Nečakaná hotelová služba na izbe

18. 5. 2021 -Len-ja-

Papierik držím v ruke a nahlas čítam, "Ďakujem za krásny zážitok z reštaurácie, Martin". Po odkazom je telefónne číslo. Pozriem na teba, usmejem sa. Čakám na tvoju reakciu. Úsmev mi opatuješ a pýtaš sa, "Chceš?". Neváham ani sekundu s odpoveďou, "chcem". Podídeš ku mne, dáš mi bozk, "Volaj". Nič viac, nič menej nepovieš, len sa usmievaš a odchádzaš do kúpeľne. Beriem mobil a číslo vytáčam. Zvoní, zostanem neistá, ale keď počujem "Áno, prosím", nezložím. "Môžem poprosiť, ešte jednu fľašu sektu s ľadom na izbu?". Chvíľka ticha, asi som ho zaskočila. "Samozrejme, madam, prinesiem". Usmievam sa, počujem na hlase aj jeho úsmev. "Dakujem". Zložím. Kráčam ku dverám na malú terasu. Vonku je príjemne,, v izbe až horúco. Posadím sa do kresla, nohy vyložím na druhé kreslo. Je to osviežujúce, cítiť na nahom tele chladivý vánok noci. Privriem oči a premýšľam, či naozaj príde.
Počujem tiché klopanie na dvere, ale kým sa otočím, čašník vchádza dnu. Opriem sa naspäť do kresla, znova privieram oči a pery sa jemne usmievajú. Počujem, že otvára sekt a nalieva do pohárov. O minútu už stojí na terase "Madam, Váš sekt". Otvorím pomaly oči. Je naozaj mladý, teda odo mňa a od muža, V tej bielej košeli a čiernych nohaviciach vyzerá fakt sexi. Telo má vypracované, čo mi samotná obtiahnutá košeľa prezradila, už pri vstupe do reštaurácie. "Dakujem", obdarujem ho úsmevom a vezmem si pohár. "Váš muž tu nie je", slušne a možno pre kontrolu sa spýta. "Je v sprche", odpovedám a nespustím z neho oči. Tie jeho ma hladia každým jeho pohľadom,  sú hrejivé, túžobné, vidieť v nich chtíč. "Môžete mi priniesť kocku ľadu, prosím? " Nepovie nič, len sa mi stratí v izbe z dohľadu. O pár sekúnd sa vráti. Kľakne si ku mne, ľad mi pokladá medzi prsia. Počuje môj povzdych, ale ľad nenechá na mieste. Pomalým pohybom smeruje na ľavé prso. Krúži naokolo a bradavka vystreľuje ako raketa. Jej tvrdosť sa rovná skale. Krúživý pohyb opakuje aj na druhom prse. Už ho nesledujem, oprela som hlavu, viečka privrela a nechala sa unášať tým príjemným pocitom, čo sa mi rozplýva po tele. 
Ďalšiu kocku ľadu cítim na pupku, Tá prvá sa už z mojej horúcej pokožky roztopila, tak ako sa ja práve roztápam z neho. "Vidím, že sa zabávate aj bezo mňa", počujem ťa ako vchádzaš na terasu. "Prišiel si v pravý čas láska", stretnú sa nám pohľady. "Si krásna", prezeráš si ma ako tam ležím v kreslách úplne nahá,  Prišiel si len zabalený v osuške a tvoj úd sa prezrádza ako ho vzrušuje čo práve vidi. Čašník sa nenechá rušiť našou konverzáciou, ľadom mi prechádza po brušku a má namierené nižšie Posadíš sa do kresla oproti mne, nech tvojmu oku nič neunikne.Lad už nie je taký chladivý, rozpaluje mi celé telo..Jednu nohu ti vykladám na stehno, čašníkovi dávam najavo, že môže pokračovať ešte nižšie. Každý jeho ďalší dotyk vnímam intenzívnejšie, hlasitejšie, uplne si ma podmaňuje. Pomalým, jemným pohybom mi prechádza po vnútornej strane stehien. Nohy sa samé roztvoria ešte viac. Cítim tvoju ruku, hráš sa mi z prstami na nohách. Upriamim na teba pohľad, lebo vieš, že prsty na nohách je moja tajná komnata o ktorej vieš len ty. Pošleš mi letmý bozk, ako znak, že myslíme na to isté, ale neprestaneš. .
Beriem pohár, odpijem si a zostatok rozlievam na prsia. Čašník prekvapene na mňa hľadí, ale presne pochopil  o čo mi ide. Jeho lačný jazyk v okamžiku cítim na pokožke. Vychutnáva si každú kvapku sektu, ale nie len tú. Bradavky saje medzi pery, cmúľa, hrá sa s nimi. Tvoja ruky má nasmerované tam kde čašník pred chvíľou prestal. Končekmi prstov mi prechádzaš po klitorise, rotváraš mi lupene rozkoše. Ten zvuk je jasne počuteľný. "Ukáž sa mi, láska, nabádam ťa a ty presne vieš, čo chcem. Osušku odhaľuješ,len čo to dopoviem. Úd sa ti leskne na žaľudi vlhkom, pozrieš mi do očí.  "Dala by si si?",pýtaš sa aj keď poznáš moju odpoveď. "Hneď teraz", vzrušene ti odpoviem. Jazykom si prechádzam po perách, provokujem ťa. Položíš pohár, vstaneš, podídeš ku mne. Nedočkavo natiahnem k tebe ruku. V dlani ti pevne zovriem úd, až zavzdycháš. Jazykom ti prechádzam po uzdičke, zlížem tých pár kvapiek, čo sa na ňom lesknú. "Mňam",  vyslovujem nahlas a už sa mi po kúsku strácaš v ústach. Čašník si asi uvedomuje našu otvorenosť, osmelý sa a rukou mi zachádza medzi stehná.
Jemne, len končekmi prstov mi prechádza od dierky, ku dieke, ku klitorisu a späť. Moje telo je tak chtivé, dopriať mu, čo sa mu práve ponúka. Zatlačím sa na jeho prsty vo chvíli keď mi prechádza po zmáčanej dierke. Neviem koľko ale jeho prsty sú vo mne. Spravím pár pohybov panvy a pochopí. Nechá ma už plne venovať mužovi a predstavenie dohráva sám. Sajem ťa hladno, s túžboou akoby po prvý krát.Vždy mi chutíš ako po prvý krát, neviem sa ťa nabažiť. Chytáš ma za hlavu, určuješ si tempo. berieš si ma hlboko do hrdla.Prsty v dierke prispôsobuje rytmu, ktorým si berieš moje ústa. Vzdycháme obaja nahlas, nekontrolujeme sa.  Jednou rukou ma stále držíš za hlavu, druhou sa venuješ prsiam. Ďalšie dve ruky cítim využité na oboch dierkach, Aj keď mi druhú ešte nevyplnil, dotykmi ju provokuje a rozotiera po nej moju šťavu. 
Týmito dotykmi ma úplne dostal. Prsty vo mne stahujem do seba, chcem kričať, ale nedá sa mi. Tvoj úd reaguje na môj orgazmus, vypĺňaš mi ústa horúcim semenom. Snažím sa všetko prehltnúť, ale nedá sa mi. Si ako fontána čo sa nedá vypnúť.. Pootvorím ústa, vyplazujem jazyk a nechám semeno stekať na prsia. Pár kvapkami ma skrášliš aj na tvári. Čašníka naše predstavenie dostalo. Postaví sa, snaží sa rozopnúť nohavice tesnú už na prasknutie, sťahuje ich aj s boxerkami po členky.. Bez rečí ma pevne chytá za boky. Nabodáva sa do mňa úplne po koreň. Divokosť mu priam sála z očí, telo má žeravé. Nohami ho pritlačím ešte viac k sebe. Vezmem ti ruku a spoločne rozotierame semeno po prsiach, vmasírujeme ho do pokožky. Usmievam sa pomedzi už hlasné vzdychy na teba a tvoje prsty si prikladám k perám. Z prstov zlízavam ešte zostatky semena. "Ó, anooooo", čašník kričí, ešte pevnejšie ma zovrie v dlaniach a exploduje. Pohyby sú pomalé, prudké, živočíšne a v tom sa k nemu pridávam. Miešame šťavy do jednej a tretiu mám ešte na jazyku. Celkom vo mne zastane, preciťuje so mnou posledné sťahy dierky. Hľadíš mi priamo do očí, nakloníš sa ku mne, prstom mi prejdeš po perách, pobozkáš ich "milujem ťa láska" pošepneš.....

