Náš nečakaný hotelový príbeh (ona

20. 5. 2021 · 2 821 zhlédnutí -Len-ja-

Prebúdzam sa nad ránom. Hviezdy na oblohe robia spoločnosť mesačnej žiare, ktorá o pár hodín zhasne a prepustí miesto slnečným lúčom. .V izbe je príjemné prítmie, ale trochu chladno. Zohrieva ma tvoja náruč, v ktorej som zaspala a doteraz si v nej hoviem. Otočím sa hlavou, pozerám na teba ako pokojne spíš. Mám pocit, že máš jemný úsmev na perách. Možno si premietaš v sne udalosti za posledných bláznivo sšalených nádherne prežitých hodín. Spočiatku sa nám ani veľmi nechcelo ísť na nákupy do centra ale nakoniec sme predsa išli. Ani sa nám v tých najbláznivejších snoch nezdalo, čo všetko prežijeme. A sme tu. V hotelovej izbe nad reštauráciou, v ktorej sme si dali večeru po nákupoch. Bola famózna. Lahodné jedlo doplnilo skvelé víno, pritom sme prežili pod stolom intímny chvíľku, po ktorej mi na nohách skončilo tvoje horúce semeno a ja som tak veľmi po tebe túžila. Snažila som sa nedať to najavo, ale ty ma dokonale poznáš. Prezradili ma iskričky v očiach a šibalský úsmev na tvári. Práve si mi čítal z tváre úprimným pohľadom,čo je v nej napísané len pre teba, keď nám čašník navrhol, že môžeme na pokračovanie využiť hotelové izby nad reštauráciou. Zvláštne bolo, že som vôbec nepociťovala výčitky svedomia, že zachytil pravdepodobne celé dianie mojich nôh na tvojom úde pod stolom.

Naopak, vzrušila ma tá predstava, že sme boli sledovaní a práve ním. Sexi češníkom. Jeho hruď v obriahnutej košeli ma očarila už pri vstupe do reštaurácie.Pohrávala som sa pri večeri s myslienkou, aký dokáže byť v posteli a to že túto noc to aj zistím bolo ešte aj teraz po prebudení vzrušujúce. Stále na teba hladím a usmievam sa, čo všetko sme spoločne odhodlaní prežiť, dopriať si jeden druhému s bezhraničnou dôverou a žiadnymi výčitkami. Si muž, ktorého som si priala v mladosti a ak by mi niekto tvrdil, že akého chcem, takého získam, neverím mu. Opätuješ mi všetku lásku, ktorú k tebe cítim. Si mojim mužom, priateľom, spovedníkom, milencom, plniteľom prianí a želaní vo všetkých smeroch. Tak veľmi ťa milujem. Jemne natiahnem ruku, pohladím ťa končekmi prstov po líci. Pohneš hlavou, rýchlo ruku odtiahnem. Nechcem ťa prebudiť, tak pokojne spíš. Otočím hlavu naspäť, Položím ti ju na rameno a po pár minútach znova zaspávam v tvojej náruči, v tvojej blízkosti, ktorá ma napĺňa pokojom a láskou.

Po neviem akej dobe sa prebúdzam. Slnečné lúče už prenikajú do izby, hrejú ma na pokožke ramena a stehna, na chrbte cítim jemný dotyk. Nie som si celkom istá, nie som ešte celkom prebudená ale tvoje dotyky sú akoby si m maľoval obraz štetcom na pokožku. Usmievam sa, no ty to nevidíš. Zadočkom sa posuniem k tebe, vnímam tvoje teplo a ...Čo to? Cítim jemné vlhko. Zamyslím sa v sekunde a moja myšlienka je správna. Zadoček sa dotýka tvojho údu, na ktorom sa objavila kvapka rozkoše. K nemu cítim tvoju ruku. Nechávam ťa, viem presne čo máš v úmysle a nebránim sa tomu. Milujem rána keď naše rozospaté túžiace telá spojíme v jedno a presne to sa deje práve TERAZ. Vnikáš do mojej jaskyne rozkoše pomaly. Prijíma ťa z vlahou, ešte zostatok štavy čašníka a mojej práve sa tvoriacej šťavy rozkoše a túžby po našom splynutí. Už si si celkom istý, že všetko vnímam, spájame rytmus tiel do jedného, cítim ťa v sebe až po koreň, ba čo viac počujem ako spolu splývame. Ten zvuk je ako rajská hudba, čo nás privedie do výšin spoločnej slasti.

Tvoje nedočkavé ruky blúdia po mojom tele. Jednou ma držíš za prsník, druhá ma hladí na podbrušku. Pritlačíš si ma úplne k sebe, akoby si sa bál, že ti uniknem. Zovretie rúk je silné, žiadúce, naznačujúce, že sa dostávame na spoločný vrchol. Jazykom mi prechádzaš po krku až k úšku. Nasaješ ho perami, zúbkymi jemne hryzieš. Vieš, že je to moment, ktorým ti odovzdávam všetko čo je vo mne. Tak ako ty odovzdávaš mne, čo je v tebe. Áno, práve dosahujeme naše ranné splynutie na maximum. Telá sa nám chvejú v orgazmoch, vzdychy majú rovnaký tón. Sme doslova jedno telo, jedna duša, jedna rozkoš, jeden chtíč. Zostávame ležať bez pohybu, prerývané dýchanie ukľudňujeme a vnímame sa navzájom jemnými dotykmi. Pobozkáš ma na krk, usmejem sa "Dobré ránko láska", "Dobré aj tebe miláčik"...Čaká nás nový deň, nové zážitky