setkání - dějství první

4.7.2016 12:55 · 320 Aufrufe mara1313

Je to zvláštní náhoda, prohlížím si fotografie zde na amatérech, některé jsou dobré, některé špatné, některé vynikající. Až tak, že si prohlížím profil častěji a to pak se v mysli uloží postava, výraz tváře a mozek to následně použije v nejméně očekávanou chvíli.
Potřeboval jsem stromkovou růži a nějakou chemii na mšice, tak jsem zaskočil do jednoho malého zahradnictví kousek od mého domu, prohlížel jsem si růže, vybíral barvu a najednou prošla ona.
Černovláska nakrátko ostříhaná s milou tváří, ale vzdorovitým výrazem, kde jsem ji jen sakra viděl, měla na sobě legíny a uplé tričko bez rukávů, když se ohnula nedalo si nevšimnout její pevné prdelky a znovu mi blesklo hlavou, neznám ji.
Ještě chvíli jsem přemýšlel když jsem ji pozoroval a najednou jsem v paměti viděl její nahé fotky odsud a došlo mi odkud ji znám, zvláštní náhoda.
Večer jak jsem přišel domů, napsal jsem jí vzkaz, že jsem ji poznal, že má hodně dobré fotky, ale že naživo je to ještě lepší. Na odpověď jsem nečekal dlouho, napsala mi jen, že česká republika je malá a že to nečekala. Pak uběhly asi 2 týdny, dovolená, fofr v práci, vždyť to znáte. Dnes odpoledne jsem byl ono zahradnictví znovu navštivit a sledoval ji zpovzdálí, chtěl jsem vidět co má na sobě a zda se mi to jen nezdálo. Přemýšlel jsem co jí napsat, ale pak mně napadlo, že zkusím psát reálnou povídku na pokračování, uvídíme zda bude mít jen jeden díl nebo spousty
Její profil Vám neprozradím, ale napíšu ji že jsem začal psát, co bude dál je ve hvězdách.