Susedké vzťahy

24. 4. 2021 · 11 814 zhlédnutí -Len-ja-

Od rána bolo horúco, vedela som, že v takýto deň si nespravím žiadne plány len sa uložiť na deku a budem chytať každý jeden slnečný lúč čo bude k dispozícii. Teplo, slnko, chytať bronz, to je to čo milujem a využívam každú časovú prílezitosť čo sa mi naskytne. V túto sobotu som súce chcela niečo okolo domu poriadiť ale slnko zvíťazilo, takže hneď ráno som si pri bazéne nachystala lehátko, olej, niečo na pitie a už som len ležala a slnila sa. Mám vo zvyku slniť sa celkom bez plaviek, ale počula som suseda chodiť po záhrade už od rána. Ak som sa nemýlila, mal narodeniny a pravdepodobne chystal posedenie na večer, takže som si nechala na sebe plavky.
Sused bol o pár rokov mladší ako ja, ale vždy ma to jeho smerom ťahalo. Hlavne pohľadom. Jeho mužné telo, silné ruky, dokonca aj pohľad mal na nezaplatenie. Vedela som, že ma priťahuje, práve preto som sa radšej správala viac odmerane a snažila si ho držať od tela. No nejeden krát keď som sa opaľovala a len započula jeho hlas, predstavovala som si ako prišiel ku mne, ponúkol sa ponatierať ma olejom. Jeho pevné ruky, boli zrazu tak nežné, že som sa pod nimi doslova roztápala. Páčila sa mi tá predstava čím ďalej tým viac a vždy som sa za ňu hrešila., no nakoniec som si to odôvodnila, že susedské vzťahy treba udržiavať a usmiala som sa nad tým. 
ečo, postavila som sa z lehátka, podišla ku plotu a chvíľu sledovala suseda, ako chodí po záhrade, nosí veci na stôl, prípravy mal v plnom prúde. Po chvíľke si ma všimol, položil taniere na stôl a už kráčal ku mne. "Ahoj suseda", prihovoril sa mi. Zalial ma pot, no od slnka to nebolo, Sledovala som ako zhypnotizovaná každý kúsok jeho  tela. Mal na sebe len kraťasy, takže mi ponúkal úplne dokonalý pohľad na neho. "Ahoj oslávenec", odpovedala som mu na pozdrav. "Potrebuješ pomôcť?", spýtala som sa keď už stál pri mne. "Vieš, že aj áno", neveriacky som počula jeho odpoveď. Nikdy sme sa nenavštevovali, prehodili tak pár slov a každý išli po svojom. Ani neviem prečo som sa to v tej chvíli spýtala. "Fajn, niečo na seba hodím a prídem", odpovedám na jeho súhlas, no hneď reaguje. "Načo by si sa obliekala, veď je teplo, len by ti to prekážalo" a už naťahoval ku mne ruky. "Poď, preskoč plot a môžeme to dokončiť." Neveriacky som na neho pozrela, no nenechala som sa prosiť. Chytila som sa jeho rúk a už som preliezala plot. Čo čert nechcel, noha sa mi zachytila o plot, doslova som sa na neho zvalila, čo vlastne nečakal a obaja sme spadli. 
Musel byť na nás zábavný pohľad, sused na chrbte, ja na ňom rozkročená ako žaba a jeho ruky pristáli rovno na mojom zadku. Chvíľu sme ležali bez pohybu, len s pohľadom priamo do očí. Musel cítiť ako mi bije srdce a ide mi z hrude vyletieť. Vôbec sa mi z neho nechce zliezť, ležala som ako prilepená. "Zábavu si môžeme nechať na potom, poďme makať", stlačil mi jednu polku zadku, po druhej ma jemne plesol a už ma nadvihoval. Nechápala som, čo to malo znamenať, nikdy sme si neboli tak blízky, ale nepríjemné mi to nebolo. Skôr by som neprotestovala, keby jho ruky boli v danom momente nezbednejšie a skúmali ma. Verila som, že nedokáže čítať myšlienky, bol by z nich asi prekvapený, len neviem či príjemne alebo nie. 
