Pohodlný dominant ?

2.11.2014 04:45 · 1.206 Aufrufe BDSM_martim

Občas navštěvuji místní rádoby uchylné místnosti,
to že pánové nezdraví, že ukazují penisy, na to jsem si relativně zvyknul, resp na to nejsem zvědavý. Ale to, že něco hledají a přitom jsou vlastně pohodlní se snažit je přinejmenším smutné.
Druhý smutný fakt, je že si lidé rádi a často i záměrně pletou pojmy DOM / SUB a AKTIV / PASIV
Dominantní lze česky přeložit něco jako nadřízený, rozhodně však ne aktivní
a pasiv totéž v bledě růžovém.
Lidé rádi o sobě tvrdí jak jsou dom nebo sub ale v praxy to jen znamená "chci tě ošukat roztáhneš mi nohy !"
Samozřejmě že označení "dominant" je všeobecné, ovšem nejčastěji spojované s BDSM.
A BDSM rozhodně není jen "poslušně mi roztáhneš nohy"

Ale samozřejmě v praxi to tak funguje, lidé jsou zblblý pornem a BDSM videama z netu a věří tomu, že ti herci v těch filmech a hlavně subinky-herečky, jsou tak strašně vylízané že se sebou nechají dělat kde co. Budiš každý máme nějaké fantazie a někteří je i rádi realizují. Ovšem na základě lží ? Na základě toho jak je rádoby dominant zkušený, kolik vychoval subin, atd atd atd. A ve finále na ubohou zblbnutou ženskou vytahne vařečku a šňůru na prádlo.

Nu ale to jsem odbočil. Třetí nejsmutnější fakt a ten se netýká jen bdsm, je to že pánové jsou pohodlní. Velmi často vlezou do nějaké malé chatové místnosti kde je jen několik červených nicků a místo aby se podívali odkud ty nicky jsou, nebo si dokonce rozklepli jejich profil, aby zjistili, že to není tv, nebo že to není lesba, nebo že nikoho nehledá, což pro ty pomalejší je práce na 5 minut, pro ty rychlejší na 30, tak takovýto pánové raděj napíšou všem: "Hledám holku / subku z Ostravy !" Přitom v místnosti žádná není.
Jako promiňte mi, ale od člověka který se chce opravdu seznámit bych čekal víc aktiviti a iniciativy. Spousta lidí teď namítne něco jako "Ale dotyčný třeba nemá čas", takže dotyčný nemá čas proklikat 3 červené nicky, ale má čas na to sedět hodiny na chatu ???

A když to navíc má být dominant, který má mít za subinku zodpovědnost, má být uvědomělý atd atd, ale přitom je pohodlný ?

Je to smutné a pánové pak brečí že se nemůžou seznámit, když jsou pohodlní a často lžou.
Ony ženy ať už ty rádoby normální, nebo subinky nejsou hloupé.

Ale tohle bylo, je a bude.
Většina pánů myslí penisem a to se dlouhá léta nezmění.