Zlý deň...

9. 5. 2021 · 3 819 zhlédnutí -Len-ja-

Tak zlý deň ako som mala dnes, som už dávno nemala. Samozrejme, že boli dobré aj zlé dni, ale dnešok bol výnimočne zlý. Čakala som ako na spasenie kedy si všetko dokončím, zbalím a, odídem domov. Domov, kde bude dnes kľud, pokoj. Napustím si vaňu, zápalom sviečky, nalejme pohár vína, možno aj dva a budem sa snažiť úplne vypnúť. Len ako som nad tým premýšľala, mala som pocit, že to nie je to čím by som si dnes dokázala vypnúť hlavu.

Vzala som mobil do ruky, prechádzala skupinu telefónnych čísel. “Tento nebude môcť, určite má doma ženu a táho večer nikam nepustí.” “Tento je práve odcestovany, služobná cesta, či čo mi to písal.” Rozprávam si sama pre seba v hlave a listujtem ďalej medzi číslami. “ Aha, Janko, myslím, že ten by mal mať dnes voľný večer. Žena mu včera odišla s deťmi k rodičom a príde až zajtra večer.” Spomínam si celkom presne a už mu píšem správu. “Ahoj, večer si voľný?” Snáď držal telefón v ruke, odpísal hneď. “Voľný som, prídeš?” “Možno”, odpisujem mu nepriamo. Nechám ho na pochybách, či sa mi dnes dostane pod sukňu alebo nie.

Konečne dokončujem poslednú zmluvu. Uložiť, zavrieť všetko pootvárané a vypinam pc. Zoberiem si veci a doslova utekám z práce. Doma dám sprchu, nie vaňu ako som najskôr plánovala, zmenil sa dej udalosti. Vošla do spálne, vybrala čipkovanú spodnú bielizeň, natiahla samodržky, sukňu, blúzku, na ktorej som schválne nezapla všetky gombíky. Od dekoltu hore zostali rozopnutú. Obula som lodičky a pod na cestu za uvoľnením. Po asi hodine a pol som parkovala pred jeho domom. Všade kľud, akoby tu ani nikto nebol, ale jeho zaparkované auto ma uistilo, že je doma.

Zazvoním pri dverách, o pár sekúnd sa mi otvárajú. Úsmev na jeho tvári svedčil o tom, že ma rad vidí. “Vedel som, že prídeš”, povie mi cez úsmev. “Napísala som možno, ako si mohol vedieť?”, pýtam sa ho prekvapene. “Už ťa poznám nejaký čas a viem, čo tvoje možno znamená”, neprestáva sa usmievať a ťahá ma za ruku do vnútra.

Stihla si ho pozrieť od hlavy po päty. Ako vždy vyzeral neodolateľne. Nemal síce nohavice od saka, ale modré rifle na ňom vyzerali tiež sexi. Zladil k nim červenú košeľu, vedel, že je to moja farba, no tiež ju nezapol po posledný gombík. Pár ich nechal rozopnutých. Chĺpky z hrude na ňu vykúkali, čo ju nesmierne provokovalo. Ako zavrel dvere a šiel ďalej do domu, znenazdajky som sa k nemu otočila. Oprela ho o stenu a živočíšne začala bozkávať.

Vôbec nevzdoroval. Práve naopak, chytil ma za zadok a tlačil k sebe. Neobjala som ho, ako by ste asi väčšina z Vás čakala. Začala som mu rozopínať nohavice. Veľmi sa mi nedarilo, keďže ma tlačil úplne na seba. Cítila som jeho pýchu v celej veľkosti ako sa mi tlačí k telu. Chcela som ju čo najskôr držať v ruke, potrebovala som to ako soľ. Podarilo sa mi spraviť malý krok dozadu, jeho ruky stále zostali na mojom zadku, už sa prepracovali pod sukňu. Veľmi som nechcela tento moment prekaziť, jeho prst prieskumník práve začal objavovať vlhko mojej dierky no ja som dnes potrebovala poriadne vyšukať, čím skôr, tým lepšie. Podarilo, po menšom boji som dokázala nohavice úplne rozopnúť. Mal ich gombíkové, nie so zipsom a chvíľu to trvalo. Hneď ako som mu pýchu vyslobodila, kľakla som si na kolená. Vzala ju pevne do ruky a nasala do pusy, čo to len šlo. Nezdržiavala som sa olizovaním žaluďa, či niečím podobným.