Prípravy nám išli od ruky, nemala som pocit, že nám to dlho trvalo, keď sused zhodnotil, že je to hotovo. Poobzerala som sa a nebolo to vôbec zlé. Posedenie myslím tak pre dvadsať ľudí, nepočítala som to presne, naaranžovali sme to na spôsob švédskych stolov, čo sa týka jedla a pitia. Hlavne sa bude grilovať a kto bude mať na čo chuť nájde nablízku. "Dáš si pohár vína?", vyrušil ma jeho hlas z hodnotenia našej spolupráce. "Nie, ďakujem, ešte je len poobede, na mňa je to skoro." , usmejem sa na neho, ale myslím, ž mou  odpoveď nebral vážne, keďže stihol naliať dva poháre vína a už kráčal ku mne. "Obed, neobed. Na moje zdravie si so mnou hádam pripiješ?" Sadol si vedľa mňa. Nedokázala som to odmietnuť, "Tak na to tvoje zdravie si s tebou pripijem", usmiala som sa. Pohár som vzala do ruky, štrngli sme si s pohľadom do očí," Na to tvoje zdravie jubilant" a odpili sme si. "Bozk nedostanem?"
Zostanem zaskočená, či som dobre počula. Snažím sa rozpaky nedať najavo, no jeho pohľad na mňa a úsmev značia, že som počula správne. Nedám sa len tak nachytať, "zaslúžiš si?", pýtam sa provokačne. "Keď mám tie narodeniny, zaslúžim si všetko", úsmev sa mu rozšíri ešte viac. Sedíme oproti sebe, začnem sa k nemu nakláňať, že ten jeden bozk predsa nebude nič znamenať a jemu to urobí radosť. Naklonil sa aj on ku mne, položil mi ruky na kolené, telom mi prešiel zvláštny príjemný pocit. "Nič, daj mu rýchly bozk, dopi víno a utekaj domov", vravela som si v hlave sama pre seba.  No v ďalších myšlienkach som už nestihla pokračovať.
Pery sa nám dotkli a čo som vôbec nečakala, pocítila som jeho jazyk. Nie že by som sa odtiahla, postavila a odišla, ale ja som skoro hltavo prijala jeho jazyk, prepletal sa s tým mojím. Šialené, pôsobil na mňa ako magnet. Nevedela som sa od neho odtrhnúť. Chytil ma zozadu za hlavu, tlačil si ma k sebe. Druhou rukou mi pomaly prechádzal po stehne vyššie a vyššie. Telo ma začínalo zrádzať, stehná sa trochu od seba odtiahli, dali mu tým najavo, že má voľnú cestu. Rukami som sa ho dotkla hride, telo mal horúce, cítila som z neho chtíč. Vtedy to bolo nechtiac, lakťom som sa mu dotkla rozkroku a pocítila väčšiu "hrčku".  Potešilo ma to, čo som znenazdajky dala najavo úsmevom pri bozkávaní. Postrehol to, potvorka jedna. "Vidíš, čo so mnou robíš?", spýtal sa ma, no bozkávať vôbec neprestával. 
Dotyk jeho ruky na stehne, vlastne už v mojom lone bol silnejší, žiadostivejší. Neviem ani prečo som sa nadvihla a presunula na jeho stehná. Sadla som si mu priamo na "hrčku" v jeho kraťasoch. Započula som "Aaaach" a trochu som sa na ňom pomrvila. "Ty si čertica", zašepkal. Rukami mi prešiel na zadok, nebral do úvahy, že by mu plavky zavadzali. Boli tangáčové, takže sa vedel priamo dostať kam len chcel. A on chcel priamo "ju". Zospodu mi ju hladil, naťahoval pysky, prsty mu miestami zašli do dierky. Prestala som sa úplne sústrediť. Zatlačila som sa mu na "hrčku" čo najviac, bozky už boli viac ako vášnivé. Živočíšnosť z nás sálala naokolo. Druhou rukou mi potiahol šnúrku na podprsenke, v sekunde boli moje prsia na slobode. Bradavky som mala tvrdé, vzpriamené k nmu, čo hneď pocítil na hrudi. 
