hledáme ?

7.1.2009 04:39 · 2.685 Aufrufe amoretka

Ahoj......

děkujeme za Váš zájem a za povzbudivé reakce na naše galerie. Pokud bude mít někdo zajímavé nápady co nafotit, vylepšit apod. tak budeme rádi když nám napíšete.

A teď něco málo o nás........... jsme naprosto normální manželský pár, kterému už bylo dávno pětatřicet a do čtyřicítky to nemá zas tak daleko. Postavou jsme oba přiměření věku, práci a tomu, že nám fitko nic neříká. ONA je 173/65 BI a ON 182/85. Podle okolí jsme prý sympatický, společenský a snad nezkazíme žádnou legraci. Bohužel jsme ale dost časově zaneprázdněni, takže nám na ty příjemnější aktivity moc času nezbývá. Rádi by jsme se proto seznámili s jiným, nám podobným párem či samotnou dívkou, kde ONA je BI a kde budeme naladěni na stejnou vlnu. Hledáme někoho, kdo nám bude podobný nejen postavou, ale i věkem, zájmy a kde nejde jen o nějakou sexturistiku, prostě někoho s kým se dá i normálně pokecat. Náš zájem seznámit se je skutečný a proto nehledáme žádné pisálky. Chceme dlouhodobější vztah, kde si budeme důvěřovat. Kdo si myslí, že to z naší strany bude "hup na to" tak bude asi zklamán. Sice už máme nějakou menší zkušenost, ale nechceme sexturisty. Nejdříve si chceme vyměnit o sobě nějaké nevtíravé zajímavosti, nějakou tu fotku a pokud budou přetrvávat sympatie tak to můžeme posunout k další metě. Brnknout si, pokec u kávy, naplánovat třeba společný víkend na horách.............

Na druhou stranu ale musíme říci, že těch rádobi pisálků a loudilů fotek jsme už také pár poznali. Budeme proto opatrnější a tak jestli nemáte svoje galerie a nebo nám někdo pošle svoje foto focené mobilem z padesáti metrů, tak se omlouváme, ale to je přesně to co nehledáme. Chceme mít jistotu, že každý je tím za koho se vydává.

Tak všem sympaťákům pá...... amoretka