Prichytila ma doma s ...

11. 5. 2021 · 4 970 zhlédnutí lnvictus

Ležím na gauči iba v tričku keďže je teplo a deti nie sú doma. Hrejivé slnko pomaly zapadá a ja čakám na teba - tak trochu netrpezlivo. Písala si mi správu, že sa určite zdržíš v práci, lebo musíš ešte dokončiť akúsi dphčku pre nespokojného a netrpezlivého klienta. Krátim si čas listovaním v starom čísle pánskeho časopisu a moja ruka inštinktívne zablúdi na moje holé podbruško. Chvíľku ešte váham, ale môj úd už netrpezlivo čaká na pohladenie. Najprv tak tak lenivo, ako keby pokusne si pár krát pretiahnem predkožku cez veľký obnažený žaluď. Je to príjemné.

Odkladám si časopis a myslím na tie obrázky, ktoré si mi nafotila dnes vo svojej pracovni. Celý čas som premýšľal, že som ťa ráno videl obliekať sa a takmer som si istý, že si mala na sebe čierne čipkované nohavičky a samodržky. Tie čierne pančušky som videl v dráždivej správe od Teba a potom na fotke už len tvoju dohladka vyholenú mušličku, červené pysky, ktoré na krajoch prechádzajú do tmavšej farby a kúsok dokonalo udržiavaného „trávnička“ nad lonovou kosťou. Ale nohavičky neboli nikde! Ty vieš parádne dráždiť a vieš, aké zbrane máš na mňa použiť ak ma chceš dostať na lopatky. Neviem či sa mám hnevať, že si ma poriadne vyhecovala a teraz nechodíš, alebo sa tešiť so samoty, ktorú si teraz užijem spolu aj so svojim fešákom. Vlastne ešte nie som rozhodnutý, či sa budem iba trošku hrať, alebo sa aj .... Oči mám privreté, v hlave si premietam vymyslený dej, čo si asi vyvádzala pod písacím stolom, možno aj v prítomnosti ďalších kolegýň. Začína mi byť teplo, tak si tričko úplne vytiahnem a pokračujem v pravidelných pohyboch mojej pravej ruky. Ako sa mi stupňuje rozkoš, cítim ako vybehne prvá kvapka na dierke na prekrvenom lesklom žaludi. Druhou rukou si rozotieram kvapky lásky. „Je to ten najlepší lubrikant“, vytešujem sa zo stupňujúcich sa pocitov. Prstom si hladím dierku na úde a druhou rukou stupňujem rýchlosť a intenzitu zovretia.

„Ale, ale, ty nezbedník!“, počujem zrazu tvoj sladký hlas, a ešte predtým, než by som čokoľvek dokázal povedať, prikladáš pravý ukazovák na moje pery. Chvíľu si myslím, že je to pokyn, aby som zostal ticho ale zrazu zacítim na ňom ničím nezameniteľnú vôňu tvojho nektára, ktorý si ani neviem kedy nabrala zo seba. Zlížem to celé a cmúľam ukazovák, ktorý ma kŕmi ďalej. „Ako dlho si mohla byť za dverami na chodbičke a koľko z toho predstavenia videla“, premýšľam. „Ty si ma pozorovala?“, pýtam sa, ale odpovedi sa nedočkám. V ďalšej sekunde už kľačíš nado mnou nohami rozkročmo nad mojou hruďou a ten krásny kučeravý trávniček mám priamo pred očami. Jednou rukou sa ti snažím tú krátku sexi sukničku vyhrnúť čo najvyššie, kým moje pery vyštartujú na kontrolu blízkeho okolia tvojich chĺpkov. Začínam kúsok pod pupkom, potom po okrajoch pásika doľava a doprava. Na každom centimetri hebkej pokožky už kvitnú letmé bozky odo mňa. Zastavím sa v slabinách, kde je hebkosť najväčšia aj s krásnou intenzívnou vôňou ženského tela. Výrazné lupienky, ktoré tak milujem, už sú zdurené a prekrvené. Čakajú na to, aby mohli pobozkať moje pery. Užívam si ten prvý dotyk a v hlave mi prebehne až diabolský plán. Dnes ti nedarujem, že si ma potajme pozorovala, hoci občas sa hráme spolu až do vyvrcholenia. Jemne ťa nadvihnem a rýchlym pohybom sa zosuniem úplne pod teba. Viem, že poznáš túto hru a máš ju rada. Môj jazyk ťa už skúma od druhej dierky a pomaly, veľmi pomaly sa blíži do cieľa, kde ho vítajú už naširoko otvorené voňavé lupienky. Od vzrušenia máš mokrú mušličku a môj jazyk preniká hlboko do toho sladkého ružového vesmíru, ktorý máš iba pre mňa. Striedam miesta, ktorým sa venujem, krúžim, kmitám jazykom ale klitorisu sa vyhýbam. Viem, že by si mi pokazila plán, ktorý mám. Navlhčený prst ti zasúvam do druhej dierky, trvá to iba chvíľu a už ťa spracovávajú moji dvaja verní pomocníci. Obaja sme v úžasnom rytme, svojou panvou tancuješ ten najkrajší divoký tanec a mušličkou sa tlačíš na moje pery a jazyk. Hlasno vzdycháš od vzrušenia a prosíš ma o milosť. Panvou pohneš viac dozadu, aby som sa ti dostal na ten maličký ružový gombík, ktorý ťa vystrelí k nebesiam rozkoše, aby si vzápätí padla úplne nevládna na mňa. Dnes nie !

Čakám presne na tento okamih a rafinovaným pohybom ťa strhnem na seba úplne, klitoris máš na mojom nose, ale môj dlhý a neúnavný jazyk teraz zasiahne hlboko v tebe bod, o ktorom si dlho bola presvedčená, že ho nemáš. Stačí, aby som trochu viacej pritlačil jazykom vo vnútri mušličky a už striekaš plný prúd horúceho nektáru priamo do mojich úst. Ledva stíham prehĺtať všetku tú sladkú šťavu z teba. Druhou rukou urobím ešte pár prudkých pohybov po celej dĺžke môjho údu, ktorý už takmer praská od prekrvenia a vystreľujem dlhý gejzír bieleho hustého semena. Niektoré kvapky dopadajú až na tvoj chrbát, ako bezmocná v kŕčoch orgazmu padáš na mňa a ja spolu s tebou opäť prežívam malú smrť, ktorá je tak neuveriteľne intenzívna, pretože ťa naozaj milujem.