Prolínání světů

9.3.2016 17:12 · 881 Aufrufe Gedriela

Svět je malý a BDSM svět obvzláště. Moc se mi líbí to prolnutí vanilkového a pistáciového světa.
To, jak jeden večer sedíme u grilu s přáteli a diskutujeme na téma, jak nejlépe potrestat zlobivou subinku a já následující den potkám jejího drahého v psychologické poradně, kam jdu s přítelkyní.
To jak sedím v práci za pokladnou a přitočí se ke mně zákazník a spiklenecky mi zašeptá do ucha: "To je, ale škoda, že nám ten klub zavírají že?" a než se vzpamatuji, zmizí v davu. (Dodnes nevím, kdo to byl. Zeptala jsem se i na stránkách klubu. Příspěvek schytal kolem stovky lajků a samozřejmě se nikdo nepřihlásil:-)).
Ale nejvíc mě pobavil zažitek z minulého týdne. Zapovídala jsem se na chatu s jednou nově příchozí dominou. Jak to tu chodí. Kdo je kdo. Po základních otázkách přišla otázka na jednotlivá idéčka. A protože, jak už jsem řekla, svět je malý, zeptala se na jedno ID, o kterém se nebojím říct, že ho dost znám. V době, kdy jsem hledala někoho k sobě, byl jedním z adeptů. Napsali jsem si tisíce smsek, propovídali jsem spolu hodiny a hodiny.
Takže jsem sebekriticky uznala, že nejsem nestranná a požádala ji, ať mi řekne, co jí napsal že jí k tomu následně dodám vysvětlení.
Jaké bylo mé překvapení, když jsem si přečetla srdceryvný příběh o tom, jak měl skvělou dominu (jako důkaz jí poslal fotky z naší jediné akce) a jak mu chudinka umřela (!!) a jak dokonce uvažoval o sebevraždě (!!!)-
Pro jistotu jsem si to přečetla ještě dvakrát, pro případ že bych měla halucinace. A pak jsem jen napsala: "Oznamuji zmrtvýchvstání! Ta mrtvá jsem já."
Následně jsem si asi hodinu volaly a velmi dobře se bavily.
Prostě lhát se nemá... protože je jen otázka času, než se na to přijde a člověk je potom za blba .-D