Sex v autě

2.4.2016 02:13 · 2.011 Aufrufe larson

Nikdy před tím jsem si nemyslel, jak sexování v autě může být úžasný.Tedy než jsem potkal ji. Krásnou vysokou blondýnu s dlouhejma nohama. I tehdy jsem to odmítal a říkal "to víš že v autě, Ty se zakuckáš a já budu mít od semene celý přední sklo zevnitř"!
Taky se mi nezamlouvala jen ta poloha v sedě a vůbec málo místa. No prostě nakonec jsem šel do toho jen s minimálním nadšením. Jak jsem se mýlil.
Bylo to v zimě, měl jsem jen málo času, tak jsem svolil se setkáním v temném koutě parkoviště obchoďáku na kraji města. Přijela téměř přesně, vystoupil jsem a než jsem stačil chytit za kliku jejího auta, vystoupila také a úprkem běžela k prvnímu stromku s naříkáním o hrozným čůrání. Přičapla si před mý auto a já v šeru přicházející noci mohl jen slyšet proud kapaliny z pod bílého zadečku. I to stačilo, aby mi zalechtalo v koulích a po exibici jsem si hned přesedl do jejího auta. Chvíli jsme si povidali a já ji u toho odhrnoval ty blonďatý vlasy a něžně je vískal. Netrvalo dlouho a začli jsme se vášnivě líbat.
Nechala nastartovaný auto s topením a po menších úpravách jsme se přesunuli na zadní sedačku. Naše líbání pokračovalo s postupným odstraňováním svršků. Sklápěcí opěrkou zkušeně vytáhla ze zavazadlového prostoru připravený ručník a rozproztřela ho na sedadlo pod sebou. Říkám si jak je pořádná a v tu chvíli ještě nevěděl, jak moc bude ručníku potřeba. Moje ruce bloudily po jejím odhaleným těle, boky, prsa, stojící bradavky. ani jsem se nenadál a byla docela nahá a já s kalhoty ukotníků.Jednu ruku jsem už dávno měl v jejím rozkroku a ona mi péro drtila svou něžnou rukou.
Sedla si zády opřená o zadní dveře, roztáhla nohy a nabídla mi svoji mokrou kundu jako na talíři. Prý miluje prstění, tak jsem pokračoval s druhou rukou na jejích kozách. Strkal jsem do ní co nejvíc prstů a přitom tvrdě tahal za bradavky. Rukou jsem jí v kundě vibroval co největší silou, po zadní straně pod poštěvákem a palcem na něm. Byla v tranzu, dokonce se pokoušela o most. Nedokážu pořád pochopit, jak jsme se tam srovnali. Svíjela se a hlasitě ječela až mi zaléhaly bubínky. Její kunda byla nádherně mokrá, pohyby ruky vyluzovaly vzrušující zvuky. Po chvíli její ječení eskalovalo v neovladatelný řev a třes celýho těla. Z kundy vytryskl asi dvaceti centimetrový pramen. Krásnej mokrej orgasmus! Teprve teď jsem ocenil ručník pod námi. Potřísnila mi ruku a půl mýho klína. Nádhera!
Když se zklidnila, přešla do útoku. Chce mi to udělat pusou, prý miluje můj citlivý penis. Jak bych jí to mohl odepřít....Klekla si na kolena a zalehla hlavou do mýho klína. Vzala si ho do pusy a tentokrát jsem umíral rozkoší já . Bylo poznat, jak to má ráda. Užívala si každičkej tah jazykem, každý nasunutí. Sála ho a lízala koule, přejížděla jazykem od kořene k žaludu a ke konci jen sprostě šukala pusou. Tvrdě a rychle. Teď jsem zase ječel já. Uvědomuju si moc dobře jak jsem se nechal unášet slastí a řval jsem rozkoší. Jen si na to vzpomenu mám zas chuť stříkat. Jednou rukou jsem jí držel vlasy a druhou rukou pendloval mezi kundou a bradavkami. Bylo to úžasný a já za chvíli ucítíl stoupající semeno v klacku. Vysála skoro všechno, otevřela dveře a vyplivla moji smetanu ven se slovy "kurva toho je!". Zbytek mrdky mi teklo po péru na koule a i z ní většinu slízala.
Všechna prdel jednou končí. Otřeli jsme se důkladně vlhčenými ubrousky a rozloučili se. Bylo to krásný a já jsem docela změnil názor na sex v autě. Teď už vím, že i v autě se dá docela dobře zašukat.
A co vaše zkušenosti???