"baculky"

14.2.2013 08:26 · 2.850 Aufrufe s1488

reaguji na blog uživatele SINEPICKOVI a tak nějak se s ním stotožňuji :-)
Né, že bych tu hledal partnerku,ale když člověk jen tak ze srandy vleze do seznamky, tak samá baculka, nebo jak si to dnes říkaj.
Nic proti,ať si každej dělá co chce,ale když se mě jedna nejmenovaná snaží ve vzkazech přesvědčit, že to, že třetinu dne věnuji sportu je špatný a,že když chodím cvičit do fitka, tak,že jsem duševně jednodušší, no to se musím smíchy za břicho popadat.A to mě prosím neměla nijak šanci osobně poznat ani mé vzkazy nebyly nijak jednodušeji zaměřené.
Jsem opravdu normální a nevím, zda je lepší se odpoledne dřít a jít do pelecha zdravě unavenej s dobrým pocitem, nebo po práci přitáhnout domů, rozvalit špekule u televize,nebo PC a zásobovat okolí "chytrejma" vzkazama a pak večer v koupelně smutně čumět do zrcadla na hnusný faldy tuku?
Nejlepší je to něčím obhájit, např. : jsem utrápená,tak si obaluji nervy tukem, musel by cvičit někdo se mnou..jsem nemocná, mám to z antikoncepce a tři miliony všelijakejch žvástů....
Mě osobně opravdu baculky, špekule,faldy nevzrušujou, ani v nejmenším!
Raději budu odpoledne dřít,mordovat se,lítat po lesích,jak na kole, tak po svejch,ale aspoň vím, že SNAD nebudu mít infarkt, nemusím žrát prášky na srdce,jen tak mě něco neutahá, pták snad taky bude fungovat líp a hlavně se večer můžu podívat do zrcadla.

Takže tolik k tomu, kdo něco dělá, sportuje, tak chválím pokračujte v tom a ten, kdo je "baculka" či "špekáček" tak fuj, styďte se, opravdu to není sexy!

Zdar a sílu!!!!....najdeš v pivu :-))))