Kabinka

26.5.2015 13:20 · 1.916 Aufrufe itnaft

Prohlížím si tě, protože je na co koukat. Prádlo, které si zkoušíš ti sluší a nejen to jsi v něm vyzývavě krásná. Ta chvíle, kdy tě beze slov sleduji trvá jen mžik, ale je dostatečná natolik, abych zahlédl jiskry ve tvých očí a všiml si tvých vystouplých bradavek pod podprsenkou.
Pohled na tebe mne vzrušuje a má okamžitou odezvu. Cítím svůj penis, který mi v kalhotách narůstá a vím, že jsi si toho také všimla. Natahuji ruku a hřbetem prstů tě pohladím směrem od klíční kosti, přes krk až na tvář a zpět. Vím, že tě chci, přitahuješ mne. Aura kolem tebe, tvá vůně, tvůj pohled, tvé tělo. V kabince je těsno a stojíme blízko sebe a tak se druhou rukou dotknu vnějšku tvých nahých stehen ...

Moje ruka stoupá výš a přes boky ti sjede k prdelce a začne hladit její jednu půlku. Dívám se ti do očí a vidím v nich tvůj vnitřní boj. Ruka z tváře mi sjíždí dolů po tvých paží a cestou se dotknu bříškem palce tvé vztyčené bradavky napínající krajku podprsenky.
Dotek je podmanivý, ale cestu mé ruky nezastaví. Ale přenese ten vjem k mému samečkovi, který se mi vzpíná v kalhotách. Má dlaň se zastaví až na tvém zadečku a svírám ti obě půlky rukách a hnětu ti je. Líbí se mi tvoje prdelka a její obliny. Tisknu se k tobě a šeptám ti do ucha „Vzrušuje mně tvůj zadeček, chci ho“. „Jsi žádostivá má krásko, chci tě. Chci přivonět ke tvé lasturce, jejíž vůni tu cítím“. Jen vzrušeně oddychuješ a moje ústa, která ti šeptala do ucha začnou klouzat po tvém hrdle dolů, cestou špičkou jazyka polaskám druhou bradavku, kterou můj palec před tím ošidil, líbám ti bříško a pupík.
Klekám si a mé rty a připravený jazyk se zastaví proti tvým kalhotkám. Opíráš se o roh kabinky dlaně s roztaženými prsty tiskneš k její stěnám a já sotva klečím, protože můj ocas je hodně tvrdý. Ale teď toužím tě ochutnat, chci vědět, jestli tvé vzrušení chutná stejně skvěle jako voní. Zabořím ti tvář do klína a ááhh, cítím horkost tvé kundičky a první kapky tvého nektárku, který pronikl skrze kalhotky.

Mé ruce ti zezadu zespod vnikají do kalhotek a svírají tvou vzrušující prdelku. Lížu tě, lížu ti kundičku přes kalhotky a jazyk se mi i s nimi boří mezi tvoje mokré pysky. Jazykem na široko projíždím vniklou úžlabinku a stírám tvou vlhkost. Zastavuji se v místech poštěváčku a začnu tam kroužit špičkou jazyka.
Chci cítit ale všechny záhyby tvé mokré pičky a tak ti začínám stahovat kalhotky a odhalovat klín. Jsou dole a z jedné nohavičky vyndáváš nohu, abys se mohla více rozkročit. Tvá kundička je nádherná. Mokrá a rozevřená a ty potichu zadržovaně vzrušením vzdycháš. Jo, říkám si, chci ti to udělat, chci ti ji vylízat, tvoje dírka je neodolatelná. Než se ti ale přisaju mezi nohy rozepínám si v kleče kalhoty a i se slipy si je stahuji ke kolenou. Můj pták vystřelí strmě vzhůru a obnažený žalud se leskne vzrušením. Jednou rukou tě opět chytnu za prdelku a druhou si ho krátce pohoním v pěsti, musím ho lehce nasytit. Potom ti oběma rukama sevřu půlky, mačkám je a tlačím skrze ně kundičku proti mému kmitajícímu jazyku. Ten ti proniká mezi tvé pysky a naplno si nabírá tvých šťáv. Tvrdý penis se ti ze strany otírá o lýtka a já vidím, jak vše pozoruješ ve velkém zrcadle, které v kabince je. Nevydržíš jen tak nečinně být opřená a ruce ti putují k ňadrům a před zrcadlem si je hladíš a mačkáš.

„Vylížu tě k vyvrcholení“, šeptám vzrušeně, „ ale pak mě vykouříš, chci to od tebe!“ Vzrušeně kýváš, podebereš si palci zespodu podprsenku, jedním tahem ji vykasáš a já nad sebou vidím tvé nahé kozičky s trčícími bradavkami. Bereš je mezi prsty, protáčíš a vytahuješ.
„Víc se rozkroč“, žádám tě, „ať ti kundičku mohu pořádně vylízat a přidám k tomu i prsty!“
Můj ocas je napnutý k prasknutí a ze tvé vůně, chutě a vnad se mi točí hlava. Ty mezitím zvedáš levou nohu a pokládáš ji na malou stoličky u stěny kabinky. Pohoním si ptáka v dlani a pak ji mokrou zvednu ke tvým ústům, slízáváš z prstů mé vzrušení.
Pak už ale jazyk zabořím mezi tvá roztažená stehna a projíždím tě jím po celé délce, abych ho mohl hned zamířit přímo do tvé horké dírky. Pronikám do ní tak hluboko, jak to jen jazykem jde a šukám ti ji. Rukama dál zpracovávám tvou prdelku jejíž pevnost a kulatost mne moc vzrušuje. Podle tvého oddychování a toho, jak se ti plní kundička lahodnou šťávou, cítím tvůj přicházející orgasmus. Na okamžik se od tebe odtáhnu a pozoruji, jak si už bezostyšně mačkáš kozičky, protáčíš bradavky a taháš se za ně. Můj ocas trčí od kolen vzhůru. Žalud je tmavěfialově zbarvený a naběhlý a touží se někam zabořit, mezi tvé rty, do tvé pičky, kamkoliv.

„Udělám ti to ale. Můj ocas bude potřebovat pořádně vyhulit!“ Vzrušeně kývneš a já si všimnu našeho odrazu v zrcadle a mé vzrušení se umocňuje. Palci ti roztahuji pysky a odhaluji ztopořený poštěváček, špičku jazyka zamířím přímo na něj a začnu ho rytmicky laskat, neodolám a beru ho mezi rty a saji.
Tvůj poštěváček je neodolatelný, a chvílemi mám už pocit přicházející extáze a dá mi velkou práci se ovládnout a neotočit si tě v kabince. To bych si tě pak vzal zezadu a pořádně ti tvou kundu vymrdal a mohl bych se kochat i pohledem na tvou báječnou prdelku. Hmm, je vzrušující.
Ovládnu se a o spojím ukazováček a prostředníček levé ruky a proniknu jím do tvé lasturky. Šukám tě prsty a lížu klitoris. Nevnímám okolí, nevím co se děje za závěsem a ten pocit blízkosti okolního světa je vzrušující. A už cítím, jak se ti kundička svírá a řine se z ní tvé vzrušení. Kmitám dál na jazykem na klitorisu dovádím tě k vyvrcholení. Při orgasmických stazích olizují tvou lasturku a polykám vše co z ní vytéká …