Večera Ii.

1. 5. 2021 Janicko03

Pokračovanie poviedky s Barborou..
Keď prisiel pre nás taxík, bol som už znovu nadržaný ako puberťák. Barbora si na svoj vrchol ešte dnes neprišla, takže pri nastupovaní do auta sa jej chceli nohy od vzrušenia..
"Som nadržaná", to bolo to prve, čo počula vodička taxíka.
Nebola moc diskrétna a okamžite sa opýtala na dôvod. Videla v spätnom zrkadle, že Barbora je ostriekana semenom, videla v jej očiach túžbu.
Tie dve sa dali do reči a ja som začínal tušiť, že dnešný večer môže mať nečakané vyvrcholenie.
Barbora znovu vzala do úst moj už zase tvrdý penis. Ale iba na chvíľku, pretože taxikárka jej povedala, aby mi naň nasadla. Akoby vedela, že Barbora čaká len na to. Jej mokrá pička len tak mlaskla keď som do nej vklzol. Sedela na mne, chrbtom ku mne a stále debatoval s taxikarkou. Pomaličky sa na mne pohybovala, užívala si každý milimeter môjho vtáka. Nemal som problém, vydržať to, pretože len nedávno som striekal. Bola to úžasná jazda, jazda taxíkom, jazda s Barborou.
"Sme na mieste"... Počul som spredu. Taxikarka sa otočila konečne k nám a za okamih som videl, ako sa tie dve bozkávajú. Barbora zahlásila " dnes platím v naturaliach" a mne bolo už úplne jasné, že taxikarka ide s nami do môjho bytu....... Barbora skĺzla zo mňa, a na moment si ma prestala všímať, mala oči len a len pre ňu.
Cestou po schodoch som si ju konečne mohol aj ja prezrieť. Vysoká a štíhla blondínka, jej sexi zadoček v tesných rifliach sa mi pohupoval priamo pred nosom, keď stúpala nahor.
Keď som otvoril dvere, dievčence sa na seba vrhli akoby sa poznali odjakživa. No ja som sa musel ísť osprchovať, keďže po Barborkunom vyčiňani pri čakaní na taxi, som mal mokre nohy.
Vedel som, že o nič neprídem, na Barborku je spoľahnutie, že
si nenechá ujsť žiadny spôsob, ako prísť k orgazmu.
Po rýchlej sprske som v obývačke na gauči uvidel dve nahé telá vo vášnivom objatí plnom bozkov.
Jasné, nečakali na mňa, veď načo aj.....
Barborka mi pozrela do očí a vážne povedala, aby som sa pripravil, že toto bude niečo naozaj nové, niečo, čo som ešte nezažil. "Toto je Petra" predstavila taxikarku a ona sa konečne ku mne otočila a ja som si ju mohol obzrieť naplno. Nahý a roztuzenu, vlhkú.... Ostro rezané ženské črty, zvodné usta, trochu dlhe hrdlo, malé prsia, sexi boky a............ Penis!? Tvrdý penis v pozore, guľky...
Oh...!! To je niečo o čom som doteraz iba sníval. Transka a tak krasna?
"Snáď ti to neprekáža?" Opýtali sa ma obe naraz s úsmevom.
Namiesto odpovede som klesol na kolená a vzal ho do úst . Nikdy nebolo pre mňa nič prirodzenejšie, ako hrať sa s tým vtákom , vychutnať si ho v ústach a pritom mať v dlani guľky.
Kým som sa.ja venoval fajčeniu, Barborka si ľahla podo mna a začala mi lízať zadok. Vie, že to milujem, dostáva ma to do varu. Cítil som jej jazyk hlboko v mojej dierke, ale penis, ktorý som mal v ústach bol pre mňa v tom momente oveľa dôležitejší. Strašne sa mi to pacilo, cítil som sa neuveriteľne zvrhlo . Penis v ústach a v dierke jazyk, bola to fantastická súhra pocitov. Už mi chýbalo iba niečo, alebo niekto, kto by sa statal môjho vtáka.
Preto som Barborku.stiahol späť a zmenili sme polohy. Vnikol som do nej zozadu a Petra stále s tvrdým penisom dorážala na moje ústa .
Nechcel som ju dokončiť ústami, chcel som niečo iné. Chcel som Barborke dopriat výnimočný orgazmus. Preto som nasmeroval Petru pod Barboru , nech nasadne pickou na jej vtáka a ja som zatiaľ ustal v pohyboch. Petra pomaly vnikla do Barborkinej dierky, jej penis sa kĺzal po mojom, ten pocit je úžasný. Úzka a mokrá Barborka, tvrdý a klzky penis, ktorého hebkosť ma privádzala do šialenstva. Naše pohyby sa za pár sekúnd zohrali... Barborka kričala od rozkoše a ja som mal čo robiť, aby som to ustal. moje guľky sa dotýkali guliek Petry, v picke bolo tesno a to všetko spôsobilo, že som to už nevydržal. Pumpoval som svoje dávky semena do Barborkinej pičky , ktorá sa už tiež zvíjala vo vlnách svojho orgazmu, stehná sa jej chveli, padala priam do mdlob a z pičky jej striekali dávky jej sladkej šťavy priamo na Petrine stehná... Tá to uz tiež nevydržala a cítil som na svojom penise horúce dávky jej semena.
Barborka sa pomerne rýchlo spamätala a okamžite sa k nám sklonila a z oboch penisov zlizala všetku smotanu a len sa spokojne usmievala a oblizoval sa akoby práve mala najväčšiu maškrtu na svete.
Naša trojka pokračovala celú noc . Vystriedali sme všetky polohy, skúsili sme možné aj nemožné a Barborka mala naozaj pravdu, naozaj to bolo pre mňa niečo nové. Petra bola môj prvý zážitok s penisom. A nie iba v mojich ústach... 😇