Víkendové odpoledne

14.12.2019 11:06 · 1.674 Aufrufe IronButterfly

Už je to dlouho, co jsem naposledy něco napsala, ale dnes to opět zkusím. Ráda bych udělala takový malý průzkum. Nejvíce bych ocenila komentáře od mužů kolem 30 let (28 a výš). Ale pište klidně všichni. Jen si říkám, jestli vzhledem k věku to nebude mít nějaký vliv. A teď již o co jde.

Jak trávíte soboty? Já bych třeba chápala něco jako ráno si přispat a pak třeba jen tak líně odpočívat do oběda a po obědě třeba chvíli něco dělat, večer doma nebo někam jít. U nás doma je to vždycky skoro stejné. Velké plány, oprava auta v garáži, opravení těsnění dveří a podobně. A vždycky to skončí dvěma způsoby. Po obědě přijde pivo a pak spánek na tři hodiny nebo sex, který je uspokojivý pro oba, ale on pak ještě přidá masturbaci u porna na tři hodiny. A to už musím i něco říct, jestli po třech hodinách toho už nebylo dost a pak už někdy i přestane. Minulý víkend to došlo do takového extrému, že on se večer díval na televizi, ale až do čtvrt na pět ráno! Kdyby byl Silvestr, dobře, ale v normální sobotu mi to prostě přijde zbytečné. Druhý den se pak dlouho spí a z víkendu nic není.

Takže mi prosím sdělte, jestli je tohle normální chování každého muže a mám se s tím naučit žít nebo jestli radši toužíte po aktivnějším odpočinku a toto chování nechápete stejně jako já. Já už totiž moc nevím, co si o tom myslet.

Díky za každý rozumný komentář :)