Nahovno týden

18.10.2016 17:30 · 993 Aufrufe Hrabkal

Začal to přejetý kámoš. Muzikant s charismatem světové hvězdy. Bab měl na kterou se podíval, někdy i dvě současně, ale splodil dítě, oženil se a vypadalo, že se usadil. Čurák. Přejel se a nechal tu docela mladou vdovu s docela malinkýma děckošama.

Pokračovala manželka, když přiopilá začala vyžadovat, ať si najdu druhou práci. No hádka s toho byla a šel jsem do ulic. S kamarádem a jeho přítelkou jsme dali pivko a já si připomenul naši dávnou trojku. Už jsem při té vzpomínce začínal mít těsné gatě a plánoval jak navodit lechtivé téma.
Marně. Měl zas jakousi divnou opicu a začal být ke kámošce hnusný a to já velmi nerad. Tak jsem mu vynadal do čuráků a šel dom.

No a završil to švagr. Před časem ho roba vyhnala z domu a skončil u maminky. Těžce přetěžce zkoušené vdovy. Švagr furt bez peněz, tchyňa mu půjčovala, opitá rohlíkem zavírala oči před vážným problémem. Sice mu brala výplatu a snažila se platit jeho účty, ale dopisy nebankovních půjček nebrala na zřetel a jeho sázení už dávno nemělo charakter zábavy.
My nic nevěděli až do dnes. Dluží prý až 800 tis.

Čurák. Už třetí tento týden.

Já jen, že prý je tady těch čuráků poslední dobou málo. Ale nějak tuším, že tihle čůráci vás asi moc nerozněžní.

Takže čau v lepších časech. Hrabkal

PS: Sorry za vulgarity, ale jaksi tam musí být.