl a čosi s nimi robila. O sekundu som pochopil..
Dala si dolu nohavičky, priložila ich k môjmu nosu a položila ich na stôl pred seba, práve v momente keď jej prišiel čašník doliat víno. Pozrela na neho a s tým najsladším hlaskom povedala :"to je tvoje sprepitne, fešák...."
Čašníkovi stal penis celý čas, čo chodil okolo nás, bolo to vidieť, Barbora sa na tom náramne bavila. Keď si vzal nohavičky, díval sa pri tom na ňu a privoňal si.
Trochu som mu tie nohavičky závidel, pretože boli mokré a voňavé. Určite by som si ich odložil a sem tam sa k nim vrátil vo chvíľach samoty...
Domov sme išli tiež taxíkom, no museli sme naň dlhšie čakať. Barborku čakanie nebavilo, skrátila si ho tým, že ma dráždila rukou v mojom rozkroku a druhou na svojich bradavkách. Trvalo to len sekundu, poobzerala sa a už bola v širokom podrepe. Penis v ústach a......... Cikala mi na nohy! V tom okamihu som jej plnil tu rozkošnú pusinku svojim semenom. Môj orgazmus bol intenzívny, výstreky silné a prudké. Nestíhala všetko prehĺtať a semeno jej tieklo z kútikov úst na jej top, na prsia, kvapkalo na stehná, sukňu. Toto celé bolo záležitosťou pár sekúnd, kým sa vycikala. Vedela, ako to mám rád, a že v takých momentoch mi nezáleží na ničom okolo nás. Keď som sa spamätal, podal som jej vreckovku, aby sa utrela. Dívala sa mi do očí a stále v tom širokom podrepe si utrela svoju pičku a potom pusu.. na ostatnom jej akosi nezáležalo.
Kým prišiel taxík, vášnivo sme sa bozkávali a ja som si vychutnával dlaňami jej úžasný zadoček.....
A čo bolo doma....? Hmmm.... Snáď niekedy napíšem.... 😉