Po prvýkrát ma prestal bozkávať, hlavu sklonil k mojim prsiam, bradavku vzal medzi pery, cmúľal , hral sa s ňou. Pritom som pocítila prsty hlboko v sebe. Drzala som sa ho jednou rukou okolo krku, hlavu zaklonila dozadu, rukou sa hrala s druhou bradavkou a doslova sa napichovala na jeho prsty. V tomto spojení a hranú sme zotrvali pár minút, keď hlavu zdvihol, pozrel na mňa, "Takto to ďalej nemôže byť", usmial sa. Nadvihol ma, nadvihol zadok a rukou si stiahol kraťasy. V tom moment som zistila, že to nebola leen "hrčka". Tvrdá pýcha, vystrelila z nohavíc ako šíp. Posadil sa naspäť, no ja som už nemala v úmysle sa posadiť. Pozrel na mňa prekvapene, čakal čo urobím. Zosunula som sa, nie na jeho stehná, ale ešte nižšie. Na kolená pred neho. Vzala pýchu silným stiskom do dlani, vyplazila jazyk a s pohľadom mu do očí sa približovala k špičke žaluďa. "Nieeee", zaznelo z jeho úst, no už bolo neskoro. Olízla som špičku, krúžila po celom žaludi, vychutnávala som si ho. Pár kvapiek som ochutnala a už ho pomaly nasávala celého medzi pery. 
Inštinktívne ma chytila hlavu a začal udávať rytmus. Nebránila som sa, bol to znak,pokračovať a moja druhá ruka smerovala na vajká. Masírovali ich, naťahovali. Vzdychy boli hlasnejšie a častejšie, čo som pochopila, že by sa patrilo na chvíľu prestať. Nadvihla som hlavu, sedel so zavretými očami, otvoril ich až keď som si znova sadala na neho. No už nie na stehná, ale rovno na jeho týčiacu pýchu. To už sme vzdychli obaja spoločne a nebolo to potichu. Dosadanie bolo pomalé, ale čo najhlbšie. Stratil sa vo mne celý. Nikam som sa neponáhlala, plne som si vychutnávala tento moment, opakovane som si pomaly dosadala. Pery a jazyky sa nám znova spojili vo vášnivé bozky. Ruky mi spočinuli znova na prsiach. Hral sa s nimi, masíroval. Priadla som ako malé mača. Telo bolo mimo moju kontrolu, plne odovzdané môjmu susedovi. 
Pravdepodobne mu nestačilo, že ma úplne opantal, mal nado mnou moc. Nadvihol ma, stale zasunutý vo mne, prešiel pár krokov, posadil ma na stôl. Nohy na široko roztiahol a začal do mňa nekontrolovane dorážať, To čo sa udialo v nasledujúcich minútach predčilo všetky moje predstavy s ním. Pevne mi držal nohy, každý príraz bol silnejší, divokejší. Myslím, že ma museli počuť vzdychať susedia aj na konci ulice. Nedokázala som sa kontrolovať. Zrazu spomalil, nohy mi pustil, objala som ho nimi okolo pása. Pohyby vo mne boli pomalšie no stále razantné. Telá sa nám chveli vzrušením a rozkošou až prišlo spoločné chvenie. Zatlačil sa úplne do mňa, nehýbal sa telom, len jeho pýcha vo mne intenzívne pulzovala a striekala do mňa všetko semeno, čo v sebe mala. To už som ju zovrela vnútornými svalmi dierky, zostala nehybne sedieť v kŕči, vychutnávala si spoločný vrchol. Po pár sekundách som povolila nohy okolo neho, spustila ich k zemi, pomaly ho zo seba vytláčala. Nahol sa ku mne, pobozkal ma s úsmevom. "Jeden darček mi nestačí", zašepkal mi do ucha. Pozrela som na neho šibalsky, "No máš okrúhliny, patrilo by sa doplniť darcek", usmiala som sa tiež. "Večer prídi, zabavíme sa", hneď na mňa reagoval. Pomaly som sa postavila, napravila plavky, kým si obliekal kraťasy. "Prídem", poznamenala som a dala sa na odchod, ale teraz už normálne cez bráničku, nie cez plot.