"Ahoj, koukám na tvé fotky a líbí se mi tvé tělo. Sbírám spodní prádlo a tak tě chci poprosit zda bych mohl získat tvé kalhotky do své sbírky. Jsi totiž přitahující atraktivní žena. Díky Tom"

Tuto zprávu od @Frenklinovi obdržel každý z vás již 20-krát. Nedalo nám to!
Pořídili jsme si PO BOX "zn. pod maštalí 333" a vás poprosíme, ať nám všichni posíláte použité kalhotky, boxerky, slipy, trencle, ideálně s týden nošenou hnědkou. Bude to makačka, ale chceme v nejbližších letech přijít frenklinovskému druhu sexuality na kloub! Prozatím začínáme vlastními kalhotkami - máme pro vás několik důležitých postřehů:

1) Muži již nejsou ony osoby s penisem? Nikdo nezná odpověď na to "co je to být ženou"? Ztrácíte se v evropských aktuálních trendech ohledně sexuality? Máme řešení! Přetáhněte si kalhotky přes oči a opět uvidíte svět barevně!

2) Během šňupání silně přitáhněte, aby vám vzduch neunikal škvírami okolo. Nestyďte se! Pořádně zaberte! To je podobné nařízení jako s COVID rouškami. Také 200 % pomůže nasadit si dvoje kalhotky přes sebe...

3) Začíná-li se vám motat hlava, není to nedostatkem kyslíku. Jedná se o euforii z právě objevovaného nového druhu vaší vlastní sexuality.

4) Jde-li vám z těchto pokusů ve výsledku hlava kolem, a přitom stále nic... Nezoufejte! Jsme na tom stejně. Ale chrabrý Highlander se nikdy nevzdává! Pište nám vaše zkušenosti a každou zprávu opatřete 10 000 kreditovým kolkem.

11.252 Aufrufe 24.8.2023 13:43