Láska má veľa podôb - súťažná

1. 5. 2021 · 2 012 zhlédnutí -Len-ja-

Nastal máj, lásky čas, no nemusí to byť o láske dvoch. Najdôležitejšia je láska samého k sebe a tým sa začala riadiť aj ona a to naplno.Všetko sa raz skončí, začne niečo nové, neviem či lepšie a či nebodaj horšie, no veríme v to lepšie. Tiež tomu verí, sklamanie ju naučilo veriť, aj keď už s veľkou opatrnosťou ale neprestala. Skončili chvíle keď sa k nej správal ako k princeznej, či možno ako ku kráľovnej. Nosenie v náručí, kvety, jemné, vrúcne dotyky. raňajky do postele, na čo si len zmyslela, po čom túžila splnil jej to do bodky. Nechcela koniec tohto stavu, opätovala mu všetko, ako prijímala tak i dávala, no nestačilo to a je koniec. Už nepocíti hebkosť jeho mužných rúk, vzrušenie pri každom dotyku pier, či jemnosť nenásytného jazyka. Tie chvíle, keď sa mu úplne oddala a nechala zo seba vypustiť poslednú energiu sú v nenávratne. 
Prišlo trpké sklamanie, nastalo ťažké obdobie, spracovania, zamyslenia sa, no určite poučenia sa do ďalších pádov a vzostupov. Neprestala sa mať preto rada, neobviňovala sa, potrebovala ísť ďalej, posunúť sa o krok vpred. Poddať sa smútku a ľútosti je veľmi jednoduché, no nikam to nevedie. Otriasla sa, hlavu zdvihla do hora a šla. Začiatky sú ťažké, nedala sa odradiť. Prázdne miesto vedľa seba nedokázala nahradiť, no vypĺňala ho ako sa len dalo. Nechcela nový vzťah, rozhodla sa upevniť ten najdôležitejší. Sama k sebe. 
Pod rúškom noci, objavovala svoje zákutia, prejavovala si svoje túžby. Predstavy rozvíjala bez zábran. Vynechala z nich jeho prítomnosť, nahradila ho samou seba. Rukami si prechádzala po rozhorúčenom, žiadúcom tele, končekmi prstov prechádzala od krku nižšie. Zavadili o psia, neobišla ich. Práve naopak, venovala im pozornost na každom kúsku. Prstami prechádza po tmavých dvorcoch, dlane zavadia o tvrdé bradavky. Prsty sa k nim presunú pomaly, nežne. Vezmú si ich do zovretia, láskajú sa navzájom. Doprajú si spoločne ten príjemný pocit vzrušenia a rozkoše. Citlivosť na svoje dotyky prežíva celým telom. žiada si ich stále viac. Každý ďalší dotyk bradaviek, jej ústa odmeňujú jemným vzdychom, tichším. 
Vie, že telo si žiada ďalšie dotyky aj na iných miestach, no jednu ruku na prsiach nechá. Končeky prstov vnímajú citlivosť pokožky na dotyky. Každou sekundou je vyššia. Na brušku sa pozastaví pri pupku. Pomaly krúži kol neho, telo sa vypína do výšky a znova klesá nadol, kým sa  prsty presunú ešte nižšie. Stehná doteraz opreté jedno o druhé sa od seba vzďaľujú. Doprajú jej voľný priechod k opustenej, neukojenej no žiadúcej dierke. Nedostane sa k nej priamou cestou. Stojí jej v ceste prekážka, ten malý drobný klitoris, čo pred chvíľou nabral na velkosti, citlivosti nehovoriac. Vedela, že mu chýba satie, cmúľanie, vlhké pohladenie. No snažila sa mu všetko nahradiť.
Prsty vsala medzi pery. jazykom ich navlhčila, vrátila sa k nemu. Hladenie bolo príjemnejšie, citlivejšie. Privrela oči, nechala prehovoriť telo a vzrušenie. Prstami krúžila po klitorise, jemne ho stláčala.  Dierka jej dávala najavo prázdno a samotu, žiadala si spoločnosť. Ruka jej to nedokázala odoprieť, prešla prstami na okraj dierky. Vlhko mala počuteľné, len sa jej dotkla. Nemala hneď v pláne ju vyplniť, no nezbedné prsty sa pri nej kĺzali a už boli dnu. Nestačil jej jeden, dopriala si hneď dva. Aspoň nejaké vyplnenie pociťuje. Oči stále privreté, ústa pootvorené. Vychádzali z nich stony, no už neboli také tiché ako pred pár minútami. Ruka na prsiach prechádzala po pokožke k druhej. Strávia spolu pár spoločných minút. Ni celkom pri sebe. Jedna zasunutá v dierke s dvomi prstami, čo už bolo pre ňu málo a s radosťou pridala dnu ďalší. Druhá ruka spočinula na vykúkajúcom klitorise. Hladila ho krúživými pohybmi, rýchlejšie a rýchlejšie. 
Milovala pocit zhromaždenia vzrušujúcich pocitov, spojených s príjemnými predstavami. Telo sa im poddávalo čím ďalej tým viac. Vlhkosť v dierke sa zhromažďovala, vytekala po okraji až k zadočku. Po chvíľke si aj ten pohladila, nechcela hneď ukončiť ten slastný čas, ktorý prežívala sama so sebou. V poslednej dobe nemala možnosť si dopriať, plne sa jej venoval on aj keď nie už tak často ako kedysi, no rozhodnutie dopriať si sama sebe vzala vážne a činí tak vždy keď je jej telo roztúžené a žiadúce. Žiadne sklamania, či pády jej nezabránia mať sa stále rada a užívať si život taký ako prichádza.
Ruka sa jej plne venovali. Klitoris značil maximum navretia, každým dotykom bol citlivejší,  Prsty sa na neho tlačili silnejšie ako pri prvom dotyku. Dierka bola úplne vyhladovená a nenásytná, mlaskali v nej už štyri  prsty. Cítili ako sa jej celé vnútro sťahuje, svaly sa napínajú a uvoľňujú častejšie. Končekmi prstov prechádzal príjemný naval vzrušenia, no vlastne celým telom a v tom to prišlo. Vzoprela panvu dohora. Dierka jej prsty úplne zovrela. Pomedzi ne vlhko vytekalo po okraji von. Neprestala však dráždiť klitoris. Poznala sa a vedela, že ak bude pokračovať, orgazmus bude ešte silnejší a intenzívnejší. 
Po izbe počula svoj hlas. Vzdychanie bolo hlasné, no nepravidelné, miestami zaznelo len dlhé "ánoooo". Zaliala ju horúčava, dopadala únava, opadalo posledné chvenie vzrušenia. Jemne sa hladila po kozke od lona ku krku. Naskočili jej zimomriavky na každom kúsku tela. Natiahla sa za perinou. Bola chladivá, pretiahla si ju cez nahé telo, no jednou nohou ju zakliesnila medzi stehnami. Perina cítila ešte jemné záchvevy svalov okolo dierky.  S pocitom príjemného uvoľnenia a oddanou láskou k sebe privrela oči. Nechala sa ponoriť do ríše snov.