Přezdívka
Region
Isis70 Isis70
Slovakia
Daria5 Daria5
Slovakia Košický kraj
Greeneyes Greeneyes
Slovakia
pet3 pet3
Slovakia Nitriansky kraj
Khlid Khlid
Czech Republic Středočeský kraj
VP689 VP689
Slovakia Bratislavský kraj
nina315 nina315
Slovakia Bratislavský kraj
makac1976 makac1976
Slovakia Košický kraj
Jankohrasko1234 Jankohrasko1234
Slovakia Trenčiansky kraj
obycajnemeno obycajnemeno
Slovakia
1milan11 1milan11
Czech Republic Olomoucký kraj
Pajkin Pajkin
Czech Republic Liberecký kraj
mikb mikb
Slovakia Nitriansky kraj
Mirco89 Mirco89
Slovakia Prešovský kraj
Ela_Ela Ela_Ela
Czech Republic
vyhody vyhody
Czech Republic
PoNick666 PoNick666
Slovakia Bratislavský kraj
Sean73 Sean73
Czech Republic Jihomoravský kraj
Deuce33 Deuce33
Slovakia Košický kraj
MikeTT MikeTT
Slovakia
xmanxx xmanxx
Slovakia
TK84SI909 TK84SI909
Slovakia Trnavský kraj
Nakedchef Nakedchef
Slovakia Bratislavský kraj
meridea meridea
Czech Republic Jihomoravský kraj
zabka12 zabka12
Slovakia Prešovský kraj
Janicko03 Janicko03
Slovakia
Goya402 Goya402
Slovakia Žilinský kraj
jazykmlsny jazykmlsny
Slovakia Trenčiansky kraj
ozonigi ozonigi
Slovakia Bratislavský kraj