Nový sestřih

1.12.2016 14:53 · 1.166 Aufrufe wallbanger

„Miláčku, v pátek po práci jdu ke kadeřnici, vyzvedni prosím malou ze školky.“ Hlásím už v pondělí svému muži. Během týdne pro jistotu ještě dvakrát zmíním svou návštěvu zkrášlovacího salonu, abych si byla jistá, že hned po mém návratu bude pět ódy na mou novou vizáž.

A je tu pátek…odsedím si standardní tři hodiny v „drbárně“ (neuvěřitelný a mnohdy podceňovaný zdroj informací), které si zpestřuji čtením blogů na AM a domů se vracím naprosto proměněná.

Otevřu dveře a čekám…nic se neděje…žádné chvalozpěvy. Ptám se…
„Tak co?“
„Co, tak co? Stalo se něco?“
„Ne nic.“
„Jo, tys byla vlastně u té kadeřnice…no máš to moc pěkný, ale moc ti s tím nedělala, viď?“
Chápete? To si opravdu nevšiml, že mám vlasy kratší o patnáct centimetrů a úplně jinou barvu?
No jo…ale jako bych to nečekala. Nevadí.

Střih…

…ležíme v posteli. Rukou pevně držím jeho naběhlé mužství a zadečkem se o něj jemně otírám…cítím, jak jsem vzrušená, a z mé jeskyňky vytéká potůček slasti. Provokuji ho a lehce mu smáčím jeho chloubu ve své šťávičce. Najednou mě prudce převrátí na záda, přidrží mi nohy od sebe a jedním pohybem do mě vniká…Och ano.
Začíná se pomalu pohybovat v příjemném tempu, kterým mě pravděpodobně velmi rychle dovede k cíli. Zničehonic zastaví a zpozorní…

„Wau, úžasný sestřih. Tohle ti opravdu moc sluší. Ty mě vždycky dokážeš překvapit!“
Jen pro ujasnění…samozřejmě nekomentuje můj nový účes :-)
Tak se mi zdá, že můj muž s problémy zaznamená změnu viditelné vizáže (asi je mu jedno, jestli budu dlouhovlasá černovláska nebo krátkovlasá zrzka), ale změny sestřihu mé KTD si všimne okamžitě :-)