Čubička zlobila

Měla slíbené překvapení, ale nejdříve dostala na krk obojek. Musela se ohnout a držet postele, široce roztáhnout nohy, abych jí do zadečku vpravil anální hák. Když měla v zadečku anální hák, začal jsem připravovat mušličku na překvapení. Překvapení bylo vibrátor na dálkové ovládaní, vše jsem nainstaloval, nasunul kalhotky a vzal jsem jí na noční procházku k řece a na most přes řeku.
Občas jsem zapnul vibrace, vypnul zapnul. Stáhnul jsem jí horní díl oblečení, abych jí trápil bradavky, vedl jsem jí za obojek do neznáma a tajemna. Pak jsme šli zpět, musela stát v pozoru a držet v předpažení rákosku a já jí vyhrnoval šaty jezdil po těle a pomalu stáhl kalhotky a plácal po zadku. Chvilku musela držet rákosku, trošku jsem jí to narušoval vibracemi, ale zjistil jsem, že vibrátor vypadavá z jejího rozkroku, musím ho příště nějak zajistit.
Jako zlobivé čubičce jsem jí musel potrápit nějak bradavky, a hlavně vyzkoušet podtlakové přísavky na tělo, bradavky. Nejdříve jsem vyzkoušel nové skřipce na bradavky, bylo zajímavé sledovat reakce, když jsem utahoval závit a šrouby zajížděly do bradavky. Nasadil jsem podtlakové šálky, a to bylo docela zajímavé. Musel jsem vyzkoušet i na klitoris, abych zlepšil jeho citlivost, protože jsem pak použil womanizer nejdřív plný výkon byl moc, musel jsem jí i držet, aby neutekla.
Nějaké plácání přes zadek, kousaní do krku, ucha, rákoska.
Trošku silnější skřipce na bradavky. Nakonec si vlezla na čtyři a použil jsem šukací mašinu, masážní hlavici, womanizer docela bylo pod ní mokro, ale ještě málo.
Až při dalším hraní, sem jí úplně vyštavil . To byla pod ní uplá potopa.

9.396 Aufrufe 4.9.2023 17:29
132 Benutzer mögen es
Gefällt mir