Jana a pražská skupina

23.1.2021 09:35 · 1.435 Aufrufe groupprague

Říkali jsme si, že je škoda, aby ostatní Amatéři přišli o zážitky, tak jsme se po dohodě s naší milou příznivkyní Janou rozhodli uveřejnit první díl příběhů naší pražské skupiny... s ohledem na opatření jsme drželi naši skupinku menší, ale přesto byla akce velmi povedená a všichni účastníci spokojeni :-P

Abychom si nevymýšleli požádali jsme ji o její hodnocení naší schůzky - zde dáváme 1:1 a věříme, že brzo budou následovat další ;-)

"Tak jsem si konečně splnila svůj sen, užít si TO s více chlapy . OBA byli úžasní celé tři hodiny, co jsme si to společně užívali. Ten zážitek pro ženu! Držet v obou rukách nadržené , tvrdé penisy, honit je rukama a vychutnávat si je v puse ! Vnímat jejich rty, jazyky a prsty ve všech záhybech mé kundičky! Vnímat jednoho v puse a druhého hluboko v sobě! Zábrany z prvního takového setkání ve skupince ze mě zásluhou obou pánů rychle spadly a byl to pro mě permanentní orgasmus! Chvilkama jsem nevnímala nic jiného, než svou rozpálenou, mokrou kundičku... Však taky ti dva explodovali několikrát. Z toho jednou pěkně nakrmili svou čubičku do pusy. Prostě vystřídali jsme všechny možné a nemožné polohy a vyždímaní, příjemně unavení, jsme tu jízdu ukončili. Těším se na další setkání! Jana"