Hotelová izba

16. 5. 2021 -Len-ja-

Prikyvovala som ti už pri večeri očami, keď nám čašník ponúkol izbu v hotely nad reštauráciou, že to je výborný nápad. Áno, reštaurácia bola noblesná a hotelové izby určite tiež, ale boli sme tak zahľadení do seba, že sme sa nevedeli dočkať, kedy sa za nami zatvoria dvere ponúkanej izby. Snažili sme sa rýchlo dojest naozaj vynikajúcu večeru a ja som si popri tom pod stolom porozotierala po nohách tvoje semeno, ktorým si ma pred chvíľou obdaroval. Milujem tvoje semeno na ktorejkoľvek časti svojho tela zvonka, či zvnútra. Pohľad na teba keď mi ho odovzdávaš je fascinujúci. Privieraš oči, pootvoriš ústa, z nich ti vychádza pomalý, o to intenzívnejší vzdych.

Dávame do úst posledné sústo večere, dopíjame posledné kvapky vina. Na našich tvárach je čitateľná nedočkavosť. S čašníkom sa dohodneš, že nám účet za večeru pripíše na izbu, od ktorej nám medzitým priniesol kľúč a zrýchlenými krokmi prechádzame k výťahu. Nastúpime, stlačíme poschodie a len čo sa dvere zatvoria, naše pery sa spoja, jazyky sa v okamžiku prepletajú jeden cez druhý. Tvoje nezbedne ruky cítim na zadočku, ale ja sa tiež nenechám prosiť, ruka mi skončí už znova na praskajúcich nohaviciach. Na šťastie, či na škodu, sme zastali na poschodí kde máme izbu. Na malú chvíľku sme sa od seba “odlepili”, vystúpili z výťahu a kráčali k izbe. Kľúč si už nervózne držal pripravený v ruke. Bolo zjavné, že sa nevieš dočkať, kedy už budeme v nej a nikto nás už nebude rušiť.

“Konečne”, počujem ako s potešením hodnotíš, že sme pri izbe. Otváraš dvere, vchádzam ako prvá a ty za mnou. Len čo prejdem prahom izby, doslova zo seba strhávam šaty. Zostanem stáť v strede izby, rovno pri posteli. Otočím sa k tebe tvárou. Popri chôdzi ku mne si ma prezeráš od hlavy po päty, akoby si ma videl po prvý krát v spodnom prádle. Jeden, druhý krok, stojíme si tvárou v tvár. “Si nádherná. Tak veľmi ťa chcem”, šepkáš mi do ucha a zároveň sa mi naplno venuješ perami. Ruky ti blúdia od zadočku vyššie, na chrbte jedným pohybom rozopínaš podprsenku, ktorú nechám voľne padnúť na zem.

Rukami si to namierim priamo na gombík a zips na tvojich nohaviciach. Nedočkavo ich rozopínam a len čo povolia, sťahujem ich rovno aj s boxerkami. Úd ti vystrelí naproti mne ako raketa po štarte do vesmíru. Naráža na moje podbrušku, čím mi dáva jasne najavo, že je v plnej zbroji. Pri tomto signáli padám na kolená. Jazykom mu dávam najavo, že práve on si získal moju pozornosť. Prechádzam po špičke žaluďa a ty ma obratom ruky chytáš za hlavu. Tvoje znamenie nedočkavosti. Ešte pár olíznutí žaluďa a strácaš sa mi v ústach celý.  Pevne ta stisnem za zadok a ty mi ho zasúvaš do pusy až po koreň. Určuješ si tempo.

