Sex na WC

26.3.2019 05:54 · 2.435 Aufrufe BB_nick

Mám kámoše. Je to věčně nadrženej vysokoškolák. Štíhlej, dominantní, perverzní chlupáč s velkým pérem. Občas mě rád provokuje: napíše rajcovní zprávu, pošle fotku nebo video. Nedávno mi napsal, že akutně potřebuje poslušnou čubku. Domluvili jsme si schůzku na WC v obchoďáku.

Vešli jsme do kabiny a zamkli jsme. Jeho sebevědomý výraz, který dával jasně najevo, že si se mnou bude dělat, co chce, mě rajcoval. Nasadil mi obojek, strčil mi prsty do huby, otevřel mi ji a naflusal do ní. Když jsem to polknul, dal mi facku a rukou mě vmanévroval do kleku. Položil nohu na mísu a hlavu mi přitlačil k botě. Olízal jsem ji. Pak si ji sundal. Sundal i ponožku, abych mohl lízat jeho nohu. Olízal jsem ji celou, pak i tu druhou. Pak si rozepnul kalhoty. Věděl jsem, co mám dělat. Jeho tvrdnoucí ocas se rýsoval pod trenkama, přes které jsem ho lízal. Držel moji hlavu a tlačil si ji do rozkroku. Občas mi dal facku, občas mi flusnul na ksicht nebo do huby. Pak se otočil a stáhnul si trenky.

Roztáhnul jsem jeho půlky a lízal mu díru. Hluboko, důkladně a dlouho. Věděl jsem, že kdybychom byli v sourkomí, slyšel bych proud příkazů a nadávek. Ale i beze slov bylo jasné, kdo je tady pán a kdo poslušný sub. I bez příkazů mi dal jasně najevo, jak mám posloužit. Pak se otočil. Jeho mohutnej ocas byl před mým ksichtem. Otevřel jsem pusu a on mi do ní pomalu chcal. Dělal pauzy, abych stíhal polykat. Ale neodpustil si trochu chcanek i na můj obličej. Kdyby to šlo, nejraději by mě zechcal celýho a oblečenýho. Ale WC je v tomhle trochu omezující. Chcal celkem dlouho a užíval si moje ponížení.

Když dochcal, vzal si svůj ocas do ruky a začal si ho honit. Rukou mi přitlačil hlavu ke koulím, abych je mohl lízat. Ale už za chvíli vsunul péro mezi moje rty. Pomalu zasouval až po kořen. Naštěstí mě ocasem podusil jen chvíli, pak mě nechal hulit. Stříkal za malou chvíli. Měl jsem mrdky plnou hubu. Skoro jsem nestíhal polykat! Část semene vystříkal i na můj obličej, pak to rukou rozetřel. Olízal jsem jeho ocas. Pak mi zvednul hlavu a flusnul mi do huby. Pak na ksicht, pak facka … a pak už mi jen sundal obojek, zapnul si kalhoty a odešel. Vyhonil jsem si péro, spolykal svoje semeno, utřel jsem si obličej od jeho flusanců, semene a chcanek a šel jsem domů.

Než jsem přišel domů, přišla mi zpráva: “Děvko, chci tě častěji. Dnes jsem neměl dost času, ale příště tě i vymrdám.”