Pozval mě do trojky

28.5.2019 09:19 · 2.460 Aufrufe BB_nick

Ozval se mi na inzerát chlap. Ženatej, typ medvěd, dominantní, věk asi 45, vousáč. Prý má svýho mladýho suba, ale chce posloužit od dvou. Když mi řekl, že mladej může stříkat pořád a že dostanu všechno semeno od obou, neváhal jsem. Měl jsem být děvka pro oba.

Sraz jsme měli s dom týpkem u parkoviště, sub prý nás odveze k sobě, čeká v autě. Protože byl v plánu i piss, ověřil, jestli jsem měl hodně tekutin. On i jeho sub prý pili dost a chcaní si tak užiju.

Přišli jsme k autu: “Sedni si vedle suba, já budu vzadu.” Otevřel jsem dveře a vidím mladýho štíhlýho blonďáka. Pohrává si s naběhlým pérem, mohlo mít tak osmnáct devatenáct cenťáků. Podíval se na mě, já pořád koukám na jeho péro. “Líbí? Dneska ho ochutnáš.” Posadil jsem se, sub dal péro do kalhot a rozjeli jsme se.

Když se za námi zavřeli dveře bytu, sub se svlíknul, nechal si je jocksy, a zakleknul. Dom mu nasadil obojek a dal mu facku: “Tak se mi líbíš, zmrde. Teď se svlíkni ty, děvko. Donaha! Rychle!!” Poslechl jsem a odešli jsme do ložnice.

Sub pánovi rozepnul kalhoty. Dom si je sundal a posadil se do křesla. “Sundejte mi ponožky a lízejte mi nohy.” Lízali jsme chodidla, prsty, nárty, pak jsme na příkaz pokračovali výš. Lýtka, stehna, třísla … Viděl jsem tvrdý péro dom týpka v boxerkách. Nebylo velký, zato široký a žilnatý. Postavil se a přikázal nám poslušně klečet. “Máš chuť na mýho čuráka, sube? Tak popros!” Poté, co subím poprosil, obrátil se dom na mě: “Chceš polykat moji mrdku, děvko?” Na to byla jediná odpověď: ano. Dom si od nás nechal lízat svoje koule, ocas i díru. Pak vrazil svýho čuráka subovi do huby a nechal si ho kouřit. Mně do huby naflusal a pak si nechal olizovat prsty. Pak jsme se se subem vystřídali: já hulil péro, on polykal flusance a lízal prsty.

“Děvko, sundej subovi jocksy a vyhulíš ho přede mnou. Ale ne abys jeho mrdku spolykal, použiju to jako lubrikant.” Mladej byl tak nadrženej, že stříkal jen chvíli po tom, co jsem si vzal jeho ocas do huby. “Přidej ke svojí mrdce i flusance, sube. A ty otevři hubu, děvko.” Když mi mladej flusal do huby, viděl jsem, že si to užívá. V tu chvíli mi už bylo jasný, že zvládá obě role: submisivní i dominantní. Rajcovalo mě to! “Lehni si na postel, zmrde, děvka ti promaže díru tím, co má v hubě, abych tě mohl vyšukat.” Prstama jsem lubrikoval subovu prdel, zajížděl jsem hluboko a postupně jsem uvolňoval jeho díru, až byla připravená na pánův ocas. Sub kleknul na kraj postele na všechny čtyři. Dom mu vrazil ocas do díry a šukal. Musel být už hodně nadrženej. Po pár přírazech začas stříkat. Postříkal subovi zadek i záda slušnou dávkou semene, kterou jsem pak musel slízat. Do poslední kapky. “Ještě mi očisti ocas, děvko.” Když jsem to udělal, přesunuli jsme se do koupelny.

V koupelně byl velkej sprcháč, před ním židle, do které se dom posadil. “Klekni si do sprcháče, děvko. A ty tu děvku pořádně pochčiješ, sube.” Znovu jsem zahlídnul ten dominantní výraz v očích suba. Chcal mi na tělo, na obličej i do huby. Pak jsem se na příkaz postavil a chcal jsem já na suba. “Pořádně mu pochčij zadek, děvko, za chvíli mu ho vylížeš!” Když jsem dochcal, roztáhnul jsem mladýmu půlky a lízal jsem. Pořádně a hluboko. Mladýmu už ocas zase stál v pozoru. Pak se otočil a vrazil mi péro do huby. Zatímco jsem kouřl, dom si honil péro a pozoroval, jak mi mladej stříká semeno do huby a na ksicht. Semeno z mýho ksichtu pak setřel prstama a nechal si je olízat.

“Zaklekni, zmrde,” zavelel jeho pána začal na nás chcát. Jeho chčijící péro jsme brali i do pusy a museli jsme i polykat. Rajcují mě chlapi, co umějí chcát s tvrdým. Když dochcal, strídavě jsme ho hulili, ale mrdka skončila v subově puse, ale na příkaz její obsah vyplivnul do mojí huby: “Polykej, děvko! A pak se vystříkej na mýho suba.” Vystříkal jsem se za chvíli subovi na tělo a do pusy. “Dejte si sprchu a přijďte za mnou do obýváku,” řekl dom a odešel. Chtěl jsem pustit sprchu, ale přišla chvíle pro mladýho: “Žereš i svoje semeno? Slízej to ze mě, děvko.” Slízal jsem všechno a pak jsme dali sprchu.

Když jsme se utřeli do sucha, mladej říká: “Ještě se neoblíkej. Rád stříkám děvkám do huby. A můžu pořád. Dneska mě vyhulíš ještě jednou.” Odtáhnul mě do obýváku a dom říká: “Teď už je ta děvka tvoje.” Mladej si zapálil cígo a posadil se na gauč, gestem dal jasně najevo, že mám zakleknout a vzít si jeho ocas do huby. Pomalu mi projížděl hubu, držel mě za hlavu a snažil se zajet co nejhlouběji. Pak si honil péro a nechal si lízat koule. “Za chvíli budu stříkat, děvko, vem si ho do huby.” Ještě chvíli přirážel a pak jsem ucítil příval jeho teplýho semene v hubě. Očistil jsem mu ocas. Pak mi ještě flusnul do huby a dal mi facku: “Tak to mám rád, děvko. Tak zase někdy příště?” Ta otázka byla pro mě i pro týpka. Oba jsme přikývli na souhlas.