Janko pochopil o čo mi ide. Chytil ma za vlasy, zatlačil hlavu na seba, skončil vo mne až po koreň. Pohyb pár krát zopakoval pomaly. Chytila som ho oboma rukami za zadok a vtedy rytmus a pohyby zrýchlil. Hltala a sala som ho, akoby ho cítim po prvý krát. Moja hlava, jeho pýcha sa zladili. Miestami mi dal nadýchnuť a pokračoval ďalej. Jednu ruku som mu presunula na vajcia. hladila, masírovala. Vedela som, že to má rád a stačilo ešte pár pohybov v mojich ústach a už som prehĺala jeho horúce semeno. Neviem kedy mal sex naposledy, mal veľmi slušné zásoby, že som nestíhala všetko prehltnúť a začalo mi kútikom úst vytekať semeno na prsia. Stál bez pohybu, nahlas zrýchlene dýchal, skôr predýchaval. Olizovala som ešte z neho zostatok. Jednou rukou som si semeno na prsiach rozotrela, po bradavkách, ktoré už boli ako skala.

Chytil ma za hlavu, ako znak aby som vstala. V jeho očiach vidím vzrušenie, divokosť, chtíč. "Veď počkaj, ty diablica", smial sa, Vzal ma do náručia, prešiel ku gauču a doslova ma naň hodil. Smiala som sa, no len chvíľku. Nedočkavo zo mňa strhol sukňu, zároveň s nohavičkami. Nohy mi roztiahol čo najviac od seba a hltavo lízal klitoris a vlhkú dierku.Snažila som si rozopnúť gombiky na blúzke, veľmi sa mi nedarilo. Ruky sa mi triasli spolu s celým telom vzrušením, ale neprestala som sa snažiť rozopínať tie prekliate gombíky. Zostáva mi už len jeden, keď  mi dierku nenásytne prstoval, myslím, že tromi prstami. Jazyk lačne sal klitoris. Dierka mlaskala vlhkom, telo mu vychádza v ústrety nenásytnosti. Podarilo sa, gombíky rozopnuté. Dávam nemotorne dole blúzku, v sekunde aj podprsenku. Len čo sa moje nedočkavé dlane dotknú pŕs a následne prsty uchopia tvrdé bradavky, telom mi prechádza vlna silného vzrušenia. Pár sekúnd zostanem mimo, telo v jednom kŕči, vzdych zaznel celým domom, nechávam sa tomu úplne poddať. 
Jazyk jemne ukludnil. cítim ho na oboch dierkach. Strieda jednu, s druhou a klitorisom. Po menšom predýchaní ho vezmem za hlavu, ťahám si ho vyššie. PPery sa ným spoja, jazyky sa prepletajú. živočíšnosť ani zďaleka neodznela. Znovu ho pevne chytím jednou rukou za zadok, druhou za pýchu a už si ju smerujem do nenásytnej dierky. Žiadne pomaly a jemne, najskôr žaluď až potom celá pýcha, hneď na doraz a tvrdo celá skončila vo mne. Vykríkla som "Vysukaj zo mňa dušu". Nemusela som sa opakovať. Prirážal tvrdo a divoko. Prsia mi stláča, bradavky naťahuje, dráždi.  Cítila som, že tempo spomaľuje, využila som možnosť a vysunula sa z neho. Prekvapene na mňa pozrel. Vedela som, že sa tým zdržuje, že ešte nechce striekať. "Aj druhá je hladná", usmievam sa na neho po vyrieknutí týchto slov. Nahne sa ku mne, jazyk sa ocitne v mojich ústach. Pomaly mi zatlačí na zadnú dierku a tlačí sa dnu. žiadny odpor. Prijíma ho pomaly a celého. 
Rytmus je pomalší, predsa sa mu musí prispôsobiť. Netrvá to dlho a Janko pohyby zrýchľuje. Svoju ruku presuniem na klitoris, prsty ho pohľadia, posúvajú sa nižšie. Dierka je prázdna a tak veľmi potrebuje vyplniť. Nepremýšľam, hneď do nej zasuniem svoje tri prsty a snažím sa zladiť rytmus s pýchou v druhej dierke. Janko ma prestane bozkávať, rukami sa nado mnou zaprie, hladí na moje prsty v dierke a tempo ešte zrýchli. Ruka sa mu prispôsobuje. Šukáme ako o život, akoby to malo byť posledný krát, ale vieme obaja, že to tak nie je. Domom sa striedajú moje a Jankove vzdychy, tichsie, hlasnejšie, pomalé a rýchle. V tom sa vzzdychy spoja do jedného. To už Janko do môjho zadočku strieka semeno. Moje telo sa mu odmeňuje ďalším orgazmom. Pomaly a intenzívne do mňa priráža a zastane až keď z neho vychádza posledná kvapka semena. Chvíľu bez pohybu prepojení nahlas dýchame. Pot nám steká po tele.Spokojné výrazy v tvárach vravia za všetko.  "Nielen ja som to potrebovala", konštatujem predošlé dianie. Janko pomaly zo mňa vychádza, pleskne ma jemne po zadočku. "Ideme do sprchy madam". Nechce sa mi ešte vstať, no Janko je nekompromisný. "Na dnes sme ešte neskončili, to si píš", smeje sa nahlas a ťahá ma za ruku do sprchy. Vstávam a reagujem na jeho podpichnutie, " No to myslím, že sme neskončili. Nedá mi a plesknutie po zadku mu vrátim....