Červený zadek

16.3.2016 13:51 · 2.060 Aufrufe larson

Prý nemá ráda mazlení. No tak to vezmu od podlahy. Říkal jsem si a přípravu nezanedbal. Hned co se zavřely dveře bytu, skočili jsme touhou po sobě a za vášnivého líbání postupně svlíkali svršky. Pomalu jsem ji tlačil k posteli a ona musela tušit, že dnes to bude bez předehry. Otočil jsem si ji zády, vyhrnul sukni, nechal kleknout na postel a po odhrnutí kalhotek ihned zasunul co nejhouběji. Její povzdechy prozrazovaly její vzrušení. Péro zpočátku zadrhávalo v jen lehce zvlhlé kundě a teprve po několika tazích se začlo lehce klouzat. Koule plácaly do poštěváku a brzy bylo vymalováno. Po prvním divokým šuku, kdy bylo potřeba ukojit týdení chtíč, jsem neodolal ještě vylízat už krásně vyteklou čárku. Po něžným kroužení na hrášku jsem začal přitláčet jazykem na jeho vršek a i ona se brzy svíjela v dlouhým orgasmu. Z mokrý kundy jsem polibky došel k jejím rtům a něžně jsme se dlouho líbali.
"Věříš mi?" zeptal jsem se. Nejistě odpověděla, ale nakonec svolila. Z tašky jsem hbitě vytáhl pár šátků. Poručil ji, aby si klekla a ruce dala k sobě. "Jestli mi ublížíš, dám Ti do nosu!" řekla v obavách. Uklidňoval jsem ji a přitom vázal další šátek přes oči.
"Klekni si, vystrč prdelku a ruce dej mezi nohy." Vytáhl jsem z kalhot pásek a opásal jí nohy tak, aby šátek na rukou měla provlečený skrz a nemohla se hýbat. teď byla jen v mé moci. Ale to jsem si jen myslel. Užíval jsem si ten pohled na bílej zadeček, který svítil nad krajkami černých samodržek. Kunda se leskla vytékající šťávou a já se nemohl vynadívat. Ještě jsem si došel pro další pomůcky a "peklo" mohlo začít. Koupil jsem si v obchodě hezkou okurku. Vybíral jsem ji pečlivě a s láskou. Rovnou, pevnou,z jedné strany zaoblenou, u stopky zúženou. Dokonalý dildo. Nechal jsem ho pár hodin na topení ohřívat, až bylo nádherně teplý.
Nachystal jsem si k ruce na stole připravený bičík a přiklekl k vyšpulené zadnici. Tupou stranou pomalu vrážím zelenou obludu do kundy a holka div neroztrhla šátek na opasku. Nádherně řve, až mi z toho lechtá znovu v koulích. Okurka mizí v její kundě do tří čtvrtin a první rány bičíkem dopadají na její bílý půlky. Každým dopadem se ozve zaječení a na prdelce se objeví červená šmouha. Další rány střídají jednu půlku zadku s druhou a okurka pulzuje dovnitř a ven. Holka brzy udělá hlavou díru do zdi. Musím přibrzdit. Zlíbám červenej zadek od samodržek po análek a obejdu svázaný tělo z boku. Levou rukou obejmu zadnici a pravou znovu začínám šukat okurkou. Její tělo se dostává do tranzu, třese se a vzpíná. Šátek na rukou i na obličeji už přestává plnit funkci ale okurka ne. Napružím ji a zlomím zaraženou v kundě. Holka se mi napnula a zlomená okurka vyklouzla z mokré kundy ven. Nacpu ji tak rychle zpět a zlomený zbytek s úzkým koncem namazaný gelem vrážím do análku. Ten ale sám nedrží a klouže ven. Chvíli šukám obě díry a plivu sliny na promazávání obou děr. Když mne už přestane to okurkový divadlo bavit, přidám pár ran bičíkem. Zadeček je už docela červený. Mý péro popadlo druhý dech a tak vytáhnu mokrej okurek a zasouvám svý čůro do vymrdaný kundy. Chytím ji za ten červenej zadek a hezky se vycákám s několika plácnutím na tu zpráskanou prdelku. Šátky a zbytek okurky se válí kolem nás a teprve teď si vychutnáváme hezký mazlení. A pak že se nerada mazlí....