Páni fotografové ....

6.11.2014 13:26 · 4.422 Aufrufe Amadeus_Galery

Nikdy jsem nemyslel, že se pustím do psaní blogu a už vůbec ne na amatérech, ale po té co mi přišel dnes vzkaz kde jsem byl nařčen z pokrytectví, musím se o toto s vámi podělit a získat nějaký názor na věc . Přišel mi vzkaz následujícího znění: Zdravím galerie_K.. :) Rád bych se zeptal.. velmi se mi líbí modelka z galerie "POKOJ".. je možnost jí kontaktovat kvůli focení? Seriózní. Děkuji.

Profil tohoto nicku je prázdný, řekl bych až panenský, nick o dvou velkých písmenech muž česká republika ... vše...

Jasně mám na svém profilu napsáno, že kontakty na ženy,modelky ani nikoho jiného nepředávám. To že si tu spoustu lidí nepřečte profil aby vědělo s kým mají tu čest nebo koho oslovují a rovnou mi píšou jak mám užasnou ( jak říká náš pan prezident ) kundu , to je asi na delší povídaní a na to už jsem si zvykl .

Na tento vzkaz jsem se rozhodl a myslím slušně, ale striktně reagovat a napsal jsem pánovy, že možnost kontaktu není , určitě ne na amatérech a pokud je fotograf určitě ví kde modelky hledat . Na to mi přišla odpověď která mě zarazila a dohnala k napsaní tohoto blogu . Cituji :To nevím proč, spousta slavných fotografů najímala prostituky na focení.. jsou amatéři snad něčím horším? Jsou tu ženy, co se nebojí erotiky, tudíž aktů. Myslím, že je to geniální místo na hledání modelek. Nevidím v tom sebemenší problém, a Ty by jsi taky neměl/neměla, zvlášť, když tady své foto vystavuješ :) Trochu pokrytecká reakce, ale budiž, jen jsem se zeptal, nic víc. Dej jí kontakt, pokud to ego dovolí: theSaint@.......... Fotografie vystavuju na seriózních fotografických serverech. Have a nice day

Ano také tu oslovuji některé dámy ženy a dívky ohledně focení, někteří z vás oslovují mě což mě velmi těší i když potom nedorazíte :-D ale já tu svojí tvorbu vystavuji protože pořad mám pocit že tu je spousty lidí kteří moji práci ocení , kteří mají erotiku rádi a fotografii berou i jako součást umění a proto tu i moje práce vystavuji . Dělím se tu s vámi o tuto mou radost protože jsem Amatérský fotograf který fotí pro zábavu a radost na profesionál tuto činnost děl z důvodu finančních což je základní rozdíl.

Pokud tedy tento asi profesionální "fotograf" vystavuje na seriozních serverech a na amatéry neumí o sobě napsat ani čárku natož nejsme hodni vidět ani jednu jeho fotografii kdo je tady sakra pokrytec ???????

děkuji za strávený čas čtením snad jsem nenasekal moc chyb z případné se omlouvám všem češtinářům profesorům a učitelům

Dobré světlo všem nadšencům fotografům a fotografie