Vždyť jde jen o sex

1.10.2018 12:01 · 2.640 Aufrufe hajici

Ta myšlenka ve mě zrála už delší dobu. Opravdu moc bych chtěla zkusit trojku s dalším mužem. Ale čím víc jsem o tom uvažovala, tím jsem si byla jistější, že nároky na dotyčného muže jsou tak vysoké, že tyto představy prostě nelze zrealizovat. Před pár týdny jsem se tím svěřila manželovi, aby nebyl zklamaný, ale že jsou věci, které asi nikdy nezkusíme, protože jsem se právě totálně zablokovala na svém „panuideálnímnasex“ a bude trvat možná i roky, než se opět zresetuji a budu schopná pohnout se z místa a udělat krok vpřed jinému penisu, než jen tomu jeho. V podobném duchu se nesl i oběd s kamarádkou minulý týden, kdy jsem zarytě tvrdila, že k tomu prostě musím chlapa znát několik let a mít ho ráda alespoň jako kamaráda.

V hlavě jsem to měla tedy dost dobře srovnané, když jsme o víkendu dorazili do klubu na swingers párty. Vlastně to vypadalo, že se můj blok „potřebujiktomucity“ rozšíří i na ženy, protože jsem vážně neměla nejmenší chuť na nikoho dalšího a těšila se, že si s mým drahým užijeme krásný večer a na ostatní se budeme maximálně jen dívat. Jenže moje předsevzetí bylo ale rázem tatam, když ke mně přistoupila ta nejvíc sexy žena v místnosti a začala mě líbat. Jo, vážně jsem neměla v plánu šukat s jinou ženou a už vůbec ne s jiným mužem… Ale jako by v tu chvíli nebylo nic přirozenějšího… Jako by moje kundička na tenhle okamžik čekala. Nenuceně a naprosto neplánovaně. Prostě přesně tak, jak jsem doufala, že k tomu jednou dojde.

Takže navzdory všem předpokladů a mým zásekům z toho nakonec byla noc plná božího sexu ve čtyřech, který jsem si rozhodně neužila jen já. Celá situace – a především ona iniciativní (polo)bohyně – mého muže rozpálila natolik, že i on byl rychle hotový, aby se po chvilce znovu „probral k životu“.

Ale sex nakonec nebylo to nejlepší, co si z téhle noci nesu a kam směřují moje myšlenky. Ještě víc si teď vážím svého muže, protože není žárlivý, ješitný ani sebestředný. Jen opravdový chlap dokáže pomoci (a přidržet mě), aby mě téměř cizí muž chytil pod krkem a rozmrdával mou kundičku, dívat se, jak se svíjím pod přívaly orgasmů a jak se mi líbí, když mi klouže do krku jiné péro, než to jeho, a nemyslí přitom na sebe, ale jen na to, abych si to užila. Že dokáže říct, vždyť jde jen o sex, a milovat mě přitom úplně stejně, nebo možná i víc, než předtím.

Miluju tě, miláčku, jsi vážně ten nejlepší chlap na světě!