Dárek od jednoho z Vás

25.12.2015 00:41 · 834 Aufrufe Gedriela

Mám ráda Vánoce. Ne to běsnění kolem nich, ale ten základ. Slunovrat. Je to čas kdy se k nám vrací Slunce se svým teplem a světlem a to je to co já k životu možná víc než ostatní nezbytně potřebuji.
Samostatnou kapitolou jsou dárky. Jako většina žen mám ráda překvapení. I když překvapovat mě je poměrně složité. Co chci si koupím, ostatní nepotřebuji. Ale protože někteří lidé kolem mě mají potřebu mi je pořizovat, pomáháme si vzájemně. Chodím a průběžně celý rok trousím drobečky. "Ztratila jsem klíčenku. . . .viděla jsem zajímavou knížku. . . . .rozbil se mi deštník atd."
A ty co mě znají zaostří a já pak pod stromečkem většinou najdu to na co upozorním. A všichni jsou spokojeni.
Ale dnes jsem dostala dárek s kterým jsem vůbec nepočítala. Nepotřebuji ho, ale potěšil mě.
Někdo mi koupil VIP členství. A s největší pravděpodobností to by někdo z Vás z Amatérů
A já samozřejmě nevím kdo. Což mě přivedlo k zamyšlení nad většinou (dobrovolně přiznávám že všechny si nepamatuji) lidmi s kterými jsem tu kdy mluvila.
A byli jich desítky a desítky. Z některých nouname Ideček se stali moji přátele. S jinými se po čase naše cesty rozešli.
A já si dnes zkoušela vzpomenout na všechny. Na přátele, známé, virtuálky i reály. A samozřejmě nemám šanci.Co když to byl jen někdo komu jsem odpověděla na pozdrav? Co když to byl někdo s kým jsem mluvila před lety? Co když to nakonec nebyl ani nikdo z Amatérů? No prostě nemám šanci.
Takže tímto děkuji. Ať to byl kdokoliv potěšil mě.Tím že si vzpomněl, tím že ho napadl opravdu originální dárek.
Kdyby náhodou chtěl vystoupit z anonymity zvu ho na večeři.
Když mi řekne od kdy a na jak dlouho mám VIP členství .-).