sestra mého kamaráda

17.5.2016 11:13 · 1.872 Aufrufe larson

Znali jsme se dlouho, vždycky to byla jen prostě mladší sestra mého spolužáka.Občas s námi chodila na pivo a nijak zvlášť mne nezajímala. Krátké vlasy, písklavý hlásek a pubertální chování. Už dřív pro mne měla slabost, ale já ji odmítl. Když jsem ji nenadále potkal po deseti letech na ulici, nemohl jsem věřit vlastním očím. Stala se z ní nádherná žena. Velký čokoládový oči, černý vlasy po ramena a tělo věstonické venuše.
Pozval jsem ji na oběd, že pokecáme o starých časech a já s hrůzou u jídla zjišťoval, jak mne přitahuje. Po pár meilech jsme se navzájem ujistili, že náklonnost je oboustranná a smluvili si schůzku. Vzali jsme si půl dne volno a sešli se u ní v novém bytě. Její plné rty jsem ochutnal hned v předsíni, sotva jsem si zul boty, byly sladké a tak vášnivé. Pomalu padaly svršky na zem, moje ruce bloudily po jejím těle. Svůdný boky a velký prsa, po kterých toužil kdysi nejeden teenager. Při líbání a svlíkání jsme se dostali až do kuchyně a já ji hned posadil na kuchyňskou linku a zarazil svý péro jak hluboko jsem jen mohl. Koule se mi dotkly prdelky a ona tak krásně zasténala. Líbání nepřestávalo ani při šukání, naše těla musela dostat to po čem tak dlouho toužila. Zvířecky, vášnivě, divoce jsme museli ukojit naše chlípný touhy.Po chvíli zmítání jsme se přestěhovali do obýváku a na gauči dokončili číslo. Její velký prsa se nádherně vlnily v rytmu přírazů. Brzy bylo hotovo.
Dali jsme si sprchu a vklouzli do postele. Ještě se předemnou styděla, pustila mne k sobě pod peřinu a naše milování pokračovalo mazlením. Pomalu jsem objevoval zákoutí jejího těla a všechny erotogení místa. Její pusa také nezahálela, objevila jedno místo o kterým jsem do té doby nevěděl. Hrála si s mým ptákem, koulemi a pak sklouzla pod koule až k análku a já málem odletěl do vesmíru. Za to jsem ji nabodnul zezadu a seřezal velký zadek do červena. Moje ruce plácaly její bílý půlky a koule hlasitě pleskaly o poštěváček. Prošukali jsme celý odpoledne až do večera....
Byl to úžasný den, vystřídali jsme snad všechny polohy a spotřebovali dvě krabičky kondomů.
Ještě několikrát jsme se takhle sešli a já ji, i když proti její vůli, začal považovat za svou milenku. Bohužel to netrvalo dlouho. Jeji rozhodnutí jsem chápal, ne každá žena dokáže být milenkou. Občas se ještě dnes sejdeme, vidím ji moc rád a v skrytu duše pořád doufám, že zase spolu něco zažijeme.