Som len tvoja a ty môj. Nechávam ťa užiť si moje ústa, spomaluješ rytmus, pritom častejšie vzdycháš, si pred explóziou vzrušenia ale to ešte nechceme ani jeden. Nie, že by som nerada prehltla tvoje chutné semeno, ale práve teraz chcem mať plnú dierku. Pomaly vstávam, chytáš ma za boky.Myslela som, že ma hodíš na posteľ ale nie. Posadíš ma na stôl, hneď za mnou. Len čo môj zadoček pocíti studené drevo pod sebou, nohy mi rozťahuješ na široko ako sa len dá. Zmáčané nohavičky odhŕňaš bokom.Jazyk zaboríš hlboko do mňa. "Ach, to je slasť", nahlas povzdychnem. Cítim tvoj pohľad a úsmev na sebe. Pohľady sa nám stretnú a ty vieš, že máš, musíš pokračovať. Vychutnávaš si tú chutnú šťavu z vonka i z vnútra. Jazyk cím striedavo na vydutom klitorise a v dierke. Cítiš ako tečiem. K jazyku do dierky pridáš dva prsty, dierka mi mľaská celou izbou."Áno, pokračuj", vyzývam ťa nahlas. Cítim, že ďalší vrchol tohto včera mám na krajíčku, ale tento krát ti ho plne venujem. Lížeš ako zmyslov zbavený. Prsty sa ti vo mne nekontrolovatelne strácajú. Odmením ich silným stiahnutím svalov v sebe, nepustím ich. Zalievam ich úplne celé. "Ano, poď, daj mi všetko". Počujem tvoj hlas. Hlasné dýchanie striedam zo vzdychaním. 
Prsty vo mne ešte nechávaš, ale stávaš. Nohami ťa objímem okolo pása a ty pomaly vymieňaš prsty za svoj úd. Cítim ako ma kúsok po kúsku vypĺňaš. Nadvyhnem sa rukami do sedu. Vycítiš, čo potrebujem. Áno, naše pery a jazyky sa stretávajú a ty pohyb vo mne zrýchľuješ. Ja ti dám pohybom panvy najavo, aby si spomalil. Bozkávam ti krk, prechádzam k uchu.
Pošepkám ti, "Chcem ťa odzadu" Pousmeješ sa, ešte mi dáš dlhý bozk a berieš na na ruky. Stále spojení v jedno telo prechádzame k posteli. Tu ma na ňu položíš a ja sa v sekunde dávam na štyri. Vyšpúlim na teba zadoček, Jemne ma po ňom plesneš a už ťa cítim v sebe. Ale nie už pomaly a jemne. Stáva sa z teba divoch. Tempo čo si nahodil je fascinujúce. Vzdycháme nahlas obaja. Nepremýšľame, či nás niekto počuje. Sme len my, ty a ja a naša túžba jeden po druhom. Rukou si prejdem na zadoček. Rozťahujem polky od seba a snažím sa do neho zasunúť prst, ktorý som ti pred chvíľou dala nasliniť. Vedel si čo zýšľam, preto si ho zmáčal celý. Zasúvam ho do seba pomaly. Zadoček neklasiel žiaden odpor a prijíma ho s veľkým potešením. "Pridaj ešte jeden", šepotom ma nabádaš.  Pridávam. Strácajú sa v ňom oba prsty. Tempo spomaľuješ. Pohľad na vyplnený zadoček ťa dostáva na kraj explózie. "Pridaj, spravme sa spolu láska", kričím túžbou a vzrušením. Raz, dva, tri, explodujeme. Letíme spolu do výšin slasti. Pevne ma držíš za boky, tlačíš sa do mňa. Ja si ťa zvnútra pevne objímam. Šťavy sa nám spájajú do jednej. Stekajú mi po stehnách. Pomaly vytiahnem prsty zo zadočku, ale ty vo mne stále zostávaš. Objímeš ma okolo hrude. Ruky vezmú do dlaní moje prsia. Tlačíš sa na mňa. Bozkami mi zasypávaš chrbát. Zosúvame sa dole na posteľ, v tvojom objatí. Dýchame zrýchlene, nahlas, spokojne. Či sme tak zostali a zaspali, alebo si dali sprchu a určite nespali je už iný príbeh...